Fisura Anala- fetita 5 anisori

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetita mea are 2 ani si acum 2 saptamani am observat ca facea cu putin sange,ea este constipata de multisor si nu prea am reusit cu alimentati sa o dregem,adica face o zi da una nu si cand face primele bucatele ies mai greu.
A facut de 2 ori asa dupa care am merg la chirurg cu ea ,mi-a dat crema ptr hemoroizi cu care o dau seara dupa baie si cu un betisor de urechi bag un pic si inauntru,bai la fundulet cu musetel si galbenele iar in zilele in care nu face kk pana la ora 18.00 sa ii pun in lapte lactuloza.La noi vad ca a functionat f bine"schema" asta si nu mai face cu sange deloc iar scaunele sunt mult mai usoare.Succes

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Dana si Anca, multumesc pt sfaturi.

Dana, fsura e putin pe interior, dar eu o vad daca desfac funduletul.
masez sfincterul (da, asta e denumirea), dar vad fisurica.
De aceea ma intrebam , ca daca eu tot o deschid fisura, se va inchide?

Era o intrebare daca se va inchide fisura in 6-8 saptamani? daca eu tot o deschid pt masare si crema?

Oricum e deja un pas inainte ca nu o mai doare cand face kk, si nici sange nu se mai vede pe nicaieri, deact pe fisura dar nu curge, se vede fisura rosie doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daca nu o mai doare si nu mai face cu sange este f bine,incearca si baile la fundulet cu musetel si galbenele ca au efect cicatrizant

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,

Si noi ne-am confruntat cu o problema asemanatoare, o fisura anala dar nu la exterior, aparuta datorita constipatiei.

Tratamentul a fost urmatorul:
- in primul rand, timp de vreo 7 zile, scaunul foarte moale, la limita diareei, pentru care luam ulei de parafina dimineata pe stomacul gol, aloe vera sirop de 2 x pe zi, fibre de la Wallmark si un laxativ natural;
- in timpul meselor niciodata sa nu bem lichide, lucru care la noi nu se intampla;
- foarte multe cereale integrale, paine integrala, orezul tot integral, faina folosita tot integrala;
- fructele cu coaja si de baut nectar de fructe;
- legumele semifierte (gen chinezesc).

Noua nu ne-a dat niciun fel de crema. Ne-a spus ca in 2 saptamani trece, iar constipatia trebuie tinuta in frau prin regim alimentar.

Sanatate multa.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput