nu stiu cum sa mai procedez

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

poate ca numai trebuie sa procedezi cumva...poate trebuie doar sa discuti cu el si sa-i spui clar ca sa fie barbat si sa se decida ce vrea?
Daca-i gata, punct si de la capat. Cu mancare si spalandu-i tone de haine nu rezolvi nimic.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

nu cred ca mai are rost sa te amagesti singura...

poti sa fii gospodina perfecta, sa ai casa stralucitor de curata, sa-i faci cele mai bune feluri de mancare - in ochii lui toate acestea nu mai valoreaza nimic, acum.

domnul sot este pe moment indragostit, tot ce era altadata bun in casnicia lui, acum este exact invers, nu-i mai convine si nu-l mai impresioneaza nimic.

ai doua variante : ori astepti sa-i treaca amorul, ori il rogi sa te respecte, sa nu mai umble cu cioara vopsita si sa se mute la amanta, pentru ca tu nu esti menajera lui. punct.

motivele lui sunt de-a dreptul puerile : ca nu e fericit, ca s-a saturat sa te vada bolnava, etc.

iar faza cu biletelele cred ca a facut-o intentionat, nu a avut curaj sa-ti spuna direct si a "regizat" totul astfel incat tu sa le gasesti si sa-ti dai singura seama in ce ape se scalda.

in concluzie, este las. nu mai vrea sa-si asume nici-o responsabilitate, nici cu tine, nici cu casnicia voastra. este cu atat mai las cu cat a inceput sa ascunda bani sau sa-i cheltuie cu cealalta femeie.

am impresia ca face un joc al nervilor cu tine, asteapta ca tu sa "faci explozie" si sa-l gonesti de acasa, pentru ca nu are curaj sa faca asta din proprie initiativa, vrea sa dea impresia ca totul este din vina ta...

ai incercat sa afli cine este demoazela careia ii dedica poeme ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi09 spune:

multumesc pentru mesaje.

biletelul l-am gasit la el in portofel,nu a fost frumos ca am cautat in lcuururile lui, dar am zis sa vad ce bani are el in portofel si surpriza, am gasit biletul cu versuri frumoase , am simtit ca nu mai am glas.

celelalte le-am gasit a doua zi, m-am, apucat s afac curat prin biblioteca si am luat carte cu acrte si am rasfirat-o si iar supriza.......mare, cind am gasit balanta facuta de el, cu ce e bine si ce rau.

atunci nu m-am abtinut si i-am zis ca e grav daca el gindeste asa.
l-am intrebat cum vrea el sa salveze casnicia in halul asta.
l-am rugat sa se gindeasca foarte bine ce are de gind sa faca, pentru ca a se desparti doi oameni este foarte usor, dar iti dai seama de ce pierzi doar in momentul cind nu mai ai acel ceva.
a zis, ca incearca .... iar eu am zis ca de obicei incercarile au si reusita dar vad ca din partea lui nu este nimic.

dupa acest incident, a fost cel mai iubitor, si eu cea mai indifrenta , chiar am spus o data cind ma stringea in brate'''vai cita dragoste''

banii am descoperit pe net, acum ai brdnet si am gasit parola si am intrat si verificat.
am vrut s avad cit de frumos poate sa ma minta.
luna asta.. nu m-am abtinut si am zis ca ceva se intimpla cu salariul tau ca sporurile nu s-au luat, impozitul nu a crescut, si ca de, eu in locul meu as merge la personal si as intreba.
la care replica lui a fost'''nici nu mi-am dat seama ca ascazut salariul''

cert, convinsa, nu pot sti ca are pe alticneva, doar prin faptul ca stringe bani, biletelele de dragoste si comportamentul lui rece ma face sa cred ca ar fi vorba de alta.

am zis ca, (eu fiind o femeie credincioasa) cit imi da Dumnezeu putere sa rezist in relatia rezist, cit nu....

poate e o toana de-a lui, poate o escapada si poate o sa-si revina si o sa-si dea seama ca e mai bine acasa decit prin alte parti.

poate ma credeti naiva, dar cred ca inca mai sper ca se poate rezolva ceva.

va multumesc inca o data pentru mesaje si ca sinteti alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui oachi09
am zis ca, (eu fiind o femeie credincioasa) cit imi da Dumnezeu putere sa rezist in relatia rezist, cit nu....

Scuza-ma dar este ca si cum ti-ai cara singura crucea , el se distreaza , te minte cu nerusinare si tu fata cuminte esti dispusa sa rezisti , sa induri sa-l lasi sa te mangaie dupa ce vine de la alta ...oare cum poti
Nu cred ca Dumnezeu incurajeaza dezmatul...cat timp ii permiti o sa te tot insele

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oachi, este si asta o strategie... sa vezi cat poti indura, convinsa fiind ca tot la tine se va intoarce (in cazul in care are pe cineva). Dar esti dispusa sa traiesti cu incertitudinea asta? sau esti dispusa sa primesti langa tine un om care nu te doreste? Daca este abatut, rece, este clar ca mintea lui este altundeva si nu are curaj sa spuna. Ce ar putea sa fie mai elocvent decat biletele de dragoste? Bani ascunsi, atitudine distanta... Cat crezi ca o sa rezisti asa? Cum o sa aiba de suferit increderea in tine? Asa trebuie traita viata? Cu incertitudini si durere? Fara incredere?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Pai si de biletelele de dragoste l-ai intrebat de cine sunt scrise? In balanta aia pe care o facuse primau avantajele sau dezavantajele relatiei cu tine? I-ai spus ca stii sigur ca nu i-a scazut salariul, si sa-l intrebi direct ce face cu banii?
Pune piciorul in prag, baga-l la colt, stoarce-l pana marturiseste adevarul si abia dupa aia o sa aveti o baza reala de unde sa discutati despre viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

de ce nu stati de vorba,civilizat,sa vezi ce se intampla? dupa parerea mea e mai rau sa il strangi cu usa,totusi aveti atatia ani impreuna,e pacat sa dati cu piciorul,de multe ori conteaza mult sa stii sa-ti mentii calmul.
tu il cunosti cel mai bine !la prima vedere am arunca toate cu cartofi in el,cu toate ca nu am fi in masura sa facem asta...singura poti sa hotarasti daca merita osteneala sau nu !
oricum, sa-ti dea Dumnezeu rabdare si intelepciune sa stii ce sa faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Nu pot de cat sa zic...pacat de tine! Femeie credincioasa, femeie credincioasa...dar credinta nu trage voalul peste ochi si zice rabda! Rabda sa iasa omu cu "d-sorica" si tu spala-l si fa-i de mancare ca sa fie curat si ingrijit la ea!

Sincer nu mai inteleg nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Oachi, daca esti o femeie credincioasa atunci ar trebui poate sa te gandesti daca nu cumva Dumnezeu nu ti-a trimis inca bebelusul mult dorit tocmai pentru ca acest barbat "perfect" nu era potrivit pt tine...ca daca e sa va despartiti barem nu va avea de sufeit si un suflet nevinovat.
Ai incredere in tine, vezi-ti valoarea, nu te lasa calcata in picioare si...intelege ca unele lucruri nu sunt de rabdat ci de schimbat.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Noi am incercat un an jumate pina sa ramin insarcinata, la analizele facute pre-conceptie amindoi eram ok si "apti", si totusi eu devenisem isterica, eram toata ziua cu calendarul in mina, cu programele de calculare a datei ovulatiei, teste de sarcina lunare facute de curiozitate, plins pe ascuns si scandal monstru cind intr-o luna sotul a trebuit sa plece in deplasare taman in ziua considerata cea mai fertila. Perioada asta a fost dificila pt amindoi mai ales ca sotul e mai "go with the flow", asa, el era de parere ca o sa se intimple cind "va fi sa fie", in timp ce eu ajunsesem sa imi doresc sex "cu program"... Altfel, si noi sintem un "cuplu model" (bine, nu ne-a recunoscut nimeni titulatura asta in mod oficial) in care amindoi gatim, amindoi facem curat, nu tipam unul la altul, nu ne certam etc etc.
Ce vreau sa spun este ca e posibil ca lungii ani de tratamente pt bebe sa-si fi pus amprenta asupra relatiei voastre, si poate ca acel "esti mereu bolnava" a fost sincer, venit din partea cuiva care poate nu iti impartaseste disperarea de a avea un copil. Si aici nu il pot acuza pe sotul tau, pentru ca in final un copil e facut de doi parinti, trebuie dorit la fel de amindoi, si poate el ar fi renuntat la asta pentru o relatie de cuplu calma si linistita.

Daca te inseala acum? Habar n-am, poate, nu vad de unde biletelele de amor. Ca isi face o balanta cu lucrurile bune si rele din casnicia voastra? Eu nu l-as fi scris dar cred ca toti ni-l facem la un moment dat, mental. Faza cu "mai buna decit cafeaua" nu am inteles-o, imi pare rau...

Mentalitatea ta cu "femeia tine casa" mi se pare periculoasa si pt tine si pt casnicia ta.

Ce e de facut? Pai daca nu e prea tirziu, discutati la rece ce si cum. ajungeti la o concluzie de comun acord privind bebele care iti doresti sa apara in viata voastra si care se lasa asteptat. Aceasta "lupta de uzura" poate sa se fi aflat la baza problemelor din prezent. Poate fetele o sa ma injure ca spun asa ceva, ca tu te-ai chinuit atit pt bebe si "dobitocul porcul si animalul" in loc sa iti aprecieze lupta si sa te sustina a plecat dupa o fusta noua. Dar ti-am spus, fiecare dintre noi avem dreptul sa avem anumite asteptari de la viata, si daca pt el bebe nu e atit de important ca pt tine, e normal sa se sature la un moment dat de stresul continuu care cu siguranta te-a schimbat si pe tine.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput