Cluj rulz !-95-Campania de Craciun!
Raspunsuri - Pagina 15
carrie spune:
Alex, eu o sa ma bag pt masaj si electrostimulare
MamaGiuliei, nu stiu, nu te pot ajuta, sper ca nu aveti probleme asa grave
ada29 spune:
Buna fetelor,
Vreau sa particip si eu la campania de Craciun cu 50 Ron,indiferent spre ce directie se indreapta banii.
Carrie,poti sa-mi spui eventual pe PM cat costa apartamentul de pe Bistritei? Multumesc!
O zi minunata sa aveti!
Ada
Daruind vei dobandi.
nonna spune:
la toata lumea, o sapt. excelenta, sa incercam sa trecem peste necazuri...
De Craciun donez si eu si va ajut daca pot cu ceva.
Clinica de oncologie noua nu stiu sa existe, cea veche s-a modernizat, cica e la standarde europene. din pacate am vazut cum se lucreaza si acolo si ma indoiesc ca e chiar asa prin Europa.
Sunt cabinete private de oncologie-chirurgie.
revin mai tarziu ca e luni si atata treaba e si prin casa...........
baby-boom spune:
Buna dimi si de la noi!....d l mine mai bins spus..
Mamagiuliei, nici eu nu stiu sa existe clinica de oncologie noua...dar cea veche e modernizata...din pacate am fost si eu d curand p-acolo cu cineva si e jale...multi oameni bolnavi serios care stau cu orele pe coridoare, caci sunt veniti de prin toate locurile, si nu e destula lume sa se ocupe de ei...se cheama Clinica de oncologie Prof. Chiricuta (nu mai stiu prenumele)....multa sanatate si sper sa rezolvi ce e d rezolvat
Un psiholog care se are cu copiii bine imi spuneti va rog? Testat daca se poate
Eu tare vreau sa fiu spiridus pentru copilasi...asta pe langa mosul care sigur il aduc, daca se poate si e voie din partea conducerii centrului/gradinitei unde vom merge...asadar, sa facem planurile, fete dragi!
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
nana_sim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Ma jutati va rog cu o informatie ? Exista ceva centru/clinica de oncologie noua in Cluj ? Daca stiti sau ati auzit cum se numeste, va rog sa-mi scrieti urgent, multumesc frumos. ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA ! |
nu stiu daca te referi la clinici de stat sau particulare. din ultima categorie exista Artis 3 (pagina web cu acelasi nume), nu stiu cat de noua, unde se fac mici interventii oncologice sau macar poti vorbi in liniste cu un chirurg oncolog (Eniu Dan). sanatate multa!
nana_sim spune:
mamagiuliei acum mi-a picat fisa, nu cumva tu vorbesti despre clinica Nova Vita de la Tg Mures? Ia vezi aici http://novavitasan.ro/despre-noi si aici http://www.citynews.ro/mures/reportaj-din-oras-15/primul-centru-de-medicina-paleativa-in-targu-mures-15575/
Oricum, sanatate multa tuturor celor care au nevoie!
Acum, despre campania de Craciun, eu pot sa pun 100 de lei. La oricine ar ajunge sunt sigura ca vor fi bine primiti ca nevoile sunt mari si multe.
Florina pt gandul cel bun, intreaba si de niste preturi pt trupa de papusi ca sa stim ce ramane pt cumparaturi. Eu pot sa ma implic cu ... pareri despre orice si cu masina (mica / mare) cand faceti cumparaturile sau cand trebuie transportate (ele cumparaturile sau trupa de teatru). Mai propun o tava mare de prajituri de casa la care fiecare care face, poate si doreste, sa puna niste prajituri si le ducem in prima zi de Craciun si mai propun o colecta de jucarii / carti de la copiii vostri (am si eu, ce credeti!) care sa fie daruite. Nu stiu cum poate fi explicata asta copiilor care inca mai cred in mos dar ... va stiu istete si intelepte.
Au fost propuneri bine? Asta inseamna ca trebuie sa le discutam si sa le agream toate, nu e de la mine "dixit" si atat.
Raluca, Manu si ca nu v-am vazut de mult si m-am gandit la voi!
Flavia n-am apucat sa verbalizez dar ... doamne-ajuta sa va fie bine, nu conteaza al cui steag flutura pe primarie.
Atat va mai zic, diseara merg cu zanul la bazin cu apa calda si sarata la Turda. Nu stiu ce fac acolo ca de inotat nu e cazul, poate doar strangeri in brate sub pretextul lectiilor de inot [alcool
Recitesc ce am scris, sunt cam dezlanata in exprimari ... risc si las asa, cred ca asa sunt eu de fapt.
baby-boom spune:
...da, Simona, poate asa esti tu de fapt..si pentru asta mi-esti draga, te !!!!!!!
Nu cred ca s-a inteles bine, tot ceea ce e legat de Mosh, spiridusi si alte chestii teatrale este absolut fara niciun ban...tot ce se strange merge pt cadouri...in plus, eu mai pot darui niste incaltaminte...poate si haine, daca gasesc pe unde le-am pus...si la fel si jucarii...poate cooptam copiii sa daruiasca fiecare cate una din jucariile lor, benevol...la fel cateo carticica
....foarte buna si ideea cu prajiturelele...eu fac cioco de casa in cazul acesta....ATENTIE insa sa nu trebuiasca sa mergem sa obtinem autorizatiile de rigoare, pt. a le putea da intr-un centru...la Elise l gradi nu e voie la zile d nastere sa duci tort facut in casa sau siropuri sau alte chestii sanatoase si bune fara Da-ul sanepidului, si a mai stiu eu cui organizatii...in schimb permit tot ce e din cofetarii, pe motivul ca-s testate... din nou!
PSIHOLOG?
...
Sarumana!
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
mariana tache spune:
Buna seara.
Florina, psiholog stia Simona; cred ca a pierdut din vedere sa-ti recomande; sau a disparut psiholoaga? Simona?
Campania de Craciun:
- Oana, Florina, care vreti, care puteti, incepeti o lista cu donatorii si sumele aferente; incercati sa gasiti o metoda sa si primiti banutii; cat de urgent posibil (trebuie fixat un termen limita pana la care se dau banii); ma inscriu si eu pe lista cu 70 lei (la prima strigare; incerc sa mai iau si de la colege).
- din pacate, la capitolul organizare/timp nu va pot ajuta; maxim pt cumparaturi facute noaptea vin cu masina (sau cu motorul daca e nevoie ); iar de Craciu o sa fiu in MM asa ca nu particip la dusul prajiturilor;
- faina ideea cu spectacolul pt copii; florina ... go for it!
- asa stiu si eu: n-ai voie sa introduci in centre mancare fara autorizarea de la vre-un laborator; si tot asa (Stanca stie mai bine ) cred ca nici haine/jucarii vechi nu-i voie;
- eu votez pt campanie facuta copiilor si nu batranilor;
- mai votez contra centrului unde am dus bicicletele; motive: nu mi-a placut directoarea (ne-a sugerat sa cumparam un PC in loc de biciclete si a fost exagerat de prietenoasa pana i-am comunicat decizia de a cumpara tzoagle; Stanca stie toata poveste si poate s-o comfirme) si centru nu pare a avea mari lipsuri.
Daca imi mai amintesc ceva... zic.
In rest... e tarziu si mor de somn. mai pove maine.
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
... ma gandeam la cafeluta de dimineata;
... ma rugam sa stea de sus ploaia asta care e epuizanta si care azi m-a insotit de la servici pana acasa;
... si am zis ca ar fi bine sa va ofer asta: http://www.youtube.com/watch?v=n5v8l-XNCwQ&feature=PlayList&p=1D61EDC1A3292F62 pt aroma la cafeaua de dimineata .
pa paaaaaaaaaa
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Buna dimineata cu nasul in cafea! M-am spurcat la cafea de la Gurmans (magazin de delicatese in Polus) pe care am platit de 4 ori mai mult decat pe clasica Jacobs sau Tchibo asa ca ... imi place vrand nevrand (sa fim seriosi, chiar n-am cazut pe spate, proaspat macinata miroase de-ti vine se ti-o indesi pe toata in nas si in gura, dar fiarta ...)
Acu' desi nu-mi place ce mi-ati zis despre prajituri si orice se aduce din afara, inclin sa cred ca asa e, am vagi ecouri in minte din perioada in care bateam des centrele si cred ca asa e cum ziceti voi. Da' daca ma duc cu castronul, ouale, faina, zaharul si robotul sub forma de zan, e bine?
Florina draga, eu stiu o psiholoaga de copii, asteptam sa primesti alta recomandare ca sa ai de unde alege, ca eu pe aceasta doamna am tot bagat-o pe gatul fetelor. So - Alina Jitaru 0722 871 849, cabinet in Piata Mihai Viteazul. Nu e musai psiholog de copii, este psihoterapeut, insa a lucrat ani multi si grei cu copii cu probleme serioase (abandonati, cu parinti in inchisoare, ai strazii) si in plus e o mama foarte inteleapta si foarte discret manipulatoare a propriului copil, in sensul bun.
Excursia la bazinul de la Turda a fost un esec total, parca traiam un film plasat pe vremea lui Ceausescu. Mare pacat! Apa calda, sarata (din lacul de la Turda), bazinul adanc dar ingust, camera inalta, cu faianta uzata, prost luminata de un neon chior ... M-a blocat pur si simplu. O sa mai fac o incercare dar cand om merge in grup mai extins, care sa mascheze atmosfera apasatoare, pt ca totusi apa pare sa aiba niste apreciate. Cand ma gandesc ca niste gresie si faianta, un alt sistem de iluminare, niste muzica, vreo cateva sezlonguri si un colt cu sucuri ar fi toata investitia de care e nevoie ca sa fie o minune profitabila ...
In schimb, am intrat la noul magazin bio, pare-se cel mai mare din Ro, de pe Republicii 5. Mi-a placut si unele produse chiar sunt abordabile. Desigur sunt si unele obraznic de scumpe, dar eu le caut pe alea romanesti si mare surpriza am avut sa gasesc la branzeturi produse de unde sunt eu, din Bacau. Singurele produse lactate romanesti de acolo. Am luat propolis si mai au magiun de Topoloveni, mere, portocale, mandarine, faina, paste fainoase, ceaiuri, cosmetice ... mergeti sa aruncati un ochi.
Atat, spor in toate la toata lumea!