mezelurile NU sint bune!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Acuma nu toata lumea poate/doreste sa devina vegetarian...chiar asa, sa dam verdicte ca astia de mananca carne sunt "mancatori de hoituri".

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Daca nu-ti convine, mananca creier de maimuta vie ca sa nu cumva sa pierzi aportul de calciu.

Unde a aparut studiul asta? Ca-i foarte interesant Tot in EVZ sau Formula As? Sau e doar o alta sursa de informare de-a ta? Macar sa cititm si noi noutatile in domeniu.
Daca-i o alta aberatie de-a ta, abtine-te de la asemenea comentarii "constructive"! Zi ceva care sa-si aiba locul in subiectul in discutie, nu doar "rog putina informare" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ilse, eu vorbeam cu Oana C .
Ea i-a aratat lui Buli un site cu carnati, spunand ca acolo nu se vad copite macinate :))))).
La asemenea constatare, asemenea raspuns :)).

Oana, asteptam poze cu tine. Spre binele tau, sper sa nu ai vreun pic de burtica :)).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:

Ilse, eu vorbeam cu Oana C .
Ea i-a aratat lui Buli un site cu carnati, spunand ca acolo nu se vad copite macinate :))))).
La asemenea constatare, asemenea raspuns :)).

Daca te-ai fi uitat mai bine pe site-ul acela, inainte de a comenta de-aiurea, si ai fi citit si articolul din primul post (in loc sa te bagi in discutie doar asa, de dragul bascaliei), ai fi vazut ingredientele fiecarui produs.

Mergi la inceput

Oana C, contributia ta la acest topic a avut 2 componente de mare interes:
1. prezentarea unui site american cu carnati, chestie de mare interes pt. userii din Romania
2. comentarii lipsite de decenta la adresa aspectului fizic al unui user cu parerile caruia nu rezonezi

Ca sa nu cumva sa schimbi registrul, continua sa vorbesti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Adica, asa cum ai facut pana acum .

Ca sa sochezi insa audienta , ai putea sa ceri scuze Carinei.

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Acuma nu toata lumea poate/doreste sa devina vegetarian...chiar asa, sa dam verdicte ca astia de mananca carne sunt "mancatori de hoituri".eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
atata se mai vorbeste de cremvusti pe-aici ca mi se facu si pofta mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Mergi la inceput

Citat:

Oana C, contributia ta la acest topic a avut 2 componente de mare interes:
1. prezentarea unui site american cu carnati, chestie de mare interes pt. userii din Romania
2. comentarii lipsite de decenta la adresa aspectului fizic al unui user cu parerile caruia nu rezonezi

Ca sa nu cumva sa schimbi registrul, continua sa vorbesti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Adica, asa cum ai facut pana acum .

Ca sa sochezi insa audienta , ai putea sa ceri scuze Carinei.

1. Siteul este pt a arata ca sint si variante sanatoase pentru cirnati si toate preparatele din carne. Deci, s-ar putea ca daca ai da o cautara pentru Romania, sa ai surpriza sa gasesti si in tara salamuri si cirnati eco (inainte de a generaliza).

2. Carina a venit cu o "lectie" pentru mamele astea, denaturate, care dam salamuri copiilor, sa ne spuna ce si cum gateste si maninca ea si cit de sanatos isi hraneste copilul. Zi-mi si mie care au fost cuvintele mele "lipsite de decenta"???

Spre deosebire de asta, tu ai intrat doar sa comentezi ce au spus altele cu "rog putina informare" si tot felul de aberatii si comentarii rautacioase la ceea ce am zis eu! De fapt, iti stiu de f multa vreme comentariile, asa ca nici nu ar fi trebuit sa imi pierd vremea cu tine

Mergi la inceput

ce a aparut prima data? Pofta de cremvursti sau pofta de polemici cordiale? Sa fie vreo legatura intre una si cealalta? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Carina, dupa cum arati in pozele astea (Editat; pozele se gasesc in albumele ei de la semnatura) se pare ca nu prea ai timp de prinz, nici de cina.
Ma intreb si eu, cit din mincarea facuta "numai acasa" consumi, sau toate sint doar pentru fata?

Eu tin minte cum stateam cu orele la coada la mezeluri (salam de vara, cotlet, cabanos ...) si mincam o gramada si cind eram copil.
Si acum mincam salam, ham, preparate din carne; normal, nu cumpar cea mai ieftina/proasta calitate, dar tot mincam.
Si de la McD's am mincat chiar azi-dimineata, fara sa stau cu frica in mine si Xanax-ul in buzunar, ca mor de cine stie ce chimicale
Mai relaxati-va, ce-i atita "asta nu! aia nu! nici aia nu!"

Pana acum am reusit sa nu deranjez pe nimeni pe forum dar vad ca ti-am intrat in ochi.
Mi se pare cel putin de prost gust modul in care ai ales sa comentezi de mine fara sa te intereseze nimic din istoria mea personala. Dar e ok, ai fi putut sa te legi si de pitica mea - si ea e tare slaba, serios. Si sotul la fel....

Eu am dat un exemplu ca se poate. Pentru mine gatitul chiar inseamna mai mult decat datorie/ obisnuinta si de aia poate suna a lauda. Nu este, este doar un exemplu ca lipsa timpului nu e o scuza.

Nu am sustinut ca sunt perfecta, nu am sustinut ca mananc cel mai sanatos, am dat exemple de ce anume se poate da de mancare unui copil daca alegi sa nu mai folosesti salamuri/ carnati/ cremwursti....

Gabi: la zahar nu renunt si nu voi renunta niciodata pentru ca pasiunea mea este chiar pregatirea de deserturi. Dar tot timpul am incercat sa fiu atenta la cantitati.

Denizel:

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

1. Siteul este pt a arata ca sint si variante sanatoase pentru cirnati si toate preparatele din carne. Deci, s-ar putea ca daca ai da o cautara pentru Romania, sa ai surpriza sa gasesti si in tara salamuri si cirnati eco (inainte de a generaliza).

2. Carina a venit cu o "lectie" pentru mamele astea, denaturate, care dam salamuri copiilor, sa ne spuna ce si cum gateste si maninca ea si cit de sanatos isi hraneste copilul. Zi-mi si mie care au fost cuvintele mele "lipsite de decenta"???

Spre deosebire de asta, tu ai intrat doar sa comentezi ce au spus altele cu "rog putina informare" si tot felul de aberatii si comentarii rautacioase la ceea ce am zis eu! De fapt, iti stiu de f multa vreme comentariile, asa ca nici nu ar fi trebuit sa imi pierd vremea cu tine

1. Din punctul meu de vedere, nu exista preparate sanatoase din carne si preparate nesanatoase din carne. Toate sunt nesanatoase.
La fel cum nu exista gripa porcina simpatica si gripa porcina naspa .

2. Carina nu a venit cu vreo "lectie".
Carina a povestit cum procedeaza ea. Nu am sesizat nimic ofensator in postarea ei.
Si, chiar daca s-ar fi vrut o lectie (ceea ce nu cred), nu era cazul sa ii combati ideile legandu-te de aspectul ei fizic.
E indecent sa procedezi asa. Si impotriva regulamentului DC.

dar... e timpul pt. micul dejun, da? N-as vrea sa te retin.

Mergi la inceput