parlament unicameral

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Observ pana acum ca singurul argument al celor antiunicameral este Basescu. Daca venea Crin sau Mircea primul cu o asemenea propunere mai mult ca sigur unicameralul ar fi fost pentru voi solutia ideala de a salva tara de dictatura basesciana.

Asa e. Si Basescu este argument universal, la orice problema.
L-am auzit si pe WC Tudor, ca Basescu e de vina ca nu l-a primit cu gasca in teatrul Odeon...si pe Negoita, care a fentat impzitul pe sutele de case vandute, si acum este silit la plata...cica e clar mana lui Basescu.
Ma tot gandesc...ma incearca, de ceva vreme, o durere de spate...o fi tot mana lui Basescu? Pentru ca, in acest caz, e clar ca trebuie sa plece...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, mistourile sunt bune ca sa destinda atmosfera, dar realitatea e ca in cazul referendumului a reusit sa prosteasca o mare parte din populatie, care, atunci cand e vorba de Basescu, nu mai gandeste cu materia cenusie, ci actioneaza doar instinctual. Adica intrebarea simpla e, de ce nu l-a facut pana acum?, iar raspunsul il stii singur, cred. Ei bine, faptul ca e marsav nu conteaza, ca joaca total necinstit iar nu conteaza, in schimb conteaza foarte mult ca Crin isi face campanie prin SMS, drace!
Pana la urma chiar il doresc pe Basescu. Uite-asa, de-al dracului. Ca sa-l merite tot romanul doritor de grobianism.
Parlament unicameral, bicameral....eu raman la cea de-a doua varianta. Nu consider ca e momentul sa trecem la o singura camera, am citit la argumente pro si contra de m-a luat cu dureri de cap. Dar, se poate reduce numarul parlamentarilor, ideea nu e rea.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Rufus, mistourile sunt bune ca sa destinda atmosfera, dar realitatea e ca in cazul referendumului a reusit sa prosteasca o mare parte din populatie, care, atunci cand e vorba de Basescu, nu mai gandeste cu materia cenusie, ci actioneaza doar instinctual.

Ingrid, nu-i nici un misto aici.
Relitatea este ca Basescu este un jucator important, mult peste cei cu care candideaza. Si eu cred ca se foloseste de referendum in scop electoral, dar asta nu inseamna prosteala populatiei, ci o etapa in calea castigarii unei batalii. Daca se folosea de o aberatie, intelegeam, dar asa, care-i baiul? Toata lumea, inclusiv opozitia, vine cu proiecte similare, pentru scaderea nr. de parlamentari...si ce sa vezi, o face tot acum. A zis Basescu 300? PNL zice 250, sau chiar 225 de parlamentari! Evident, tot in doua camere, ca daca a zis Basescu primul despre o camera...
Eu ma intreb (si na, te intreb si pe tine) de ce nu poti discuta de parlament uni sau bicameral fara sa vorbesti de Basescu? Ca, in fond, ma cam plictisesc si eu de chibitii anti sau proBasescu...Simona a intrebat care ar fi diferentele...si s-au scris nu stiu cate pagini de Jos Basescu.

Asta-l face mare pe Basescu: obsesia chibitilor. Oriunde si cu orice ocazie, apare si numele lui. Nu-i trebuie nici o publicitate: o capata gratis. Eu nu-i votez pe ceilalti macar pentru faptul ca sunt impotenti. Cel putin dpdv politic.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Am constatat ca multi (forum DC excluded) l-au criticat atat pe Ratiu (pentru ca era aristocrat, prea diplomat, purta papion si nu pulover, vorbea prea respectuos si, deci, prea distant, nu era de-al nostru, de gashca), cat si pe Basescu (pentru ca e prea badaran si n-are stofa de diplomat, poarta fes si pulover, vorbeste in jargou, iar in privat mai scapa si cate-o injuratura si, deci, e prea de cartier).
In general, acesti oameni au preferat si prefera in continuare calea de mijloc, adica diplomat dar nu aristocrat, cu pulover dar fara fes, badaran dar fara injuraturi.
(Si daca se poate, sarac si cinstit, dar nu ne mai da voie constitutia. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Rufus, de ce trebuie sa existe o lupta intre presedintele unei tari si parlamentari ?! De ce parlamentul Romaniei nu a intrat in conflicte exacerbate cu ceilalti presedinti ? Iti spun eu de ce ; fiindca Basescu este un om al conflictelor. Se hraneste din scandaluri. Nicio tara din lumea asta nu are nevoie de asemenea presedinti. Ne trage pe toti in jos.
Cel mai rea este harababura creata in sanatate. Nu se gandesc sa aloce fonduri pt spitale, policlinici, dar pt referendum sunt bani !
Nu construiesc case pt oameni, dar fac un ditamai stadionul de fotbal, desi exista deja un altul.
Calea diplomatiei este cea mai eficienta. Scandalurile continue creaza nesiguranta.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta
Nu construiesc case pt oameni, dar fac un ditamai stadionul de fotbal, desi exista deja un altul.

Aha! Cat timp ai crezut ca reconstructia lui este opera lui Oprescu te mandreai cu Stadionul aci pe forum.
Acum ca ai aflat ca Oprescu n-are nici in clin, nici in maneca cu stadionul, brusc stadionul a devenit inamic public in ochii tai! Cam asa si cu restul concluziilor simpliste .

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Aha! Cat timp ai crezut ca reconstructia lui este opera lui Oprescu te mandreai cu Stadionul aci pe forum.
Acum ca ai aflat ca Oprescu n-are nici in clin, nici in maneca cu stadionul, brusc stadionul a devenit inamic public in ochii tai! Cam asa si cu restul concluziilor simpliste .

Am fost intrebata despre realizarile lui, dar asta nu inseamna ca nu ma deranjeaza ca se construieste ceva de care nu este neaparat nevoie, dar se ignora in totalitate nevoia imperioasa de locuinte.

Capcaunule, te cred ca iti place Basescu, dar nu ma mai ataca. Tu doar atat ai vrut sa retii din tot ce am scris ?!
Eu nu te-am atacat nici pe tine, nici pe altcineva pt ca aveti alte preferinte politice.
Crezi ca daca ma ataci pe mine, se limpezeste situatia bulversanta in care ne aflam ?!
Am pus niste intrebari. Mai bine ai raspunde la ele decat sa te repezi la mine, antrenandu-ma intr-o cearta sterila, absolut neproductiva.

allinta

Mergi la inceput

Citat:

Am tot citit ce s-a scris .
Pana la urma, cat de bine ar fi pt tara noastra cu cetateni naivi si politicieni minciniosi si furaciosi, sa aiba un parlament unicameral?

allinta

Uite, Capcaunule, raspunde la intrebarea asta . Ma poti lumina ? Sau ti se pare mai interesant sa te tavalesti de ras, decat sa aduci argumente pertinente ?

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

(Sincer, Videanu a fost singurul primar general care a lasat ceva bun in Bucuresti dupa Revolutie: mari bulevarde refacute din temelii. Info pentru cei afectati de radiatiile "antenelor": bordurile bulevardelor reprezinta o sutime din costurile totale.)

De acord. Si asta fiindca (zic io) nu si-a propus sa mai candideze o data - la orice lucrare dintr-asta sunt "daune colaterale", nemultumiti etc. si niciun primar nu si-a permis sa ia asupra lui atata nemultumire.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Io as vota pt unicameral pentru eficienta (care si-asa tinde spre 0). Adica ne ajunge ping-pong-ul plen-comisii, nu mai avem nevoie de alt ping-pong senat-c dep. Plus ca pana se intunesc impreuna... noroc cu motiunile ca asa se mai vad si ei toti.

Desi sustin si referendumul si pe Base ma deranjeaza data suprapusa. Daca il facea mai repede cred ca ar fi fost si mai onest si ar fi avut s mai mult de castigat. Ma deranjeaza fiindca cred ca isi putea sprijini campania si pe altele.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Cat despre schimbarea parlamentarilor la vot... Ce ne facem daca partidele ii propun pe aceeasi?? Un uninominal mai transparent ar fi avut sanse mai mari sa-i responsabilizeze pe alesi, dar n-a fost sa fie.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput