Aradence DC (132)
Raspunsuri - Pagina 14
adablackcat spune:
Moni, esti faina: "casnica"! Hihi!
Eu iar ma simt neintreaga daca nu-s copiii acasa. Inca n-am terminat cu aranjatul lucrurilor prin dulapuri. Merge tare greu... Ei sunt bine merci, se distreaza pe afara, fac paine si clatite cu buna-sa.
Clau???????
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Unde ati disparut??? 
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
alinamoro spune:
Am intrat la apa!
Eu sunt fara chef...probleme, probleme...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinamoro Am intrat la apa! Eu sunt fara chef...probleme, probleme... ![]() |
Te putem ajuta cu ceva?

Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
alinamoro spune:
Flavia, din pacate nu...
Doar daca stii vreun loc de munca pentru Calin...![]()
Ieri si-a dat demisia, nu-l mai plateau pana la primavara cica ca acum nu are de lucru...
(11.04.2002) poze
Cristale spune:
Alina imi pare rau sa aud asta....increde-te in Domnul stie El ce face....si cu siguranta pe ai Sai nu ii lasa
www.floar3d3colt.blogspot.com
flavia ramona spune:
Alina, pe mine m-a ajutat Gabi cu Cipri si mi-am gasit de lucru asa ca nu se stie niciodata de unde sare iepurele. 
Sa-l ajutam pe Sebi
de
Cristale spune:
Alina vreau sa iti las o incurajare
Psalmii 119:165
Multa pace au cei ce iubesc Legea Ta, si nu li se īntāmpla nici o nenorocire. 
www.floar3d3colt.blogspot.com
alinamoro spune:
Cristale, Flavia, multumesc pentru sprijin si incurajari. 
Adevarul e ca situatia a cam scapat de sub control...firma, acum serviciul...eu sper doar sa terminam cu bine problemele.
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Alina, offffff stiu ca nu e usor dar capu sus si ai sa vezi ca greul va trece. Nici la noi nu e o situatie prea roza dar asta e, deocamdata n-avem ce face...doar sa speram sa treaca si nenorocita asta de criza. Nu te lasa doborata de probleme, da? Oricand si la orice ora, daca ai nevoie de un prieten, ma poti suna si cu drag te ascult 
FLavia, io nu te-am vazut ![]()
![]()
![]()
Ada, sunt prezenta...cateodata
Trebuie neaparat sa te vad ![]()
CristinaR, am crapat de ras...tu esti copil mic in comparatie cu o prietena de a mea...cand ne vedem am sa-ti pove putin din "nebuniile" ei ![]()
Alina.a 

Moni cea casnica
Hai recunoaste ca-ti place ![]()
Miha? cum esti? 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei