Disparitii copii
Raspunsuri - Pagina 10
lilib72 spune:
citat din mesajul lui flower-power
Pun pariu ca fiecare dintre noi putem nominaliza cel putin 2/3 useri de pe acest forum care se simt minunat cand isi ascut unghiutele
mare adevar ai scris, felicitari
pisigri spune:
Noe, multumesc inca o data. O sa caut pe amazon. E tare curios cum ti se schimba convingerile prioritatile si interesele odata ce apare "micul oracaitor" in viata ta. Daca-mi zicea cineva acu un un jumate ce griji o sa am eu acum, il scuipam intre ochi
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Deus spune:
anul asta in primavara cred a fost un caz mediatizat la tv, ceva trogloditi si-au vandut copilul. Nu stiau pt ce exact, banuiau ceva...cand reportera i-a intrebat au spus ca au cerut cumparatorului sa nu i-a de la el decat ceva neimportant nu ceva vital si ca da se gandeau daca sa fure un copil de la vreo gradinita!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
nu va mai bag in seama...yo vin cu solutii practice si voi o tot dati inainte cu bloguri si etc. deci e clar...se fura...cum te protejezi de asta..aia e cheia. ca asa povesti cu rapiri sint multe....acum ceva timp a fost rapita intr-un film fata unui mare general prin US. ce faci exact si concret...nu discutii sa omorim aici tastaturile aiurea. |
degeaba te superi...eu te mai intreb odata ai citit ce am scris la prima mea postare in acest topic??? unde naiba vezi tu ca spun eu de bloguri, filme si alte scenarii...
Guestus spune:
Nu va mai bag in seama...nu aveti simtul practic. E lipsa.
Dar voi ca voi care sinteti atente si banuitoare...dar sa trimiti copilul cu sotul undeva...aveti incredere in el sau nu?
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Nu va mai bag in seama...nu aveti simtul practic. E lipsa. Dar voi ca voi care sinteti atente si banuitoare...dar sa trimiti copilul cu sotul undeva...aveti incredere in el sau nu? |
Guestus, hai ca nu sunt paranoica asa cum deduci tu din spatele ecranului...crede-ma pe cuvant... si nu te mai supara... eu chiar spuneam ca nu am curaj sa o las singura prin parc cu cheia de gat cu stateam noi in alte vremuri...si aici nu ma gandesc doar la rapiri pentru bani si mai ales la abuzuri sexuale si de alte genuri...brrr... e plina lumea de nebuni, crede-ma...
makydenis spune:
Mi-a spus un prieten ca prin Italia se poarta copiii cu dispozitive gen lesa.
In tot pericolul care ne pandeste la tot pasul, nu sunt de acord nici cu lesa asta pt copii.
spic de grau spune:
citat din mesajul lui makydenis Mi-a spus un prieten ca prin Italia se poarta copiii cu dispozitive gen lesa. In tot pericolul care ne pandeste la tot pasul, nu sunt de acord nici cu lesa asta pt copii. Infinitului de viata i-am zis MAMA |
Si l-ai crezut? Nu l-ai intrebat ce procent de copii a vazut in lesa?
O fi vazut si el un amarat cu un parinte tzacanit si gata zvonul!
Uite eu am fst anu' asta in Italia (in Torino mai precis) si:
- ori acolo nu s-au inventat lesele,
- ori le lasasera toti acasa,
- ori era perioada ne-propice rapirilor ca pe cuvant daca am vazut macar un copil in lesa.
mariaisaroiu spune:
citat din mesajul lui makydenis Mi-a spus un prieten ca prin Italia se poarta copiii cu dispozitive gen lesa. In tot pericolul care ne pandeste la tot pasul, nu sunt de acord nici cu lesa asta pt copii. Infinitului de viata i-am zis MAMA |
Am vazut locatia ta ca fiind Budapesta. Sii ceva de cartile de identitate pentru copii pe care le-a facut politia in Ungaria? Mi-a povestit un amic care a fost in concediu acolo si a vazut. Stii ceva?
makydenis spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariaisaroiu
Am vazut locatia ta ca fiind Budapesta. Sii ceva de cartile de identitate pentru copii pe care le-a facut politia in Ungaria? Mi-a povestit un amic care a fost in concediu acolo si a vazut. Stii ceva? |
Nu mi-a ajuns la cunostinta dar ma intereses.