Cluj rulz !-95-Campania de Craciun!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

... ce tare! eu centrez, eu apar...

Sa aveti o zi buna.

Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!

poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Duminica placuta din insorita Savadisla.. sper ca nu mai este ceata in Cluj... aici la locul de munca de 2 zile este insorit... ieri de bucurie am facut si un gratarel repede, repede..
Luca e acasa cu o prietena; a descoperit ca e fain sa deseneze, a si dat din greseala pe perete ; sper sa nu gasesc casa praf...
Pupici

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor, care aveti copii la crese/gradinite particulare va rog sa-mi dati detalii, preturi,cati sunt in grupa, program...etc sunteti multumite. David al meu are 2 ani si 4 luni, cum sunt cu schimbatul scutecului si ce credeti ca ar trebui sa stiu....nu-mi vin acum in minte mai multe intrebari.

Mergi la inceput

pfoaaaiiiii, unde ati disparut fetelor????
o campanie de craciun, ceva?
oare nu trebuia ca pe final de saptamana sa se ia decizia finala cu privire la destinatia ajutorului nostru?
m-oi fi imbatat eu???

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

hola!

Mariana, nu stiu cum e cu imbatatul dar mai in spate lumea zicea ca ramane de acord cu Maica Domnului, in definitiv ajutorul fiind important si nu directia in mod special...erika zicea ceva frumos, si anume sa facem macar niste pachetele cu dulciuri si pentru copilasii de care zicea Cristiana...asta daca se vor aduna banutii!

...si mie mi s-au promis niste banuti dar nu zic mai multe pana nu ma vad cu ei in mana ca sa-i pot preda!

Bv-os mariana pentru spartul ghetii, si convingerea populatiei d l job!

Iar am copil racit...numai muci la greu si usoara raguseala...vreo specie de viroza...muceste cu kilu nu alta...de culoarea mucilor verzi ...
...si inca doarme in camera ei...si la 5 vine la mine...

...o sa joc Julieta prin februarie

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

si la toata lumea! Da ce liniste e pe aici.......de obicei nu intru pe net in weekend, ca nu am loc de sot iar lunea am ce citi.....da acuma, aproape liniste

No, atunci facem ceva de Craciun, nu? Acum trimit PM la Oana sa ne intalnim sa las banutii.

S-au hotarat copliasii ce vor de la MOs? Ai mei nu, ca vor cam multe... Nu stiti unde se gaseste masina care merge pe tavan, ca la Carrefour nu este, numai in reclama, ca nu au primit-o. Si laptopul de jucarie merita? Si catelu ala care merge si latra, din reclama si........sa va mai zic
Asteptam pareri si sugestii noi

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

...mmm, citind mesajul Nonnei mi-am amintit si reamintit cat de tare ma dispera reclamele si lobotomizarea puradeilor din vina lor...a mea cand se uita la tv si vin reclamele si-ar dori absolut tot ce vede...mi se pare tare satanic ceea ce se petrece...si injust, avand in vedere ca multa lume cam greu si-ar putea permite sa ia tot ce vede prin reclame...ca sa nu mai ating aspectul care zice ca multe sunt de proasta calitate si urate de mama focului...sunt curioase fara ajutorul reclamelor oare ce ar dori sa primeasca de craciun..m-am scarbit zilele trecute, in cora fiind, cand am vazut unde s-a ajuns...un raion intreg cu tampenii de bebelusi care mai de care mai hidosi si mai scumpi...buehhhhhh...lobotomizarea a atins culmile maxime la noi in sfera hipicului...my little pony, horseland, yakari, si alte desene cu animalul sus numit cal si produse aferente desenelor respective...mi-a cam ajuns...dar nu pot fi o mama rea care nu intelege nimic din asta, dupa cum imi reproseaza adesea, nu pot deveni fanatica, nu? sa nu isc un razboi cu fiica mea, copil al sec 21, care are in haita sa mai multe colege de gradinita cu care evident impartaseste aceeasi tragica pasiune pentru cai...nu vad la ce bun...si putina mea culpa imi fac din cand in cand, ca doar pana la urma eu sunt providerul...

...ca o vaga concluzie tin neaparat sa spun ca nu imi plac deloc majoritatea jucariilor care exista si ca nu prea vad ce pot face in privinta asta, ca ele sa nu ajunga in casa noastra si in acelasi timp sa nu ruinez bunul mers al vietii sociale al fiicei mele..pam pam!

Nonna, masina care merge pe tavan...uat??!?!?!cristoase, ce mai inventeaza astia!?!?! nu cumva e o chestie ghidata cu telecomanda? am vazut la polus odata si m-am crucit...what for?????? la ce bun?!?!?!?

Acest mesaj se vrea a fi o ratacire in labirinturile proprii si rog a fi tratat ca atare!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor:
1) am pierdut duminica o frumusete de mesaj si mi-am luat jucariile si am plecat de suparare
2) trebuie sa organizam o intalneala inainte de 5 cand plec io in concediu, sa punem tara la cale si sa aduc hainitele promise la Erika si Cristiana
3) de acord cu voi nici eu nu mai stiu cu ce
4) mi-e dor de voi si data viitoare la meeting promit sa nu ma trag pe
5) ziceti ceva
6) nu am timp

Mergi la inceput

Buna seara.

Florina, din cate imi amintesc, eu si Stanca ne-am exprimat clar ca vrem la Maica Domnului; restul poporului ca se supune majoritatii si ca se decide in weekend; apoi, daca eu si Stanca suntem majoritatea ... asa sa fie fratilor!
Declaram campanie ghidata spre copilasii de la Maica Domnului.
Oana, Florina vedeti cum faceti cu Stanca (care le stie bine pe maicute) si va rog sa luati legatura cu maicutele, sa faceti o lista cu necesitatile; cati copii sunt, ce varste; daca ne primesc si cu haine sau jucarii folosite de ai nostri (doar de buna calitate).

Oana, ai primit ceva banuti? nu mai zici nimic?

nonna eu votez pro laptop de jucarie; f mult l-am folosit si ne-a ajutat in tainele numerelor si a literelor; inca il mai folosim si ne este f drag.

florina, imi cer scuze; am uitat de invitatia ta; am niste zile tare de kkat; poate incercam ceva pt maine.

roxana, mama draga ma si sperii! musai sa ne vedem la un suc!!!! de cand tot strig dupa tine!

fetelor, azi am fost la tuns la alex - cadoul de mos; si am venit de acolo... ffffff incantata ; pe d-soara ce m-a frezat o cheama Alexandra si primeste nota 10*; data viitoare tot acolo am sa ma tund ... clar!
Alex, multumesc frumos .

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Perla Simon:
- vorbind cu Stefan... "ti-am spus? ai vazut ca barbatii sunt masculin si femeile sunt mascule?!?!"

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput