Cluj rulz !-95-Campania de Craciun!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

multumim de cafea Mariana

Dana, La multi ani fericiti si numai bucurii!cum merge scoala Dariei?

mie mi-au revenit migrenele de doua zile si tare ma chinuie, ma simt asa obosita peste saptamana ca in we abia apucam sa ne tragem sufletul.

ieri am fost la cina la Lugano cu un prieten bun, un american venit in vizita, tare bine a fost.

Mariana, uai pot sa imi inchipui ce greu o fost cu caratul.si eu m-am dus la cumparaturi miercuri, Mihai plecat si io am uitat ca acuma stam la etaju 4...nu pot sa va zic ce fain o fost sa le car...d-apoi pe motor...te intrebam daca nu ti-e frig...

Florina, am eu niste cutii,stai ca-ti dau un semn acum.

Nonna, multumesc frumos de masti

o duminica placuta dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Sara buna fetelor,

in sfarsit mi-a trecut raceala doar ca Beatrice da semne ca ar fi luat si ea un puiut de raceala
am avut si noi un we linistit de "refacere" doar io ma stresez sa ii pregatesc petrecerea lui Norbert si ma gandesc la cadouri pt Craciun
daca Cristiana si Mariana au avut peripetii cu cumparaturile eu am fost duamna in we ...l-am trimis pe sotul cu copii sa cumpere morcovi si patrunjel pt iarna si io am facut cumparaturi singura (pacat doar ca nu aveam bani de cheltuit pt mine ) s-apoi au venit dupa mine

Flavia nici nu stiu cum sa te incurajez ....va urez oricum sanatate si sa se rezolve toate cat mai bine

Raluca ce mai faci? cum sunt copii?

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

la gaska,sunt pe fuga.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Fetelor din Cluj, caut un salon linga primarie, strada petru maior ...stiti cumva cum ai spune?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata.
Cafeluta e prezenta si in ciuda vremii tinem steagul sus!
http://www.youtube.com/watch?v=BggyKpE1Ps8&feature=related - the best sound ever!

Cristiana, sub 5 grade incepe sa fie frigulet pe motor (frig la genunchi si la maini); asta pt ca nu am (inca) echipament adecvat pt iarna; va trece iarna asta cumva, ca la vara ma blindez (fac pe bunul gospodar: iarna car si vara sanie ).

Chiar asa, la cadouri pt prunci de craciun v-ati gandit? solutii, idei?

Mno, sa aveti o zi fantastica!

Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!

poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

observ ca v-a placut tare sunetul cafelei din aceasta dimineata.

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dara
rolo
sa aveti parte de lucruri frumoase, sanatate si fericire!!

Waw!!! v-ati intalnit in week-end. Eu nu am fost pe faza. Oricum am avut ocupat week-end-ul ca au venit piticii, am avut si petrecerea sambata...tudor a lesinat ...am chemat salvarea de panicoasa ce sunt ...cred ca au fost prea multe emotii pentru el, foarte cald, aer putin...asta e. luam niste siropel cu ca si mg sa il intremez putin...
vremea asta ma deprima rau...dar rau!!! voi cum sunteti

aaaasi pentru fetele care ne-au mai urat : erika, florina, yagmur ...sper ca nu am uitat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana multumim de cafea.

Adriana ioi!Nici nu vreau sa ma gandesc ce ai simtit cand a lesinat Tudor.Bine ai facut ca ai chemat salvarea. sa se puna pe picioare repede.

Noi suntem bine, asteptam oaspeti dragi care vor sta la noi pana miercuri.Vin cu motiv de bucurie, sa-si duca printesa acasa.
Vremea asta e imposibila.Prefer sa fie frig de sa ne inghete nasul decat asa.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Silky salon a fost cineva acolo? pe v babes.... e ok?

Mergi la inceput

Buna dimineata.
O cafea tare, pt o zi fara soare, frumos asortata cu aroma purtata din cufarul cu amintiri: http://www.youtube.com/watch?v=-iDKYUljgag&feature=PlayList&p=C6F2743206D5B7F4&index=104

Stanca! ce fain! felicitari noilor parinti; felicitari tie pt rolul pe care l-ai avut in aceasta poveste ; minunat moment! sa ne povestesti, pe cat se poate.

Adriana, cred ca ai tras o sperietura!!!!! bine ca a trecut momentul si ca lucrurile s-au asezat pe fagas bun; multa sanatate!

Sa aveti o zi frumoasa.
u all!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput