Disparitii copii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Guestus, nimic nu functioneaza! E o sursa de facut bani pentru unii si, ca orice hot care se respecta, cit traieste invata! Cu cit parintii inventeaza metode prin care sa-si apere copiii, cu atit mai mult hotii sint motivati sa gaseasca punctele slabe ale acestei aparari si sa contraatace. In cazul aparatului dat de tine, vor inventa daca nu au facut-o deja, tot felul de aparate care le vor depista si primul lucru pe care il vor face este de a-si schimba infatisarea (crezi sau nu crezi, stiu de la Amber Alert un caz in care acest lucru a fost facut in toaleta unui magazin, cind mama a inceput sa urle ca i-a disparut copilul, usile au fost inchise automat... iar copilul a fost gasit cu femeia care il luase, adormit si cu parul vopsit din negru in blond cu un spray), de a lua telefonul sa de a depista orice alt obiect prin care cei care il cauta ar putea sa-i ia urma: bratari, GPS-uri, cipuri etc. Asa ca, nici cu 1000 de dolari nu poti sa dormi linistit (unele costa mult mai mult decit cel dat ca exemplu de tine).

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

aia este in canada cu usi inchise automat...vezi tu sa inchida cineva ceva in Ro?
mergi la mall...cit de mare este nene...te uiti in stinga dupa cirpite...in dreapta dupa pantofi...si gata. nu spun mai multe ca o incasez iar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, Guestus, cam ai dreptate, in Romania numai ochii se mai inchid, in rest totul ramine deschis!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Citat:

Ba te contrazic, Guestus! Ce tu crezi ca hotii astia-s prosti? Mai bine fur un copil cu GPS si il inlatur, pentru ca asta arata ca parintii au bani, poate fi rascumparat... daca au bani inseamna ca e bine ingrijit, cu singe nobil, scolit, educat, curat... etc.

Daca te duci in piata si cineva are pe o taraba fructe si legume pe care le da pe gratis, le iei? Nu te duci acolo unde dai un bani, ca sa fii sigur ca iei ceva bun? Cel care da pe gratis, sigur o face pentru ca fructele si legumele lui nu sint bune, altfel care ar fi motivul? Asa si cu hotu' si copiii!

deci in 98% (cifra din burta) copii sint furati de dezaxati...care nu stau sa verifice cu atentie daca are Cip sau nu copilul...si in cazurile rare il fura pe copil la comanda sa zicem.....e...aia ultimii sint profesionisti...de aia nu scapi neam. acum cum ai norocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
Maru, nu exista Amber Alert in Romania pentru ca nu exista in Europa. Este numai pe continentul american, dar nici aici nu e la fel peste tot. De exemplu, in America si cred ca si in restul Canadei mai putin Quebec-ul, te poti duce pe un site si afli in citeva secunde toti cei care au la activ legate de sex (sex-offender in general, pedofili in special) cu toate condamnarile, cu poza recenta, cu toate informatiile despre acestia. In Quebec nu exista pentru ca s-ar incalca drepturile omului, ca si criminalul e un om, nu?

AMBER Alert exista si in Franta din 2004.

http://tf1.lci.fr/infos/france/2005/0,,3265339,00-aurelia-retrouvee-succes-premiere-operation-alerte-amber-.html

Mergi la inceput

Iar te contrazic... e valabil ce spui tu daca uitam ca acei dezaxati, cam 88.9% dintre ei, au bani si functii inalte, politice sau de alta natura, care ajung sa comande rapirea, facuta in acest caz de oameni normali, care sint scoliti cum sa depisteze GPS-ul tau!

Un caz real, undeva in Canada sau in America, exemplu dat de unul din profesori in cadrul unui curs. Este vorba despre un experiment facut de o echipa care dorea sa le vorbeasca copiilor de anumite situatii, in scop preventiv.

Intr-un autobuz plin de copii cu virste intre 4 si 9 ani, au fost introdusi un batrin murdar si cu o privire ca si cum ar fi fost suparat pe toata lumea pentru batrinetea si mizeria lui. Si un alt domn, inalt, frumos, bine imbracat, cu o voce placuta, cu zimbetul pe buze. Batrinul s-a urcat si dupa ce a bombanit pe toata lumea, a impins citiva copii, s-a asezat pe un scaun si n-a mai facut nimic in afara de a arunca priviri urite tuturor celor din jurul lui. Domnul prezentabil si placut, s-a urcat, si dupa ce a zimbit frumos la toti copiii, s-a asezat intre doua fetite mai mari si a inceput sa le atinga, delicat, admirindu-le etc. Cind cei care faceau experimentul i-au intrebat la sfirsit cine este omul bun si cine este cel rau, in cine ar avea incredere si in cine nu daca i-ar invita undeva, toti copiii, fara nici o exceptie, au raspuns ca batrinul este cel rau, iar domnul prezentabil este cel bun, chiar si fetitele vadit jenate de atingerile lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Cand e sa se intample o nenorocire cu copilul tau, se intampla oricat de vigilenti ar fi cei care il supravegheaza.

Ati uitat de cazul din Belgia, cnd un individ armat a deschis focul intr-o cresa?

http://www.liberation.fr/monde/0101314181-deux-adultes-et-trois-enfants-tues-dans-une-creche-pres-de-bruxelles

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Cand e sa se intample o nenorocire cu copilul tau, se intampla oricat de vigilenti ar fi cei care il supravegheaza.

Ati uitat de cazul din Belgia, cnd un individ armat a deschis focul intr-o cresa?

http://www.liberation.fr/monde/0101314181-deux-adultes-et-trois-enfants-tues-dans-une-creche-pres-de-bruxelles

spic...e sectiunea rapiri ...nu atentate.

acum pina miine discutia este libera

deci..."ce metode de tortura aveti pentru hotii de copii?" in cazul in care va pica unul in mina...

Mergi la inceput

Spic de griu, nu stiam despre Franta, multumesc. Inseamna ca se lupta sa introduca peste tot in Europa, sistemul existind deja in citeva tari. Am cautat acum informatii despre tarile in care exista Amber Alert si nu am gasit o lista cu tarile care au acest sistem de alerta sau unul asemanator, dar cu alt nume. Mai caut, asa pentru cultura noastra generala, ca poate te afli pe alt teritoriu si nu stii daca Amber Alert te poate ajuta sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
Tu ce crezi? Este copilul tau in pericol? Crezi ca sunt oameni care ar putea sa il rapeasca? Ce ai face ca sa previi asa ceva?

da, copilul meu este in pericol; trebuie sa invat sa traiesc cu asta

da, sunt oameni care ar putea sa-l rapeasca; fete sunt rapite si sechestrate de pe strada in plina zi, ajung pe mina traficantilor de sex, ca sa dau un exemplu;

ce as face? nu stiu. de aia nu scriu, dar pot sa inteleg foarte bine spaimele unei mame, pentru ca le am si eu. Tu ce ai face? alta decit sa le iei in deridere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
Cei care se ocupa cu asa ceva se bazeaza si pe indiferenta oamenilor in general: nu-i al meu, nu ma bag! Ce daca copilul urla in gura mare ca vrea la mama si e blond, in timp ce adultul este negru sau invers. Adevarul este ca eu mi-a pus aceasta intrebare: ce as face daca as vedea o situatie clara in care copilul este abuzat intr-un fel sau altul sau poate chiar as intui ca este un copil rapit... nu stiu, pentru ca intotdeauna te poti insela si frica de a nu arunca o vina inchipuita pe umerii unui om nevinovat al carui copil face o criza de personalitate in public, m-ar opri poate sa iau pozitie. Si rapitorii stiu asta si profita la maxim.

Gavin de Becker -Protecting the Gift: o carte excelenta pe tema asta
legat de ce ai scris mai sus, el sfatuieste sa inveti copilul ca in caz de ceva sa strige:
this is not my father (father, pt ca in majoritatea cazurilor rapitorii sunt barbati..iar oamenii din jur pot crede ca e o scena "domestica", cu daddy si copilul urlator)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput