parlament unicameral
Raspunsuri - Pagina 17
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui psichoMom Rufus, chiar nu te inteleg de ce-i iei partea cu atata obstinatie... |
Mom, nu i-o iau...pur si simplu nu vad de ce, cel putin la nivel de discutie, nu putem sa ne rezumam la bicameral, unicameral...e bine, nu e bine...fara sa luam in calcul cine si cand a propus chestia asta. Mai sunt deschise 2-3 subiecte in care se dezbat idei basesciene...in curand o sa vad si "La bucatarie" ca nu fierbe bine supa, ca Basescu e de vina.
Intelegi, acum, despre ce e vorba? Nu-mi aduc aminte sa fi batut toba atat despre Iliescu si numai Dumnezeu stie cat l-am urat...nu-i normal sa vad doar o parte din realitate!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
daniela_b spune:
citat din mesajul lui xenocid Vedeti acum diferentele de anvergura intre Basescu si ceilalti? Unul stabileste agenda politica a Romaniei pe urmatorii zeci de ani ceilalti se mira ca'i calca istoria pe cap! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Cerule! Esti pur si simplu indragostit de omul asta!
Scuze, o spun cu uimire nu cu rautate.
“If you have to say you are, you aren’t” –Margaret Thatcher
psichoMom spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Mom, nu i-o iau...pur si simplu nu vad de ce, cel putin la nivel de discutie, nu putem sa ne rezumam la bicameral, unicameral...e bine, nu e bine...fara sa luam in calcul cine si cand a propus chestia asta. Mai sunt deschise 2-3 subiecte in care se dezbat idei basesciene...in curand o sa vad si "La bucatarie" ca nu fierbe bine supa, ca Basescu e de vina. Intelegi, acum, despre ce e vorba? Nu-mi aduc aminte sa fi batut toba atat despre Iliescu si numai Dumnezeu stie cat l-am urat...nu-i normal sa vad doar o parte din realitate! RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Ce sa fac io Rufus, draga, daca dl Presedinte s-a amestecat cu referendumu'si referendumu'cu el! Are legatura fir-ar sa fie!
OK, nu ma mai iau de Basescu... chiar nu vreau sa am probleme cu supa, zau! Ma duc sa mai amestec putin in ea mai bine...
Cat despre Iliescu... mda, si eu l-am urat lafel de tare, dar se pare ca eram prea tanara si mizeriile astea politice treceau pe langa mine mai usor, ca as fi combatut si impotriva lui tot asa...
Rufus spune:
citat din mesajul lui psichoMom Cat despre Iliescu... mda, si eu l-am urat lafel de tare, dar se pare ca eram prea tanara si mizeriile astea politice treceau pe langa mine mai usor, ca as fi combatut si impotriva lui tot asa... |
Eu cred ca e altceva (cel putin la mine): suntem din nou in situatie disperata; atunci, cu iliescu, am simtin cum ni se naruie sperantele noastre; dar ne-am obisnuit. Acum, intram din nou in panica: se naruie si sperantele copiilor nostri. Si...totul pana la ei.
Daca poti privi detasat, observi ca nimic nu-i nou sub soare. O gasca de politicieni tipa la iliescu, iar noi am participat cu trup si suflet. Degeaba.
Acum alta gasca tipa la Basescu, iar noi ne manifestam frustrarea. Ce-i nou aici? Ce a adus bun schimbarea? Ce poate aduce acum?
Schimbarea lui Basescu cu altul de teapa lui nu e o schimbare; daca ai un interes imediat mai inteleg. Daca nu, nu inteleg.
De ani de zile vrem schimbare si se schimba intre ei aceeasi oameni. Viitorul copiilor l-am rezolvat. Urmeaza al nepotilor?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
sirimie spune:
citat din mesajul lui Rufus
Xeno, nici macar atat! Referendumul nu are nici un efect juridic, adica nimeni nu-i obligat prin lege sa faca nimic, doar ca nici un politician nu indrazneste sa treaca cu vederea vointa boborului. Dar as pune pariu ca si de data asta ar fi altfel, adica constitutia nici n-ar intra in intentie de dezbatere. In fond, ce conteaza vointa poporului? RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
inseamna ca referendumul este inutil dpdv al legilor, nu-i asa?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
citat din mesajul lui xenocid Vedeti acum diferentele de anvergura intre Basescu si ceilalti? Unul stabileste agenda politica a Romaniei pe urmatorii zeci de ani ceilalti se mira ca'i calca istoria pe cap! |
tu crezi ca basescu isi face campanie pe seama referendumului DOAR pentru a-si pune in practica viziunea asupra viitorului???
si vrei sa creada si altii enormitatea asta?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Eliza5 spune:
Ce urate si razbunatoare sunt afisele pentru referendum.
Chiar asa se rezolva lucrurile? Instigand la ura si violenta? Asta este un mesaj demn de un presedinte?: "De ce le este frica nu scapa"
Brrr... Inca un pic si incepe ca Vadim cu tepele din Piata.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Eliza5 www.presaonline.com: nechifor-cere-ca-afisele-cu-basescu-sa-fie-postate-doar-noaptea-pentru-ca-ziua-sperie-copiii-755013.html |
Cred si eu, la cati parlamentari infantili avem in parlament ...
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Cred si eu, la cati parlamentari infantili avem in parlament ... |
Sper ca nu incerci sa sugerezi ca parlamentarilor le-ar fi frica de Basescu. Nu de alta, dar o asemenea afirmatie ar intari ideea ca Basescu este despotic si egocentrist. Intr-o democratie autentica parlamentarilor NU ar trebui sa le fie frica de un presedinte, nu de alta, dar principiul separatiei puterilor in stat este unul care sta la BAZA oricarei democratii.