Fan Club Bon Jovi + concert Piata Constitutiei
Raspunsuri - Pagina 3
Alexia27 spune:
Asta e una din my all time favourite:
Doamne ce il mai cantam in clasa a xi-a a xii-a! Si ce ne mai scuturam pletele pe la bairamuri..si aveam ce scutura
Francisca, nu, nu l-am vazut pe Jon in concert
Am cateva regrete mari pana acum, si asta e unul din ele.
Motanik, pai muzica buna e muzica buna, nu are cum sa nu placa.
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
Francisca spune:
Alexia27, multumim pt. "Living on a prayer"
Sincer si eu regret ca nu am reusit sa il vad live ... dar eu inca mai sper
Azi melodia zilei va fi:
Sper sa va placa!
Andra, ai ascultat "The Circle"? Ti-a placut?
Francisca spune:
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!
Paste fericit!
motanik spune:
Paste fericit fetelor, cu multe bucurii si mai ales multa sanatate!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
moflild spune:
Salutare
bine v-am gasit
ma alatur si eu fan clubului, imi place Bon Jovi, din '92 a fost mereu prezent in viata mea si la toate evenimentele importante din viata. Pe sotul meu asa l-am cunoscut, purta un tricou cu John, asa mi-a atras atentia. Prima melodie pe care am dansat impreuna a fost Always. La nunta nostra la fel. Cand eram insarcinata a aparut albumul "Lost Highway" l-am dorit din tot sufletul acest album si am reusit sa-l castig la Europa Fm, l-am ascultat mai tot timpul, cred ca copilul deja stia toate cantecele chiar inainte sa se nasca :D
In fine, pe scurt asta este povestea mea, imi doresc mult sa ajung la un concert de al lui, pacat ca nu vin mai aproape de tara noastra.
Va doresc PASTE FERICIT!
Francisca spune:
fete dragi!
Hristos a inviat!
moflild, bine ai venit! Ne bucuram ca ne-ai gasit este foarte frumoasa povestea ta!
Sper ca vei intra mai des sa ne zici care sunt melodiile preferate, daca iti plce Jon sau alt membru al formatiei Bon Jovi
Andra, Alexia27, Alexa Ioana, voi ce mai faceti? Nu mai ziceti nimic?
Va asteptam la povesti!
Si o melodie ... ca sa fiti si voi "Happy"
Anina_n spune:
Si mie imi place, Bon Jovi. Dar nu i-am mai urmarit activitatea de multa vreme.
Imi amintesc si acum, cand a aparut video clipul la "Always", ce mai asteptam sa-l vad, din nou si din nou.
Pe langa "Always" imi place mult "Bed of Roses"
si "Blaze of Glory".
Poate reusesc sa ma mai pun la curent cu noutatile muzicale ale lui Bon Jovi.
Surorile mele(lucreaza in Irlanda) au reusit sa-l vada concertand live la Dublin, in vara lui 2008. Au fost super incantate de concert.
Edit: am corectat anul concertului din Dublin.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Francisca spune:
Eheeeee ... ia uite cine a trecut pe aici?
Nina, nu stiam ca si tie iti place BJ
Ma bucur ca avem inca un subiect in comun
Bine ai venit in club! Sper sa treci mai des pe aici, pt. ca vad ca fetele m-au lasat balta
Si noi (adica eu si Vlad ) adoram "Always" , "Bed of Roses" si "Blaze of Glory", multumim pt. videoclipuri sunt superbe, ne bucuram sa le revedem
Ce frumos ca surorile tale i-au vazut live si eu mai sper ... dar vad ca nu se apropie de Romania
Cu noutatile te punem noi la curent doar sa ne zici care au fost ultimele albume/melodii asculate ca sa iti zicem ce ai mai pierdut
Multi si te mai asteptam la discutii!
motanik spune:
Nu te-am lasat balta, aici sunt! Bun venit si Ninei si lui Moflild!
Ce fain e Happy, realizez ca mai am un pic si vine concertul, trebuie sa invat toate cantecele de pe Circle sa le pot canta!
Unde sunt in concert acolo, Francisca?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Anina_n spune:
si multumesc pentru primire, Francisca si Andra !
Uite ca, da, ne intalnim si aici !
Nu mai stiu care au fost ultimele piese(albume) ascultate. Probabil, le-am pierdut firul prin 2002, dupa ce am nascut. Eu mai bine cunosc piesele mai vechi.
Dar, nu e timpul pierdut si pot recupera acum.
Am aflat ca, "Trupa sa "Bon Jovi" a devenit cunoscuta dupa ce a castigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la inceputul anilor '80. Cantecul castigator a fost "Runaway". "
Sursa
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !