Cluj rulz !-95-Campania de Craciun!
Raspunsuri - Pagina 7
roxana1974 spune:
Ciao fetelor.
Azi am lenevit, cel putin pana acum. Nu am iesit afara, doar Victor a fost la cimitir, noi ne-am refugiat in casa, de frig. Poate iesim mai pe seara...
Voi? Pe unde ati mai umblat ?
pe curand,
Roxa
carrie spune:
saluti si de la noi
si noi pe langa casa, chiar demult n-am avut un week-end asa "sedentar", cauzat de muci, dar ne prinde tare bine, suntem f impovarati la joburi asa ca destinderea acasa e super ok.
ieri a avut Thea petrecere de Helloween la FastTrack , f reusita si in timpul ala am fost si noi la cimitir unde am plans la mormantul bunicii mele.
noi nu suntem chiar fani Helloween, nu imi place simbolistica sarbatorii si nici ideea de scary.
azi am iesit doar sa mancam in oras ca ieri am gatit prea mult si mi s-a aplecat
f faina si muzichia ta Roxa!!da de a mele nici un feeling?
va pupacesc pe toate , seara faina sa aveti
mariana tache spune:
Buna seara,
nu stiu ce energii au plecat de la voi , dar... azi am avut o zi minunata , cu lucruri aranjate dupa cum mi-am dorit si un ride fenomenal .
Cristiana, muzichia ta mi-a placut; mi-am amintit de tinerete, mai ales cu kiss. f fain .
Roxa, regrete, dar a ta muzichie nu mi-a placut ; mai cauta .
Va doresc sa incepeti o saptamana de vis.
u all.
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
tuchi spune:
Neatza fete!
Am intrat doar sa dau la toata lumea, plus ceai, dupa preferinta. Azi fiecare primeste ce pofteste (sa dea D-nul)!
O saptamana buna doamnelor!
nonna spune:
Multumim de cafea
Noi suntem bine sanatosi si in vacanta, adica e acasa si Vladut si maine pleaca sotul meu o saptamana in Germania si raman singura cu zmeiiiii. numai sa fim sanatosi ca ma descurc eu cumva cu ei.
Sunt foarte stresata ca Vlad se balbaie de vreo saptamana si numai vineri ne intalnim cu o psiholoaga ca sa ne recomande un logoped, eventual. a mai avut perioade dar au trecut spontan dar acum e mai grav....nu stiu care e cauza dar asa ma enerveaza. mi-e tare mila de el da nu stiu cum sa-l ajut, il ignor si ma fac ca nu observ ca degeaba ii spun sa nu se grabeasac ca nu poate.
baby-boom spune:
Buna dimineata...s-a sculat si ratza...hmmm!
Multumim, Oana, de-ar da, sa dea!
No, ca io n-am ascultat muzica niciuneia dintre doamne, dar a Roxanei am vazut-o ca avea un alt fel de link...imi place "In for the kill"..ma stimuleaza inainte de cocotz, la greu!...ma duc sa ascult si restul..va avertizez ca-s moody ...
Tu Mariano, dara ca Elise, cine altcineva daca nu ea ?!
....si a doua zi a recidivat...frate, prima oara am ramas musca pe perete...se urcase prin bucatarie pe ceva scaun sa ajunga sa ia cerealele din dulapul d sus...cautase in fridge dupa lapte...a scos bolurile din dulapul de jos, a luat lingurile, iisuse...si m-a trimis in baie pana termina "surpriza"...apoi chiar ca am fost surprinsa... puiu' pe barbitza!!!!!!!!! Mi-a facut ziua perfecta atunci!
Avut ieri curs la master..evident ca practic, asa cum facem noi, cum zice cineva, cica nu ne place teoria ..multe exercitii faine de tot, care se leaga de instruirea capacitatii de a da viata unui rol de tragedie antica greaca, deoarece studiem asta anul acesta, si suportul textual e "Bacantele" lui Euripide...abia astept sa vedem daca reusim sa facem spectacol din asta..sper tare!
Eu va doresc o zi frumoasa tare si abia astept sa ne vedem obrazurile!
edit...fetelor, unde gasesc io oare hartie de orez??? la carrefour, poate??? mooor de poofta de-a manca rulouri de primavara, nems, si musai sa le fac io acasa, ca foarte des avem Joia chineza , si de obicei ne jucam cu diverse sosuri..acum vreau nems, si vreau urjent...am postat si "La bucatarie", sper de undeva sa-mi zica cineva...la Buc cred ca sunt la Carrefour, ar trebui sia ci', nu??
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
asi spune:
Vrea cineva cafeaua 2?O ofer eu cu drag.
Andanii la gradina botanica e deschis la sere pana la 4 , in rest e deshis pana seara dar nu e prea frumos ca totul e in hibernare.
Nonna poate e o etapa de shimbare si nu are nevoie de logoped.Foarte bine ca te-ai gandit la un psiholog.
Roxa pune remider pe telefon ca e mai sigur
Florina mortala Elise.A crescut fata mamii.
In we asta am lenevit si ne-am certat.In fine nu a fost ceva grav dar au fost spuse unele chestii care trebuiau spuse.Bine ca ne-am linistit.
Ieri am fost la Turda la luminatie.A fost fain dar din criza de timp am fost tot pe fuga si n-am savurat momentul cum trebuia.Eu intotdeuna cand ma duc la luminatie imi place sa-mi remintesc de momentele placute si am asa senzatia unnei reverii.Am asa senzatia unei reintalniri in alta dimensiune....
Dar sa revenim cu picioarele pe pamant
S-a facut tare frig afara, se pare ca iarna se apropie.Peste aproape o luna vin mos Nicolae....ce trece timpul.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ralucames spune:
Stanca, vreau eu a doua cafea e un ger afara... am iesit azi cu bb o juma de ora, sa-si faca pofta de mancare, am stat la soare si a fost bine...
din pricina gerului n-am kef de mobilizat pt. sport... mai am vreme sa ma razgandesc...
pa-pa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
baby-boom spune:
Ger de ger afara...deger nu alta!
Cu toate astea merg la sport, ca mi-am facut un program in cap de care vreau sa ma tziu: 2 zile tae-bo, 3 zile panou! Dixit!!!
Noi am motzait azi...las' ca se incalzeste de joi!
pe toata lumea
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
cami_antonia spune:
va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1
SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SE POATE DONA ONLINE
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!