mezelurile NU sint bune!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Populatia Amish are aceeasi durata de viata ca restul populatiei, desi mancanca si azi la fel ca in urma cu 500 de ani, adica fara nici o urma de E sau alte litere letale. O diferenta interesanta este ca la ei nu se mentine avantajul femeilor, care traiesc cu 5-10 ani mai mult decat barbatii, la ei durata de viata e la fel si la femei si la barbati.

Vedeti? Vedeti? Ce ziceam eu ca, cu sau fara E-uri nasoale, tot aia e? :D

Dar studii facute pe vegetarieni ati cautat? Ei traiesc mai mult si nu prea fac cancer.
Eu nu va ofer nimic , cautati voi studii facute pe vegetarieni americani la Loma Linda Univeristy de ex. (asta-i in California).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

off-topic:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
ai papat vreodata branza de Nasal? Sa rogi pe cineva din Romania sa-ti trimita, e facuta de Napolact in nu'sh ce pestera mucegaita si unicat in lume, iar iubitul sot zice ca e papa bun.

Eu papat.
Faina, faina.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:

A, mi-am dat seama de ceva: Buli, ai vreun magnetel cu branza mucegaita?

nu, dar mi-as dori unul :)))
ce chestie, la frantzujii aia nu le-a dat prin cap sa faca si asa ceva - habar n-au de promovare

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Citat:

Populatia Amish are aceeasi durata de viata ca restul populatiei, desi mancanca si azi la fel ca in urma cu 500 de ani, adica fara nici o urma de E sau alte litere letale. O diferenta interesanta este ca la ei nu se mentine avantajul femeilor, care traiesc cu 5-10 ani mai mult decat barbatii, la ei durata de viata e la fel si la femei si la barbati.

Ruxij, populatia amish poate nici nu folosesc serviciile medicinei moderne, altfel poate ar trai cu 20 de ani mai mult decit restul populatiei :)

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Eu una nu cred ca s-au facut inca studii de lunga durata asupra efectelor in timp ale aditivelor asupra oamenilor (ci numai in laborator, pe animale), dar se cam stie de fapt ce cauzeaza cresterea exponentiala a cancerului, alergiilor etc. Bineinteles ca mai este si poluarea, chimicalele pe care le aruncam in natura si care ajung tot in organismul nostru, dar ce trece prin sistemul nostru digestiv eu zic ca se intelege de la sine ca nu are cum sa nu ne afecteze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

[quote]citat din mesajul lui anca_a

Cipcipcip, . Nu te-am mai vazut de-o vesnicie!!! :)
In Suedia esti acuma? Parca nu erai in Suedia, nu?
Il mai ai pe Cutu superb? :)

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

si eu ma bucur sa te vad, il mai am si pe cutu care a implinit 7 ani si m-am reintors in Suedia.
Nu am mai intrat de mult pe DC, am dat si de alte forumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Citat:

Ruxij, populatia amish poate nici nu folosesc serviciile medicinei moderne, altfel poate ar trai cu 20 de ani mai mult decit restul populatiei :)

Nu este exact, folosesc serviciile medicinei, doar ca nu ca noi, la fiecare raceala, dar cand e nevoie, boli care le ameninta viata, folosesc medicii.

Denizel, vegetarienii poate traiesc mai mult, but they have less fun.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Citat:

Nu este exact, folosesc serviciile medicinei, doar ca nu ca noi, la fiecare raceala, dar cand e nevoie, boli care le ameninta viata, folosesc medicii.

Denizel, vegetarienii poate traiesc mai mult, but they have less fun.

Eu tot as vrea sa vad o statistica asupra frecventei cancerului si a altor boli moderne la cei ce maninca natural vs cei ce maninca toata viata din cutii, eu refuz sa cred ca nu este o mare diferenta.
Cind o sa vad si eu un studiu care nu arata diferente de sanatate, atunci o sa ma apuc si eu sa maninc numai fast si frozen food (pe bune) si adio bucatareala, dar pina atunci ramin sceptica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Acum nu stiu cata lume mananca DOAR fast and frozen food, probabil ca un procent relativ mic al populatiei generale. Intre "doar" fast food si "doar" gatit la ferma personala ca Amish, mai sunt si alte variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Carina, te rog eu mult exemplifica te rog planul de meniu!
Am deschis si la bucatarie un subiect pe tema asta , e marele meu vis organizatoric cu menu-ul saptamanal planificat incepand de la cumparaturi. Macar pe cate pe doua zile sa-mi reuseasca organizarea...

Pene colorate... cate putin din toate!

Eu personal vineri dimineata la cafea sau cel tarziu vineri la pranz, imi pun pe hartie ce anume vom manca fiecare dimineata si la pranz in saptamana ce urmeaza. Cina nu o prea planific de obicei, ii las sa aiba pofte .
De obicei, la pranz fac mancare pe cate 2 zile.
In functie de ce am scris, fac lista de cumparaturi, iar vineri seara dupa serviciu sau sambata dimineata mergem la cumparaturi. Sambata si duminica incet pregatesc masa pentru luni si marti. Luni ma apuc de cea de miercuri si joi in cazul in care am ceva de dezghetat/ condimentat.
Ma apucasem sa scriu exemplul pe saptamana asta, dar nu mai scriu ca sigur se gaseste careva sa imi sara in cap.
Micul dejun de multe ori il pregatesc total sau partial de seara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput