mezelurile NU sint bune!
Raspunsuri - Pagina 9
Natasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
Io nu mai pot cu mamele perfecte. Cum apare cate o mama care declara ca nu-si bate copiii, nu-i intoxica cu Mac-uri sau nu le serveste faina de oase cu piele, pene, o galeata de E-uri si potentiatori de aroma cremvursti la micul dejun, cum se trezesc si cateva cucoane care, ranjind zeflemitor pe sub musata, sa le numeasca automat perfecte. Pai de cand am citit ce porcarii contin, nu mai mananc eu asa ceva...atunci cum dumnezeu sa-i dau copilului meu? A oferi asemenea mizerii unui copil nu tine nici de nivelul de trai si nici de cat de diferit sau de pretentios e copilul. Tine doar de ignoranta, lene si de bunul simt al fiecaruia. 2: "cei care nu respecta legile merita orice li se intampla." 3: "legile ne sunt date de sus dintr-un motiv pe care poate nu il intelegem, dar avem datoria de a le respecta." |
Tonul mesajului tau descrie exact genul de care vorbesc eu. Foarte bine ca-ti hranesti copilul bio-eco si fara colesterol, eu nu am de ce sa intru in concurenta cu tine sa vedem cine se hraneste mai corect, pe mine ma deranjeaza tonul asta de cuconita intepata (cu sau fara mustata, ca nu te cunosc :)) care si-a prins servitoarea furind si se gindeste sa-i dea o lectie:
"A oferi asemenea mizerii unui copil nu tine nici de nivelul de trai si nici de cat de diferit sau de pretentios e copilul. Tine doar de ignoranta, lene si de bunul simt al fiecaruia."
Nu poti tu doar sa spui ce gatesti corect si bun pentru copil daca tot vrei sa ajuti si sa nu mai stai cu miinile in solduri sa te tzitzai pe aici?
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaGoji Gabi copiii mei nu sunt complet vegetarieni, dar mananca foarte rar carne si lactate, ca o exceptie. Multumesc pentru atentionare oricum, sunt sigura ca a fost facuta cu intentii bune. M-am informat suficient de mult, zic eu, privind vegetarianismul la copii. |
Am inteles. Sa fie sanatosi si veseli micutii tai .
Pe tine te , imi place ca esti cu adevarat toleranta si nu incerci sa impui altora ce faci sau nu faci tu, si nu vii cu "hartza la purtator" gata sa dai lectii tuturor.
anca_a spune:
citat din mesajul lui Natasa Tonul mesajului tau descrie exact genul de care vorbesc eu. Foarte bine ca-ti hranesti copilul bio-eco si fara colesterol, eu nu am de ce sa intru in concurenta cu tine sa vedem cine se hraneste mai corect, pe mine ma deranjeaza tonul asta de cuconita intepata (cu sau fara mustata, ca nu te cunosc :)) care si-a prins servitoarea furind si se gindeste sa-i dea o lectie: "A oferi asemenea mizerii unui copil nu tine nici de nivelul de trai si nici de cat de diferit sau de pretentios e copilul. Tine doar de ignoranta, lene si de bunul simt al fiecaruia." |
Pai foarte bine daca te deranjeaza, asta inseamna ca probabil pe viitor vei fi si tu mai atenta la al tau. Iar in pozitia de servitoare te pui degeaba, eu te-am tratat ca pe egalul meu. :)))
Nu poti tu doar sa spui ce gatesti corect si bun pentru copil daca tot vrei sa ajuti si sa nu mai stai cu miinile in solduri sa te tzitzai pe aici? |
Nu, o las pe biata Carina sa incaseze toate rosiile. Dar macar sa fie bio, da?
2: "cei care nu respecta legile merita orice li se intampla."
3: "legile ne sunt date de sus dintr-un motiv pe care poate nu il intelegem, dar avem datoria de a le respecta."
anca_a spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Anca,ai intzeles tu foarte bine la ce ma refeream! Si chiar am citit ce meniu au copii la gradinitza aia la micul dejun ,iar mie nu mi se pare absolut deloc nesanatos!mergi si comunica-le ca tu nu dorestui sa ai in meniu cele 4 componente(la gem iar ma abtzin)si gata! la nepoata mea la gradinitza la micul dejun se maninca salam,bierschinken(nu stiu cum se traduce in romaneste dar tot din familia salamului este)de fapt chiar am s-o rog pe sora mea sa-mi dea si mie meniul complet sa vad sie u cit de nesanatos se maninca la gradinitza aia catolica! Eu va rog inca odata haidetzi sa ne pastram in limite normale!Mie exagerarile astea mi se par complet deplasate! nicio mama nu-i da cu buna stiintza copilului o alimentatzie neasanatoasa (o mama dc-istta in niciun caz)! dar de la a exagera chestii cu cascaval facut in casasi mai stiu eu ce minuni...e cale lunga! Asa cum s-a mai spus nu alimentazia.nu gura aia de salam,crevrusti,pufuletzi sta la bazele cancerului sau a altor imbolnaviri! Dana |
2: "cei care nu respecta legile merita orice li se intampla."
3: "legile ne sunt date de sus dintr-un motiv pe care poate nu il intelegem, dar avem datoria de a le respecta."
buli spune:
eu nu stiu de ce va certati.
cine vrea sa ii dea copilului copite si urechi pisate bine, vopsite roz si denumite crenvursti, n-are decit.
cine nu, poate sta, se mai gindeste, mai citeste ce zic unii care se pricep la alimentatia copilului, pt ca e clar ca adultii si-o fac cu mina lor si ezita macar un pic atunci cind ii pune la pachet salamior si brinzica topita din aia buna care nu se strica un trimestru daca o lasi pe masa.
zau ca nu e loc de contraziceri.
subiectul l-am deschis pt cei care poate nu stiu exact ce si cum cu mezelurile.
cine stie si vrea sa manince mezel, sa manince frate!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
andacos spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui anca_a
2: "cei care nu respecta legile merita orice li se intampla." 3: "legile ne sunt date de sus dintr-un motiv pe care poate nu il intelegem, dar avem datoria de a le respecta." |
Iar exagerezei Anca,ca la fiecare interventzie a ta la topicul asta!
Dana
Oana C spune:
Buli, zi-mi si mie unde sint copitele si urechile pisate in produsele de aici?
http://www.applegatefarms.com/products/default.aspx?id=1510
Dar mai bine e sa deschizi un subiect cu vreo idee aparuta in ultimul numar din Formula As si sa dai lectii altora care nu sint "cunoscatori in alimentatia copilului" (mai, mai!!!) , decit sa te informezi putin, sa vezi ce variante exista.
Si de-astea cumparam, care nu sint toate organice, dar sint f bune:
http://www.boarshead.com/
buli spune:
Oana, subiectul nu e despre produsele din US, ci din Ro.
poate n-ar fi rau sa citesti primul post inainte de a da replici.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
denizel spune:
citat din mesajul lui gabi3604 CristinaGoji, vad ca ai 2 copii, sa-ti traiasca! De 1 an si de 3 ani. Sa inteleg ca nu le dai deloc carne, lactate si oua? Si compensezi cu vegetale crude, masline, ciuperci si multe cereale si seminte? Daca da, de ce? Acu' hai ca noi adultii, om trai si vegetarieni, dar copiii sunt in crestere... lactatele si carnea sunt surse de calciu de neinlocuit. Or avea si vegetalele ceva calciu, dar prea putin pt. copii. |
Oameni buni, macar un minim de informare atunci cand postam cele cateva randuri. Se poate realiza oare asa ceva?
Iar ouale sunt sursa de vitamina E, care e unul din cei mai importanti antioxidanti (cu rol anticancerigen, printre altele). Care din vegetalele mancate de voi e sursa de vitamina E? |
Repet rugamintea de mai sus!!!
Sigur, faci cum crezi, si pana la urma copilasii tai or sa cresca sanatosi si fara carne-lactate-oua, sa dea Dzeu. |
Repet cele doua rugaminti identice de mai sus!!
Oana C, vreo mie de pentru modul cum intelegi sa-ti sustii argumentele!
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.