Aradence DC (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina R esti mortalaPot sa imi imaginez cum ai luat-o la fuga
Cristinacsa ziarul asta nu are si site? Eu nu cumpar ziare, citesc pe net presa.
Moni, clotza-clotza da ai mai mult timp de umblat pe la coafor-cosmetica, etc... decat noi astea care mergem la munca, asa ca eu te mai considera persoana defaforizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vai Cristina R, cred ca si io faceam ca tine, sunt tare fricoasa.
Circul asta a fost si anul trecut? Am fost si noi la unul cu 3 crocodili...

Moni, hai pune poze cu parul vopsit sa te vedem. E prima oara cand ti-ai vopsit parul?

alina.a, hai ma nu ne supara!
Tot aici ne-am cunoscut si noi restul fetelor, deci nu nu avem mai multe in comun.

Ildi, esti mortala cu declaratiile de dragoste, adica David...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Saliu!

Gabi, la multi ani pentru Tudor, sa va traiasca si sa va bucure toata viata!

Miha, condoleante!

Am fost si eu cu Mara duminica seara la circul groazei. Acus va si explic: pe langa ca falfaiau dresorii serpii pe deasupra noastra de numa (ca m-a mancat in ... sa stau in loja), a venit faza cu crocodilii. Toate bune si frumoase: vine dresorul si cu una de dansa de zora din buric, scot un pui de crocodil, apoi altul mai marisor si in final pe tata crocodililor care avea botul legat. Si in timp ce dresorul si asistenta erau ocupati sa-i hipnotizeze pe aia doi mai mici, asta mare a sarit peste protectia aia dintre arena si loje si s-a repezit inspre mine. In momentul ala mi-am luat poseta si am fugit inspre iesire....dresorul a vazut si a sarit pe crocodil sa-l ia inapoi.....si in prostia mea mi-am dat seama ca bine bine, eu fugeam dar pe copil il uitasem pe scaun Cu jena maxima si fata de voi si fata de mine va povestesc asta pt ca pe mine una m-a socat reactia mea... Si iaca vine si ultimul moment din spectacol cu dresura felinelor...intra in arena un dresor italian cu doua leoaice si un tigru. O leoaica nervoasa si iritata rau de tot se tot foia pe langa gratii si se mai repezea din cand in cand la dresor...asta tot transpirat mijea niste zambete catre spectatori ca numai incredere nu ne inspirau...moment in care imi iau copilul in brate si ma uit catre iesire sa vad pe unde sa fug in caz de ceva. Intr-un final, vazand ca nu o scoate la capat cu leoaica, o trimite din arena si lumea se mai destinde un pic.
Cam asta fuse si se duse.

Mara e pe antibiotic dupa vreo 2 saptamani nereusite cu siropele si alte dulciurele...

Fug ca am mancarea pe foc.

Aaaaaaaaaaaaaa, Ada, am lasat la Flavia banii pt fructoza, multumesc mult!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

NU MAI POOOOOOOOOOOOT !!!! ESTI CRIMINALA !!!

Si nu esti unica in reactii d-astea.Pe vremuri umblam cu ai mei cu masina prin tara,noi si fratele lui taica-meu cu masina si familionul lor.Si inoptam odata langa Targu Mures langa o padure,dar seara ne zice unul ce trecea prin zona ca pe-acolo sunt si ursi.Asa ca taica-meu isi pune seara si toporisca la indemana .Ei s-au culcat in masini,ca n-au deschis decat un cort.Abia dimineata s-au prins ca eu cu frate-meu si cele doua verisoare dormeam in cort la indemana ursilor iar ei bine protejati in masini

ALINA am pus si niste poze,am mai scurtat un pic din par si mi-am luat vopsea brown dar a iesit ceva ce bate spre visiniu.Insa nu-i vopsea permanenta,scrie ca iese la 28 de spalari si ca acopera firele albe.Le-a acoperit cat de cat,sunt mai deschise ele,dar merge.Macar are un pic de stralucire parul.
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-10-26/19:19:14
E mai pleostit in poza ca l-a uscat aia brutal la coafor,dar se onduleaza el iar ...

ILDI vezi daca mergi la circ sa iti iei locuri mai spre iesire
GABI daaaa am timp acum, alta viata,noroc ca e cuminte Tudor

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Am avut sedinta asa ca va salut mai tarziu.

Ma enerveaza vremea asta si nu am niciun chef. Clientii is tot mai putini, nu stiu daca e vremea de vina.

Cristinacsa, suna-ma inainte de a veni sa nu fiu plecata la UTA.

Niko si Clau si ale voastre is la mine. Daca reusiti cumva sa treceti pe la mine pana vineri ar fi perfect, ca sambata ma intalnesc cu Ada si sa-i dau banii.

Moni ii faina culoarea, te prinde bine. E naturala.

Alina.a, de ce simti ca nu ai lucruri in comun cu noi?

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bai ce tot cantariti "lucrurile in comun"?sa fiu mai explicita,voi scrieti mai des pt ca aveti activitati cat de cat mai comune(nu job-uri),copii de aceeasi varsta,timp muuuult mai mult si sa fiu sincera disponibilitate mai mare,deastea.nu ca as fi eu mai cu motz dar in unele conversatii nu stiu cum sa ma bag,parca am scapat ceva undeva pe drum.....de multe ori apuc sa citesc vad poze si cand sa scriu s-a trezit eli si gata.si cand as putea scrie am senzatia ca pica asa ,aiurea, ca si nuca in perete...oricum motivul principal e lipsa timpului pe bune.
sa inteleg gabi ca a mai afirmat si altcineva ceva de genu'?
dar flavia nu exista sa NU am lucruri in comun cu voi ci doar poate(am scris poate) mai putine
cristina(maria-rubi) stiu ca nu e ff amuzanta patania ta dat eu am ras cu lacrimi cu sotul ieri cand am relatat-o
moni radiezi si de muuult timp iti admir dolofanul si finuta ta domnisoara.

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha sincere condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Miha condoleante

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina a, ai dreptate in ceea ce spui. Cred ca toate am avut cateodata senzatia asta, in momente in care am activat mai putin pe forum... Fiecare sa faca ceea ce simte si ce poate. Nu cred ca te-a judecat cineva, pur si simplu ne esti tare draga si am vrea sa te "auzim" mai des! pentru sinceritatea ta!
Cristina rubi, si io am ras ieri una buna de patania ta, si te-am si vizualizat cum ai reactionat, si-am ras mai tare!
Clau, musai sa ne intalnim! Te-am sunat ieri si....nik! Ce amar faci?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Haideti la o .

Alina.a, ne esti draga si inteleg ce spui. Noi tare am vrea sa ne scrii mai des, da stim cum e si cand nu ai timp de forum. Suntem aici oricand pt tine si pentru toate.

Clau, te-am azut la podgoria aseara pe la 18 si ceva, cand plecam de la lucru.

Ce vreme afara ... .

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu la cafea prin zona.
Am fost cu Tudor azi la vaccin,alta noutate nu prea am.Casnica

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput