Gemanutzele si toamna mai mult decat superba (38)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Salutare!
Ce mai faceti?
Mie mi-e un sooomn! De azi gata, ne mutam...adica ne-am mutat cu toate aproape, din seara asta dormim acolo.
Nu o sa am net in week-end, cred ca saptamana viitoare or sa vina sa schimbe locatia, asa ca va doresc un week-end cat mai frumos!
Va pup!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Lora, felicitari pentru mutare! Sa nu te aud ca anul 2009 a fost fara succesuri
si realizari pentru tine! De fapt, gandind retrospectiv, fiecare dintre gemanutze s-a imbogatit intr-un fel sau altul (copilasi, case noi
, examene luate
)
Azi a plecat socrela, cu tot cu cumnat! Cu promisiunea ca va reveni!
Curand!
Pentru 3 saptamani!
Asa imi trebuie, ca doar eu am deschis gura sa o invit!
Dar lasa ca-i mai tai din avant pe parcurs si ii reduc concediul visat la maxim 2 saptamani!
Azi:
Un week-end in care va conta foarte mult pe cine ai alaturi. Poti sa iesi in evidenta si sa te bucuri din plin de oportunitatile care ti se vor oferi. Insa, nu pierde din vedere si posibilitatile pe care le ai de a oferi, la randul tau, ceva in schimb. Stilul tau competitiv, impreuna cu sarmul personal te vor ajuta sa depasesti orice situatie complicata si sa ajungi mereu deasupra tuturor.
si
Tendinta pe care o ai de ati impune punctele de vedere ar putea duce la neintelegeri cu persoana iubita. Incearca sa fi mai maleabila si asculta si parerea partenerului.
Mamica Liliac Cum se simte? Mai ales ca peste o saptamana il sarbatoreste pe bb Raducu, ca doar odata implineste feciorul 1 luna!
O zi frumoasa fetele!
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
Buna fetelor!
eu acum am iesit din bucatarie, mai am dimineata un zvac...si gata pachetele.Eu de luni am facut o curatenie generala, caci am profitat de vremea asta mai frumoasa.
Lora, cum e in casa noua?
Voi ce mai ziceti? eu nu am noutati doar cele de zi cu zi.Parca e monotonie, rutina...as face, ceva sa mai schimbe "peisajul"
Va trimit
blackgirl0 spune:
Doina, harnica-harnica! Cand nu gatesti bunataturi, faci curatenie generala!
Banuiesc ca nu mai repeti operatiunea pt Sarabatori sau...?
Eu ma bucur ca am revenit la rutina noastra in 3, imi era dor de ea. Acum ta-su sta si doarme, iar eu cu bb Dragos in brate stau cu ochii mijiti de somn sa va scriu. Se culca spre 21 seara, iar la 6.30 maxim este in picioare, pe marginea patului, vorbind catre noi (caci ne vede).
Azi:
Cauti solutii la o problema pe care o consideri foarte importanta pentru imaginea ta in ochii lumii, probabil ai comis candva o eroare si lumea inca te priveste prin prisma acelei imagini de demult, care nu te reprezinta, pentru ca tu poti fi altfel. Esti coplesit de procese de constiinta, iti asumi vini pentru erori comise si vrei sa arati lumii ca te-ai schimbat, ca nimic din starea superficiala de atunci nu mai este de gasit la tine. Te-ai maturizat, dar, ca orice om, inveti din greseli.
si
In plan profesional, vor aparea puternice conflicte de interes, lupte duse in spatele cortinei. Stai departe de intrigi! Este o zi benefica investitiilor sau pentru a pune baza unei noi afaceri.
doinabita spune:
Hello!
Black, nu ami repet operatiunea de sarbatori ca nu e nevoie.Atunci o sa fie doar cu aspirat si e pe usor.Azi am zis ca ma odihnesc nitel, dar nu am reusit caci ba striga cineva la poarta, ba suna telefonul si uite asa....Voi ce ati facut in wekend?
blackgirl0 spune:
Doina, nimic nu am facut! Aveam ceva planuri cu iesit pe la Hornbach (un fel de Praktiker), caci pe sotul l-a apucat dorul de bricolaj. Vrea sa faca singurel niste rafturi pt dvd-uri si "fondul plastic" (asa numim noi vazele si chestiile decorative
), ca prea usor ajunge Dragos la ele. In rest, copilul meu cum vede scaunelul lui de masa ... plangeeee
! Cum il iau de-acolo, cum rade! Nu vreau sa-l fortez, azi ii dau papa in camera noastra, sper sa fie mai cooperant.
Azi:
Nu da niciun pas inapoi. Spune, insa, tot ce ai pe suflet. O data ce ai alungat norii negri, vei putea sa analizezi curat evolutia lucrurilor si sa iei decizii potrivite si care sa fie implementate imediat. Astazi este o zi in care este bine sa ai initiativa si sa actionezi in mod direct. Daca se va gasi cineva caruia (careia) sa nu-i placa ceea ce faci atunci indeparteaza-l(o) si scapi de comentarii.
si
Astazi e posibil sa iei legatura cu o fosta iubire.
Te va rascoli profund insa nu renunti atat de usor la partenerul actual pentru ceva din trecut
No, ce iubiri trecute aveti?? Spuneti tot!
doinabita spune:
Hello!
Black, eu astept sa de implineasca ultima parte a horoscopului...sa vedem ce o sa iasa...
Fetelor, voi pe unde umblati?
liliac1 spune:
Sal'tare, sal'tare!!
Eu sunt p'aci, tot timpul va citesc...dar cu scrisul e mai greu. Cel putin in we, cand suntem toti acasa, ne programam la "pisiu", iar cand imi vine si mie randul...urla Radu
Hehe, fosta iubire ziceti??? Se pune "iubirea" de schimbat scutece de-acum 6 ani??? Am revenit la ea Am un singur tel pe zi: este schimbat???? Nu de alta dar am reusit sa il fac "neam de babuin" cu un curisor rosu-rosu...si mai nou, am reusit sa-l umplu si de bubite...deh sudamina de la transpiratie, ca doar domnu' meu cum intra in casa cum ii arunca o caciulita pe el si eventual inca o paturica iar maica-mea la fel
. Eu il "dezcotosmanez" iar pruncu' sughita... Suntem intr-un cerc vicios
Sper sa-mi revin in primul rand la cap ca restul aproape nu mai conteaza.
Va
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
doinabita spune:
Liliac si la mine e cam greu la PC caci l-am mutat in dormitor caci a venit frigul si cand sta Dan in pat se uita la filme, seriale luate de pe net si mi-e cam ...sa ii spun : opreste filmul ca intra baba pe net..., iar seara cum dau de caldura si ma uit putin la tv , ma ia somnul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea! Doina, hai ca m-ai distrat!
Eu inca n-am net acasa...sper sa am, totusi, in 2-3 zile...nu ca as avea timp de stat pe net, dar daca stiu ca nu e, parca atunci imi vine sa deschid PC-ul...
Liliac, ma bucur ca sunteti ok! Pupam copilutii!
O zi buna la toata lumea!
Mercedes, ai castigat o licitatie! Trimite-mi adresa ta pe PM, te rog.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)