Gemanutzele si toamna mai mult decat superba (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, pentru tine ca mamica de Iustina!

Iustina, LA MULTI ANI! Sa ramai mereu asa de frumoasa, tonica, sa ai parte de muuuult noroc si sanatate, sa fi iubita de mami, tati si de toti prietenii tai pe vecie! Sa ai parte de multe cadouri si-o camera a ta asa cum visezi!

Deci Lora, nu-stiu-cum-faci-cu-mana-ta-bolnava, insa fata asteapta sa o sarbatoriti, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, esti o dulce, multumim mult pentru urari! Si ai draptate, am sarbatorit-o cu brio, fara sa-mi faca figuri mana!
Va oferim tuturor cate o felie de tort (merita, e f.f. bun) si cate o cupa de sampanie pentru copii!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ooo, micuta Iustina, La Multi ani fericiti alaturi de dragii tai parinti, sa ai parte de o copilarie minunata si de cele mai pretioase clipe de viata! Iti trimitem virtual un !

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Liliana, multumim pentru urari! Ce-ti fac copilutii?
Noi nu stim ce sa facem azi...eu am chef de iesit, dar nu-i nici urma de soare, e cam posomorata vremea, din pacate...mai vedem.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

La multi ani Iustina!!!Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!!!
Eu fetelor am facut curatenie generala, mai am nitel sa termin saptamana ce vine.Azi m-am odihnit vreo 3 ore...la noapte prind tantari...sau ce gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluca, ce bine ca vei avea net si 'dincolo'! Hai ca mai asa de putin! Diseara, chit ca veti sta in harababura, poate faceti un gest frumos, in doi, ceva comandat si-o sticla de vin bun! Macar sa tineti minte prima noapte petrecuta!

Am net, am net
Nu stiu de unde a picat, ca nu ne asteptam, dar vad ca este
Sunt la noul domiciliu De ieri. Nu mai e chiar asa dezastru, ca am reusit sa mai pun la locul lor.
Black, am fi vrut noi aseara asa ceva, dar cum am pus capul pe perna, am adormit pe loc amandoi
Nici noapte buna n-am mai apucat sa ne spunem.
Noroc ca a trimis soacra ceva de mancare, ca altfel...
Vin aveam, dar eram prea varza ca sa-l mai si bem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hey, era sa pierd si ultima feliuta, mica, mica, de tort

La multi anisori, Iustina! Sa cresti mare, sa ai o viata plina de bucurii, realizari si noroc!
Lora, sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Raluca, sa va fie de bine mutarea! Acum esti in concediu sa aranjezi nitel sau doar ce apuci dupa serviciu? In orice situatie, mult spor!

Doina, si eu mai am de spalat geamurile saptamana asta si de aranjat nitel prin bucatarie, caci sambata imi vine soacra! Stiu eu ca nu-mi spune nimic pe loc, insa observa TOOOOT si mi le serveste usor cand nici nu ma astept! O am tare la inima, nu?

Lora, ma bucur ca te-ai descurcat sa-ti sarbatoresti mica domnisoara! Banuiesc ca nu a mai fost ca anul trecut cu multi copii, din moment ce sunteti intre 2 case! Multa bafta azi la medic si sa se rezolve cat mai repede!

Liliac, mamico, cum se mai simte Raducu? Ochisorii lui? Sper sa-i fi trecut pana acum ce-o fi avut! Astept vesti!

Azi:

Cineva despre care credeai ca este o persoana pe care te poti baza te va dezamagi. Concentreaza-te doar pe ceea ce poti sa faci cu propriile forte pentru a avansa profesional si inlatura problemele personale pana cand vei fi intr-o pozitie mult mai buna pentru a reactiona eficient. O schimbare de planuri ar putea sa-ti produca o ruptura, asa ca ai grija langa cine esti acum.
si

Ai avut cateva probleme zilele trecute dar astazi se vor rezolva de la sine. Ar fi bine sa ai mintea deschisa astazi la noi provocari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Iustina!!sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

HOROSCOP NOIEMBRIE 2009 GEMENI

IUBIRE SI CUPLU

Pasionatul dar nesocotitul Marte se indreapta catre opozitia cu Jupiter, cel care iti organizeaza viata relationala. Ceva pare sa ia amploare, iar acest ceva poate fi o noua iubire sau un stres partenerial.

In prima parte a lunii noiembrie 2009, obligatiile profesionale pot afecta viata intima, prin lipsa de timp si prin neajunsurile generate de suprasolicitare. Situatia se imbunatateste progresiv, dupa 15 noiembrie 2009.

CARIERA SI BANI

Profesia te solicita mult si trebuie sa faci fata unor mari solicitari, dar poti realiza lucruri deosebite. O oportunitate neasteptata in cariera poate aparea oricand, asa ca pregateste-te sa o receptezi pozitiv.

Financiar, ceva nu merge tocmai rotund: exista unele piedici, restrictii sau intarzieri. Un relief aparte par sa capete drumurile, informatia sau studiile.

In a doua jumatate a lunii noiembrie 2009, creste importanta contractelor, a colaborarilor si a muncii de echipa.

FORMA FIZICA SI ECHILIBRU PSIHIC

Cu o Luna Noua si o multime de tranzite prin casa sanatatii, probabil ca exista o preocupare mai accentuata pentru sanatate. Se poate sa nu fie vorba de boala, ci mai degraba de un interes pentru stil de viata, alimentatie, diete, suplimente sau igiena corporala.

Este o perioada propice tratamentelor cosmetice.

SFAT Condu prudent si ai grija de acte si documente! Atentie la ce scrii/semnezi!

Mergi la inceput