parlament unicameral
Raspunsuri - Pagina 9
Alizee spune:
Am tot citit ce s-a scris .
Pana la urma, cat de bine ar fi pt tara noastra cu cetateni naivi si politicieni minciniosi si furaciosi, sa aiba un parlament unicameral?
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
olympia spune:
L-am auzit pe Iaru zicand ca daca se micsoreaza numarul de parlamentari, va creste automat suma necesara acestora pentru a-si cumpara locurile acolo si deci vor fi in parlament numai baroni grei de tot... Ce ziceti de asta?
Pe de alta parte , parlamentari mai putini inseamna o raspundere crescuta pentru ei dar si vizibilitate mai mare in ochii alegatorilor. Automat vor fi mai usor de sanctionat la urmatoarele alegeri.
N-o sa ne mai intrebam cam ce-o fi facut X in parlament atitia ani, dac-o fi dormit, chiulit sau cum o fi votat. Stiti bine cum votau unii in locul altora, sau chiar isi aduceau si "nepoatele" s-o faca!
Pene colorate... cate putin din toate!
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hilde Peste tot functiile importante sunt ocupate in functie de interese. Dar pentru ca oamenii participa in alegeri si ii schimba pe cei de la conducere in fuctie de rezultate, mai sunt sanse ca un partid sa tina cont si de parerea oamenilor ca sa ramana la putere pentru mai multa vreme. Procesul nu este perfect. Participati la alegeri mereu si nu-i mai votati pe cei care nu s-au tinut de promisiune. Asta o sa motiveze partidele ca sa aduca si oameni mai competenti daca vor sa ramana la putere. Pentru ca stiu ca oamenii ii vor penaliza. |
Cel mai bun sfat pt noi, romanii.
Hilde, cu drag
allinta
daniela_b spune:
citat din mesajul lui olympia L-am auzit pe Iaru zicand ca daca se micsoreaza numarul de parlamentari, va creste automat suma necesara acestora pentru a-si cumpara locurile acolo si deci vor fi in parlament numai baroni grei de tot... Ce ziceti de asta? Pene colorate... cate putin din toate! |
Dupa ce dai jos toate fundele, funditele, vrajile, vrajelile, vrajitoriile, prostiile, prostelile, panglicile panglicariile din pachetul cadou, la oferta doua in una camere, oferit de presedinte catre popor sub forma unui referendum, ramne ceea ce numim de obicei adevarul gol-golut.
Cum fiecare om are adevarul lui, al meu e ca Basescu vrea sa imparta prajitura ( ceva mai mica cu criza asta) in mai putine felii, ceva mai mari, sa ajunga la toata lumea care il sustine bineinteles dpdv politic si finaciar ca doar nu va inchipuiti ca cei ce-l voteaza o sa se capete cu mai mult decit o farfurie goala.
Asta-i vestea proasta.
Vestea si mai proasta e ca ( dupa cum vad eu ca stau lucrurile) sint sanse mari ca Basescu sa mai obtina un mandat.
Vestea ingrozitor de proasta e ca si asa dar si altminteri, nu se mai poate face nimic. Cu un crin nu se face primavara.
Ramine cum am stabilit. Tot asa.
“If you have to say you are, you aren’t” –Margaret Thatcher
capcaunul spune:
citat din mesajul lui daniela_b Vestea ingrozitor de proasta e ca si asa dar si altminteri, nu se mai poate face nimic. Cu un crin nu se face primavara. |
Avem o veste chiar mai proasta decat toate vestile tale proaste la un loc: crinul imbibat cu petrol se ofileste si nu mai infloreste niciodata.
Observ pana acum ca singurul argument al celor antiunicameral este Basescu. Daca venea Crin sau Mircea primul cu o asemenea propunere mai mult ca sigur unicameralul ar fi fost pentru voi solutia ideala de a salva tara de dictatura basesciana.
daniela_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Avem o veste chiar mai proasta decat toate vestile tale proaste la un loc: crinul imbibat cu petrol se ofileste si nu mai infloreste niciodata. Observ pana acum ca singurul argument al celor antiunicameral este Basescu. Daca venea Crin sau Mircea primul cu o asemenea propunere mai mult ca sigur unicameralul ar fi fost pentru voi solutia ideala de a salva tara de dictatura basesciana. |
Ai dreptate cu vestea chiar mai proasta decit alea proaste ale mele..
Dar nu-i subestima chiar pe toti cei care isi dau cu parerea despre parlamentul unicameral. De fapt eu nu nici nu sint antiunicameral si nici antibicameral si cred ca nici antitricameral de-ar fi sa vie vorba despre asta.
Nu-s anti-nimic!
Nici anti Basescu.
Eu nu votez, votul meu nu conteaza ( si nici n-a contat niciodata).
Incerc sa traiesc si eu cum pot, nemaiasteptind de la altii sa-mi faca viata mai buna.
“If you have to say you are, you aren’t” –Margaret Thatcher
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Avem o veste chiar mai proasta decat toate vestile tale proaste la un loc: crinul imbibat cu petrol se ofileste si nu mai infloreste niciodata. Observ pana acum ca singurul argument al celor antiunicameral este Basescu. Daca venea Crin sau Mircea primul cu o asemenea propunere mai mult ca sigur unicameralul ar fi fost pentru voi solutia ideala de a salva tara de dictatura basesciana. |
Fiindca il cunoastem si o asemenea propunere venita din partea lui, are motivatii ascunse. Motivatiile lui sunt intotdeauna personale. Cum ar fi strangerea de voturi de la cetateni, care sunt atat de naivi, incat nu se intreaba de ce ar vrea el tocmai in aceste momente un referendum prin care sa schimbe constitutia. Pana acum, de ce nu s-a tezit ca vrea parlament unicameral ? Deoarece inca nu i se misca tronul.
Banii cheltuiti pe asemenea actiuni ar trebui investiti in lucruri mai productive. N-as crede ca economia si politica Romaniei nu functioneaza din cauza parlamentului bicameral.
Nici unul nu se gandeste, macar de fatada, la binele cetatenilor. Nu le pasa de noi absolut deloc.
Ii putem penaliza mergand la vot si votandu-i pe cei mai credibili, cei care au dovedit ca macar odata, le-a pasat de noi, nu numai de interesele personale si ale grupului de care apartin.
allinta
Rufus spune:
citat din mesajul lui capcaunul Observ pana acum ca singurul argument al celor antiunicameral este Basescu. Daca venea Crin sau Mircea primul cu o asemenea propunere mai mult ca sigur unicameralul ar fi fost pentru voi solutia ideala de a salva tara de dictatura basesciana. |
Asa e. Si Basescu este argument universal, la orice problema.
L-am auzit si pe WC Tudor, ca Basescu e de vina ca nu l-a primit cu gasca in teatrul Odeon...si pe Negoita, care a fentat impzitul pe sutele de case vandute, si acum este silit la plata...cica e clar mana lui Basescu.
Ma tot gandesc...ma incearca, de ceva vreme, o durere de spate...o fi tot mana lui Basescu? Pentru ca, in acest caz, e clar ca trebuie sa plece...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008