Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna
Raspunsuri - Pagina 18
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doris-Alina Andanii, mobilizatoarea de forte si-a luat concediu, io inca-s in butoiu meu...mai scot in unele zile capu afara, in altele stau la fund, ca asa simt...Da pe Doris aia veche n-o mai astepta...ca nu mai ezista, iti spun io... ca si mie mi-au spus-o de multe ori altii pana am inteles, da mai greu pana m-am convins io pe mine...![]() Da nu va intristati, ca aia noua va fi mai faina de o mie de ori, numa cand s-o termina tot chinu asta din valea chinurilor mele... ![]() ma dispera vremea asta ![]() ![]() ![]() Bey, gagix, vedeti ca fac io introducerea pe blog...apoi va astept si pe voi, stiti voi pentru ce... is prin zona... www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!![]() BLOG DC-Impreuna Timisoara Viata falsa este epuizanta, adevarata viata este inepuizabila. Guy Finley www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI![]() www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories ![]() |
imi pare tare tare rau ... dar daca tu promiti ca cea noua va fi si mai si .... astept cu nerambare schimbarea .... oricum nu prea inteleg depsre ce este vorba in problema ta

sa treaca repede 
ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
anda spune:
.... da hai ca-ti spun pentru ca imi prinde bine o cearta ... motivul principal este ca nu am mai slabit si nu pot sa merg la sala ![]() |
no iaca ce-o zis neuronu' meu.....NU mai tre sa slabesti si nici sa mergi la sala....fa ioga (ianga, vb luanei
btw tabata slabeste repede si nu-ti trebe timp, se face home...desi la tine zau ca nu-i cazu'
aaaa...sa nu uit, tu ai de ex niste oki bestiali...io numa cu aia as rupe fashurile

tzux la toate
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
Mihi spune:
dragelor multzam mult de urari...io-s in criza de timp...plus ca nu o mai mers compu...si io am crezut ca atat i-o fost...da de fapt baraia pt ca copiii in loc de un dvd or pus 2 si io cand am auzit brrrrr...l-am oprit ca sa nu faca boom...
Micu meu iar e beteag...de cate ori ii rasare o masea...vine si cate o raceala...azinoapte am avut noapte alba...abia respira...da trec ele toate...vin altele
...
Vichi...si de la mine La multi ani!...fericiti si sanatosi...si bagati mare...ca nassii se plictisesc...ar boteza si ei ceva![]()
Mariuk...abia astept sa vad ungurica mica in carne si oase...ca sa nu uite ungureasaca tre sa-mi viziteze flacaii mei!
ma intind o tzara ca parca plutesc...
mihi30+cred
Doris-Alina spune:
Pentru toate cele care doriti sa-i transmiteti un gand bun Mariei, cu ocazia marelui eveniment din viata lor, aducerea acasa a Ghiocelului....aveti
www.dctimisoara.blogspot.com/" target="_blank">aici
ocazia...
Poate oricine sa scrie, cine nu are userul si parola, un pm la fata si se rezolva...
Doris-Alina spune:
Vicky,
Vicki a spart gheta avem deja primul comentariu pe blog...
Haideti gagix, ca acus vine Maria, sa gaseasca surpriza noastra...
andanii spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anda
no iaca ce-o zis neuronu' meu.....NU mai tre sa slabesti si nici sa mergi la sala....fa ioga (ianga, vb luanei btw tabata slabeste repede si nu-ti trebe timp, se face home...desi la tine zau ca nu-i cazu' aaaa...sa nu uit, tu ai de ex niste oki bestiali...io numa cu aia as rupe fashurile ![]() tzux la toate If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen." |
esti teribila ... multumesc frumos pentru sfaturi si incurajari

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
anda spune:
Sunat Simo, toate bune, semnat actele, e oficial
.
Destupam sticla, sa ne si trezim pana maine cind ajung. 

Felicit pe ei din suflet si drum bun home!
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
andanii spune:
| citat din mesajul lui anda Sunat Simo, toate bune, semnat actele, e oficial Destupam sticla, sa ne si trezim pana maine cind ajung. ![]() ![]() Felicit pe ei din suflet si drum bun home! If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen." |
Doamne ajuta ... sa fie intr-un ceas bun

Drum bun spre casa ... va asteptam cu drag

anda multumim pentru vestile bune

ANDANII

io inca-s in butoiu meu...mai scot in unele zile capu afara, in altele stau la fund, ca asa simt...
ca si mie mi-au spus-o de multe ori altii pana am inteles, da mai greu pana m-am convins io pe mine...