Disparitii copii

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

uite lesa scrie ca e pan la 4 ani
din italia am luat o si eu
http://www.electrofun.ro/index.php?page=product_large&id=46539&name=&pic=91431_27518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

scuza-ti da aia nu e lesa.Este un suport pentru copii care invata sa mearga pentru a putea fi sustinuti de parinti, dar nu de mana , ci asa fara sa-si dea ei seama , ca de fapt sunt ajutati.
Deci e pentru invatat copilul sa mearga.Am avut si eu la cel mare , cand si-a dat drumu la mers, pentru ca ii era fica sa nu cada si asa il ajutam .Si el era tare mandru ca merge singur si nu cade.Dar are dezavantajul ca atunci cand e copilul fara ea, odata cazut nu stie sa se ridice, cum stiu cei care invata sa mearga neajutati.
La cel de-al doilea copil am cautat inainte sa inceapa sa mearga , sa cumpar, da nu am mai avut nevoie , pentru ca el si-a dat drumu la mers dintr-o data si l-ar fi incomodat asa ceva.Deci depinde de firea copilului.
Dar in nici un caz nu e lesa.Ca se poate folosi si pentru asta...nu ma indoiesc si e tare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

daca vreti sa vedeti lesa adevarata vedeti aici ...prima imagine...

http://www.neckermann.de/Sicherheitstr%C3%A4ger%20/46584027,de_DE,sc.html?prefn1=saleItem&prefv1=0|1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

F.bine.....vad ca aveti si ceva solutii practice. Dai 10 euro dar esti sigur ca nu se intimpla nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

Mi-a spus un prieten ca prin Italia se poarta copiii cu dispozitive gen lesa.
In tot pericolul care ne pandeste la tot pasul, nu sunt de acord nici cu lesa asta pt copii.

Si l-ai crezut? Nu l-ai intrebat ce procent de copii a vazut in lesa?
O fi vazut si el un amarat cu un parinte tzacanit si gata zvonul!

Uite eu am fst anu' asta in Italia (in Torino mai precis) si:
- ori acolo nu s-au inventat lesele,
- ori le lasasera toti acasa,
- ori era perioada ne-propice rapirilor ca pe cuvant daca am vazut macar un copil in lesa.

Vintul asta cu lesele batea cam departe de Torino, prin zona Udine . Si era modelul ala pt umeri. Si nu ca ar feri de rapiri, mai degraba pt ca copilul sa nu se departeze prea tare de parinte.
Nu conteaza daca l-am crezut sau nu, nu asta e important, eu oricum nu as folosi asa ceva, nici eu n-am crescut cu lesa si nici copii nu-mi cresc cu lesa, e o chestie de principiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Am vazut locatia ta ca fiind Budapesta. Sii ceva de cartile de identitate pentru copii pe care le-a facut politia in Ungaria? Mi-a povestit un amic care a fost in concediu acolo si a vazut. Stii ceva?

Maria, poti sa-mi dai mai multe detalii in legatura cu, cartile astea de identitate pt copii: categorie de varsta, categorii de risc, categorii sociale, in ce scop sunt? Sau altceva ce mai sti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Vintul asta cu lesele batea cam departe de Torino, prin zona Udine . Si era modelul ala pt umeri. Si nu ca ar feri de rapiri, mai degraba pt ca copilul sa nu se departeze prea tare de parinte.
Nu conteaza daca l-am crezut sau nu, nu asta e important, eu oricum nu as folosi asa ceva, nici eu n-am crescut cu lesa si nici copii nu-mi cresc cu lesa, e o chestie de principiu.

Infinitului de viata i-am zis MAMA

Si ce vrei?...sa-ti spuna direct ca da..imi este frica sa nu fie rapit! asa ii pune lesa pt a nu se indeparta de parinte cica.

pina la urma ce vrei...siguranta ca il ai linga tine 100% sau pricipiul sa nu il cresti cu lesa. parca la 18 ani isi mai aduce el aminte ca a stat in lesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaisaroiu spune:

Citat:

Am vazut locatia ta ca fiind Budapesta. Sii ceva de cartile de identitate pentru copii pe care le-a facut politia in Ungaria? Mi-a povestit un amic care a fost in concediu acolo si a vazut. Stii ceva?

Maria, poti sa-mi dai mai multe detalii in legatura cu, cartile astea de identitate pt copii: categorie de varsta, categorii de risc, categorii sociale, in ce scop sunt? Sau altceva ce mai sti tu.

Infinitului de viata i-am zis MAMA

Nu stiu sa-ti dau mai multe detalii. Amicul meu mi-a spus ca in Ungaria exista carti de identitate pentru copii facute de catre autoritati. Dar daca tu locuiesti in Ungaria si ai copil dar nu stii nimic de ele, poate ca nu a inteles el, bine, despre ce este vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Eu aici in germania am vazut ca se foloseste altceva ca sa nu pierzi copilul, e o bratara cu descarcare electrica cu voltaj scazut.
Cand vezi ca se indeparteaza copilul de tine ,apesi pe buton si pac copilul primeste o descarcare usoara electrica,sa vezi ce repede revinedata viitoare nu-i mai trebuie sa se departeze da mama sa.
Se mai poate utiliza cand copilul urla in public sau cere ciocolata la supermarket.
Daca copilul a crescut mare si aveti caine care latra noaptea, se poate utiliza si pe patruped ofcorz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaisaroiu spune:

Mie nu mi se par a fi lesa. Sunt doar niste dispozitive pentru protectia copilului. Asa cum este si scanul de masina, hamul etc, cu care noi nu am crescut.

Mergi la inceput