Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandraa spune:

Buna fetelor,

Va scriu pentru prima oara pentru ca urmeaza ca in scurt timp sa aduc un pui mic pe lume la maternitatea Odobescu.
V-as fi recunoscatoare pentru orice sfaturi sau indicatii aveti pentru ca incep sa devin din ce in ce mai stresata pe masura ce se apropie termenul si poate ma mai linistesc asa.

Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

seara buna

zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de Sf Mihail si Gavril!

eu mi-s gripata, azi am ramas acasa cu febra, dureri crunte de gat si dureri musculare si de articulatii ...
Alex si el racit, deocamdata fara febra. deci bolim la greu ....

Mariaa drum bun si abia astept sa va vad pe toti 3 acasa. cred ca aveti niste emotii ...
Aida roscovanul ... e superb, un dulce
Doris sa inteleg ca te-ai mutat acasa la tine ... daca-i asa e super

no, va las, ca nu ma mai tin puterile, merg sa bolesc in pat
trupa

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Mariaa.......pentru toti, tinem pumnii pt voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Vine acceleratu

La multi ani sarbatoritilor de ieri
Sanatate bolnaviorilor
Un gand special Mariei ... haidati acasa dragilor si bucurati-va de viata in 3

Am emotii cand ma gandesc la Maria, imi vine sa plang, sa rad, e ciudat cum o putut fata asta sa-mi intre la sufletel ... va trimit toate gandurile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Ruxandra, bine ai aterizat printre noi. Si eu am nascut la odobescu, cu olaru..acu fo 150 de ani ...glumesc, is doar 7, ce pot sa-ti zic...nu te stresa, procesu-i "natural" ca sa zic asa , lume oke, stai calma ca totul e cum tre' sa fie. Nastere usoara iti doresc, bb sanatos si te asterptam cu povesti.

Getuco, sanatateeeeee!!!! ma auzi? . Las gripa, hai cu berea.

Aidu te pup si pe tine si pe foca.

Silvo cum esti? Merg palnurile? per fata sau pe dos?

Mihilico sa ne traiesti! Cum esti, ce face trupa?

va pup la gramada, la noi toaaate foarte bune

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Neatza,

Geta Multa sanatate tie si lui Alexutu!

Mariaa drum bun si sa va bucurati in 3 de minunea din viata voastra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata

mariaa drum bun , sa va intoarceti cu bine toti trei si sa va incepeti viata impreuna

geta sanatate la maxim ... ceaiuri multe cu lamaie si miere

ruxandraa bine ai venit printre noi .... am nascut acuma 12 ani ... am cam uitat sincer dar e o chestie normala prin care trebuie sa treaca o femeie si pana la urma e frumos .... emotionant ... ce sa zic unic nu trebuie sa ai emotii ... te mai asteptam cu povesti

doris tare rara si scurta esti pe aici ... tu mobilizatoarea si sufletul topicului in trecut ..... ai acuma abia te vedem pe aici mi-e dor de doris ceva veche

anda cum mai stai cu kilogramele ???? te mentii ??? mergi la sala ???

va pup pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:

am gasit alt sport, am antrenat intensiv neuronu si sa vezi rezultat....nu conteaza kilele.....conteaza ca arat beeestial
ma pasioneaza acuma tocurile de la 12 in sus, fustele clasice, si topuri cu decolteu, ca am cu ce

si ca sa vezi unde duce antrenamentul de neuron...is si foarte modesta in ultima vreme...bwhahaha

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

Citat:

am gasit alt sport, am antrenat intensiv neuronu si sa vezi rezultat....nu conteaza kilele.....conteaza ca arat beeestial
ma pasioneaza acuma tocurile de la 12 in sus, fustele clasice, si topuri cu decolteu, ca am cu ce

si ca sa vezi unde duce antrenamentul de neuron...is si foarte modesta in ultima vreme...bwhahaha

Dementiala, Anda...super tare, fatooo...

Andanii, mobilizatoarea de forte si-a luat concediu, tot pentru linistea neuronului...io inca-s in butoiu meu...mai scot in unele zile capu afara, in altele stau la fund, ca asa simt...
Da pe Doris aia veche n-o mai astepta...ca nu mai ezista, iti spun io...ca si mie mi-au spus-o de multe ori altii pana am inteles, da mai greu pana m-am convins io pe mine...
Da nu va intristati, ca aia noua va fi mai faina de o mie de ori, numa cand s-o termina tot chinu asta din valea chinurilor mele...

ma dispera vremea asta

Bey, gagix, vedeti ca fac io introducerea pe blog...apoi va astept si pe voi, stiti voi pentru ce...

is prin zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

Citat:

felicitarile mele esti tare , tare de tot ....
asa eram si eu anul trecut darrrr nu stiu ce am patit ... unde o fi plecat optimismul meu oboseala cred .... nu stiu . ... de fapt stiu ce am patit , da nu spun ca iar ma certi .... da hai ca-ti spun pentru ca imi prinde bine o cearta ... motivul principal este ca nu am mai slabit si nu pot sa merg la sala

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput