nu stiu cum sa mai procedez
Raspunsuri - Pagina 3
oachi09 spune:
a plecat de o saptamana de acasa si simt cum o iau razna......
motivele au fost aceleasi, ca nu am realizat nimic impreuna, ca nu se simte impacat sufleteste etc etc
s-a mutat la parintii lui
nici acum nu sint convinsa ca are pe altcineva.
il vreau inapoi....
gabidaniela spune:
Eu i-as propune sa adoptati un copilas...
www.hainele.blogspot.com/" target="_blank">Una, alta...
Arbeite klug, nicht hart!
SufletDInger spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oachi09 a plecat de o saptamana de acasa si simt cum o iau razna...... motivele au fost aceleasi, ca nu am realizat nimic impreuna, ca nu se simte impacat sufleteste etc etc s-a mutat la parintii lui nici acum nu sint convinsa ca are pe altcineva. il vreau inapoi.... |
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
oachi09 spune:
SufletDInger da sint convinsa ca il vreau inapoi.
ma rog sa mi-l aduca Dumnezeu inapoi si sa-mi dea putere sa nu-i reprosez niciodata.
poate are nevoie de o pauza, dar......cit timp????
gabidaniela am discutat pe tema adoptiei si a zis ca vrea copiii lui
madalina84 spune:
Offf,oachi09,te inteleg atat de bine,iti inteleg disperare cu care il vrei inapoi,cum esti disponibila sa accepti orice numai sa fi cu el desi eu nu am fost maritata dar am petrecut 6 ani langa el.
Nu ma simt indreptatita sa-ti dau sfaturi legat de ce trebuie sa faci dar iti pot spune cum a fost la mine:i-am acceptat foarte multe,eu stiam siguranta ca are pe altele dar am acceptat,am spus ca si tine ca tot acasa se va intoarce,se intorcea dar crede-ma ca era groaznic atunci cand faceam dragoste stateam si ma intrebam daca se gandste la mine sau la aia cu care umbla,daca ea il satisface mai mult ca mine,daca ea se comporta astfel de cat mine si ganduri care iti vin in cap inevitabil din prea multa dragoste.Eu sper sa nu fie nici o "ea",sa fie un moment de slabiciune sau oboseala din partea lui si sa va refaceti casnicia dar....din ceea ce spui tu despre el e cam greu
Iti mai pot spune,ca e greu al dracu de greu cand pleaca si te lasa,cand adormi plangand cu gandul la el,cand nu iti vezi viata fara el,cand il vezi in toate locurile din casa sau iti aduci aminte n momente dar daca el a ales asta nu ai ce sa faci,poti sa-i aduci si luna si tot nu ii va conveni.Tot atat de bine iti pot spune si ca daca va fi sa nu se intoarca,vei reusi sa treci si peste hopul asta din viata ta,va fi greu dar nu imposibil,tot ceea ce trebuie e sa te consideri mai buna decat el,sa pui in balanta ce are el de pierdut si ce ai tu si o sa mergi inainte.Poate o sa spui ca "sa vorbesti e usor" dar si eu am trecut prin asta si eu am o situatia mult mai delicata ca a ta dar am reusit.
Referitor la copil,imi inchipui ca iti este foarte greu,sa vrei si sa nu reusesti,dar exact cum a mai zis cineva,poate nu e momentul si nici persoana cu care sa faci un bebelus,eu am trecut prin asta,am pierdut si eu o sarcina si apoi am ramas gravida cu cine nu ma asteptam in viata mea dar poate D-zeu a considerat ca el trebuia sa fie cel care sa-mi daruiasca un copil.
Iti doresc sa treci peste hopul acesta,sa fie asa cum vrei tu si sa apara si bebelusul mult dorit
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
bilancia spune:
E clar ca undeva acolo s a rupt, chiar daca vine inapoi, ce a fost nu v a mai fi, chiar daca renunta la o alta femeie si se intoarce, viata voastra v a fi compromisa si asta pt ca a ajuns la concluzia ca nu e fericit sau simplu dar dureros poate nici nu ti o poate spune,dar poate nu te mai iubeste......e dureros acest adevar iar anii petrecuti impreuna nu i poti sterge TU, pt el daca e cumva indragostit ii sterge intr o secunda, e diversa situatia intre cel care e abandonat si cel care paraseste.....nu am un sfat pe care sa ti l dau, asteapta, gandeste te la tine, nu incerca sa fii altfel decat esti, nu ajuta la nimic si sincera sa fiu nu prea mai depinde de tine, e ce v a vrea destinul..... mult noroc
dinubebe spune:
Draga mea,
Daca il vrei inapoi, trebuie sa realizezi ca ai de luptat pentru el. Chiar daca e o lupta fara certitudini, nu cred ca ti-ai permite sa o abandonezi inainte de a o incepe. Dupa atatia ani de incercari, esuari si dezamagiri nu are cum sa se simta un om prea implinit. Nu spun ca tu nu ai avea dreptul sa te simti astfel, dar, din pacate pentru tine, el a cedat primul. Si e pe cale sa abandoneze total aceasta casnicie. E dezamagit, frustrat si prin urmare vulnerabil, asa ca e mult mai sensibil la romante si chiar o eventuala idila. Desi eu personal nu cred ca are pe cineva. Nu stiu, e doar o intuitie, dar mie poezioarele alea mi se par destul de inofensive, nu cred ca ar fi putut fi ceva mai mult decat o prosteala romantioasa, iar starea asta a lui imi spune ca mai degraba tanjeste; dupa dragoste, dupa romantism, dupa o femeie care sa-l asculte, sa fie empatica, cu care sa poata vorbi si despre alte subiecte decat boala, esecuri, copii...O femeie alaturi de care sa simta ca poate sa implineasca ceva. Sa nu intelegi ca incerc sa il scuz in vreun fel. Ai fi putut fi tu cea care cedeaza prima. Dar tu ai fost mai stoica si mai rezistenta. El insa e pe punctul sa abandoneze. A si plecat din locuinta, deci e clar un semnal.
Daca esti sigura ca il vrei cu adevarat inapoi, dar numai daca esti foarte sigura, trebuie sa lupti cu toata puterea sa-l faci sa se intoarca. Nu astepta sa vina el, pentru ca s-ar putea sa-l pierzi. Barbatii lupta mai putin pentru o relatie. Mai ales pentru una in care nu prea mai cred...El a inclinat deja balanta in defavoarea ta. Trebuie sa faci cumva sa o reechilibrezi. Si atunci, iti sugerez sa faci tot posibilul sa te re-transformi in persoana de care s-a indragostit. Nu exagera, dar arata-i ca are motive sa-si doreasca mai departe sa fiti impreuna, ca sentimentul lui de neimplinire nu e atat de fundamentat pe cat crede el. Aveti un trecut impreuna, si sunt convinsa ca, exceptand incercarile esuate de a avea un copil, nu e un trecut urat. Scoate-l la iveala. Scoate-ti toate armele, fi feminina, fi calda, fi empatica, dar fi puternica si ferma si arata-i ca nu esti dispusa sa il lasi sa abandoneze. Daca tu crezi ca mai ai pentru ce lupta, atunci nu mai sta pe ganduri.
Eu iti tin pumnii si sunt alaturi de tine.
Mik spune:
Oachi, trezeste-te ! Iubirea merge in 2, de una singura nu ajungi nicaieri. Sfaturi concrete :
- pune mina si te uita regulat la contul in banca si imprima extrasele de cont. Mare pacat ca nu ai pastrat "operele" poezioare si alte prostii.
- vorbeste cu parintii lui, poate ai noroc si te sustin
- uita o vreme pe bebe mic, o sa vina el cind va fi timpul.
- sterge-ti lacrimile si fruntea sus !
- nu te imbolnavi din cauza lui. Nu se merita !
oachi09 spune:
dinubebe dar habar nu am cum sa-l fac sa vina inapoi, singurul contact il mai avem prin telefon, ca ne mai trebuie una alta de rezolvat.
sint in pana de idei, nu stiu ce sa mai fac....
violeta69 spune:
oachi,daca a plecat dupa 9 ani de casnicie nu cred ca a plecat ca nu ati realizat nimic impreuna....
astea-s scuze puerile
tu il mai iubesti si-l vrei inapoi,poate ca se va intoarce poate ca nu....
n-ai cum sa faci niste vraji si sa faci totul cum a fost odata....
eu cred ca are pe altcineva si de obicei oamenii(barbatii in general) se ascund dupa te miri ce scuze
faza asta cu s-a saturat ca tu sa fii mereu bolnava nu o spui cand iubesti pe cineva,ba din conta daca iubesti al naibii ce mai suferi ca persoana iubita e bolnava si nu stii cum sa faci sa fie ok!!!
ca nu vrea sa infieze un copil iar nu e de inteles,sunt atatea cupluri care au infiat copii si sunt fericiti pt simplul motiv ca se iubesc.... nu au dat bir cu fugitii ca nu au copii lor
vreau doar sa vezi ce nu "vezi" si daca il vrei sa cauti sa intelegi ca ceva s-a rupt..poate ca nu definitiv, ca nu pot arunca asa o casnicie,dar sa stii macar din ce unghi sa cauti sa rezolvi problema...
nu stiu ce sfat sa-ti dau ca sa-l ai din nou langa tine,vreau doar sa-ti spun ca viata merge inainte...cu sau fara el
stiu ca suna atat de simplu...si-mi pare rau!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi