Disparitii copii

Disparitii copii | Autor: mariaisaroiu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, eu sunt noua pe aici. Am un puiut de 3 ani, Andrei care este viata mea. Pentru ca lucrez mult cu PC-ul imi place si sa citesc bloguri. De curand am gasit niste bloguri care m-au speriat, despre copii disparuti. Apoi am inceput sa citesc despre asta si am vazut ca fenomenul se extinde. Ma gandesc ca acum cu criza asta va fi mai rau. Copiii pot deveni o sursa de venit, nu? Voi ce parere aveti? Eu ma tem pentru puiutul meu, mai ales ca abia l-am inscris la gradi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daaaa! La fiecare iesire din bloc e un nene buhuhuu care iti smulge copilul din brate. Incuie bine usile si numai iesi! Nu-l mai du la nici o gradinita! Trage storurile, sa nu ti-l vada omul negru! Scoate-l din casa cam pe la 17-18 ani, atunci e mai safe....Pana atunci, daca gasesti un buncar gen anti-atomic, sa-l incui bine, e perfect!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Laura, nu e frumos sa razi de spaimele unei mame!

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Laura, nu e frumos sa razi de spaimele unei mame!

Mami de Denis (17.06.2006)

Ok, ai dreptate, scuzeee!!!
Dar ce sa fac daca mie, vorba cantecelului "nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ..."

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Maria, bine ai venit!Sa va bucurati de puiutul vostru si sa il lasi sa isi traiasca copilaria frumos,nu inducindu-i teama.Supravegheaza=l tu asa cum simti ca e mai bine sa o faci,insa fara sa exagerezi!

Laura,un pic exagerata reactia ta.Sincer,daca citesi niste cazuri ale unor parinti disperati ca li s-a rapit copilul...te apuca groaza!Felicitari ca "nu ti-e frica de Bau-Bau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Maria, bun venit pe forum. Teama ta e partial intemeiata. Ai insa grija si sa nu fie tentat sa plece de langa tine, copiii de varsta aceasta se pot pierde daca nu sunt supravegheati. Invata-l cat mai curand adresa si eventual numarul de telefon si mai ales sa se fereasca de straini. Copiii retin mecanic lucrurile acestea, ca pe o poezioara.
Eu inca ma tem pentru fiica-mea, desi are 12 ani, si vreau mereu sa stiu cu cine iese afara si pe unde se duc. Sunt atatea cazuri, incat nu te pot lasa indiferent.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Daaaa! La fiecare iesire din bloc e un nene buhuhuu care iti smulge copilul din brate. Incuie bine usile si numai iesi! Nu-l mai du la nici o gradinita! Trage storurile, sa nu ti-l vada omul negru! Scoate-l din casa cam pe la 17-18 ani, atunci e mai safe....Pana atunci, daca gasesti un buncar gen anti-atomic, sa-l incui bine, e perfect!

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

una pentru raspuns si inca una pentru ca mai esti si moderator pe deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu care ma gandeam sa raportez mesajul la... moderator.

Maria, e normal sa te temi pentru puiul tau, probabil pana acum ai stat doar langa el si l-ai supravegheat non-stop dar gandeste-te ca si la gradinita va fi in siguranta, n-am auzit de copii rapiti din gradinita. In rest, fii cu ochii pe el oriunde v-ati duce, si, cand nu esti cu el, lasa-l doar cu persoane de incredere si la fel de responsabile ca si tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Si eu care ma gandeam sa raportez mesajul la... moderator.

Este opinia mea PERSONALA, deci poti sa ma raportezi unde vrei.

Eu cred ca toata povestea asta e o mega-exagerare cauzata de stirile la care ne uitam/citim. Sa fim seriosi, eu nu am auzit sa intre cineva sa-ti ia copilul din casa/gradinita sau sa ti-l zmulga din brate pe strada. Atata timp cat nu stai pe banca la taclale amintindu-ti de copil (care se joaca cine stie pe unde prin parc) decat cand vrei sa pleci, il supraveghezi atat timp cat trebuie supravegheata, apoi cand creste il educi in privinta interctunii cu strainii, riscurile sunt minim- minim- minime.

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ca parinte ,traiesti cu teama toata viatza!

Insa si sa exageram acum chiar nu e in folosul nimanui!Cred ca nu fac bine la psihicul nimanui,vazind rapitori la orice coltz de strada!Sa nu mai spun de calitatea alimentelor,a aerului,a educatziei...!

Ar insemna efectiv sa nu mai facem copii!

Dana

Mergi la inceput