PRIETENE FARA TITLU (52)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Bon jour din nou.
N-am mai plecat nicaieri. Sotul meu mi-a zis "ma duc putin pana la fabrica". Si putin s-a facut pana acum, dar pt. mine nu-i o surpriza, ca doar ma asteptam. Nu-i bai, oricum este fff frig afara, si bate vantul, de fapt asta este problema mea. Si sunt destul de speriata de gripa asta noua , nu stiu cat de reale sunt stirile prezentate la tv, dar pe mine m-au pus pe ganduri.
Bee, sper si eu sa fie doar virala amigdalita fetei. Nasol, de parca n-a trecut prin destule.
Cu musafirii poate ai mai uitat de probleme, zic si eu? Tort de mere, de asta as manca si eu, + toate bunatatile enumerate de tine.
Revin, ca am un mail.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Gata am terminat si cu supa si cu tzatziki si io deja am si mancat - ca-s rapida doar Tudor n-a avut chef sa stea singurel in camera asa ca am plantat bouncerul in varful mesei din bucatarie ca sa aiba vizibilitate omu'. A avut si ocupatie - moflait pumnisorii
. Doar cand am mancat l-am coborat de-acolo.Mai dar nu-mi pica bine, ca se uita la mine in gura cand mananc si se vede pe fatza lui ca ii e pofta, desi chiar nu era flamand.Si Diana facea asa si am mai citit si pe la zmeurici ca si alti bebei mai fac,deci nu e numai impresia mea . Acum i se cam inchid ochii,il legan cu piciorul.
Diana e pe drum,o duce iar sa doarma la ai mei la amiaza,dar diseara o aducem acasa,cel putin asa cred.Deci trebuie sa ma inarmez cu activitati interesante pe saptamana viitoare.Cred ca o sa aduc iar bucatarioara si vasele de la frate-meu si o sa o aprovizionez cu paste,orez,boabe de fasole sau mai vad io ce - chiar de-o sa capieze Ghita cand vede - numai sa aiba ocupatie fata si sa nu il oboseasca prea rau pe Tudor.Si pe mine
Puzzle ala de-o suta nu o pasioneaza prea tare,nu se apuca de el decat daca particip si eu si doamne fereste sa o critic ca a pus ceva gresit ca imi trage niste replici si mutre mai ales ... Nici nu e prea atenta cand ii explic ponturi si cum sa se orienteze dupa modelul de pe cutie - gen cauta piticul cu nasul spre dreapta,sau pe cel cu caciula indreptata spre stanga etc. Mai colaboreaza cand si cand,dar prefera sa le faca tot mai pe incercate,ceea ce ma enerveaza rau
Am facut "inventarul" la ce i-am luat pana acum pentru sarbatori si lipsesc momentan ceva carti si ceva jucarie mai interesanta macar de Mos Craciun si de ziua ei.Daca nu gasesc vreo jucarie interesanta, o sa ii iau probabil un set de magneti de construit din alea de la Geomag,ei ii plac d-astea si ii vor placea si lui Tudor pe viitor cred,ca in general baietii-s mai cu din astea.
INGRID i-ai luat aspirator Dianei tale? Ma gandesc sa ii iau si eu unul,ca pe cel de cand era mica l-a stricat demult,la fel i-ar pica bine un set de curatenie matura,faras ... d-astea ca si alea sunt ko si clar i-ar placea asa ceva chiar daca e mai marisoara acum.
Am gasit dragute aici http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-aspirator-jucarie.html dar si preturile-s dragute rau
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
BU HU HU tot asa liniste p-aci?
BRANDUSA please zi si mie cum te descurci tu seara la culcare cu toti trei ??? La ce ora,in ce ordine ii imbaiezi/culci ,dai sa suga lui bebe etc. ? Cum ii sincronizezi? Ai un program si reusesti sa il respecti? Io tot imi propun sa ii culc mai devreme si nu prea imi reuseste,mai ales pe Diana Azi am schimbat ordinea: i-am facut mai devreme - in jur de 21 - baie lui Tudor ,dupa care l-am pus la carusel si pe Diana am varat-o in vana sa se balaceasca.El a adormit la carusel,ea dupa balaceala a trecut cu bibele de lapte in camera de zi ca a zis ca nu se culca inca,asa ca ... m-am dus io si m-am imbaiat,cu promisiunea ei ca sta cuminte si nu face galagie si cu speranta ca nu se trezeste Tudor intre timp ca adormise pe spate cu suzeta in gurita.Am avut noroc ca nu s-a trezit,iar pe Diana am gasit-o ... colorand.Numai bine dupa aia s-a trezit Tudor,l-am pus la san sa pape si ei i-am citit povestea,a mai vrut un bibe cu lapte,apoi la wc,apoi spalat pe dinti ... Tudor a readormit la loc - pe burta deci sper ca pana dimineata,dar Diana ... la 23,30 inca nu adormise
Noroc ca de maine e vacanta.
Eu la ora asta nu mai pot de durere de dinti,din aia cu gat-ureche-ochi M-a apucat dupa ce am fost pe-afara,la fel m-a mai apucat odata saptamana asta tot dupa ce am fost pe-afara
Si ma mai doare la cald,rece,dulce.Carie deci.Si la un dinte pe care ... mi l-a plombat recent ca aveam carie
Apropo de dinti,BRANDUSA tu cum stai cu ei dupa trei nasteri? Ca la mine prapad a fost dupa Diana,prapad e si acum vad.Si consum continuu lactate,iau calciu si multivitamine si tot degeaba.Vorba ta,soi rau.
Azi am iesit pana la urma la plimbare si cu Tudor si dupa aia am urcat la ai mei unde am stat pana mai spre seara.Si cand ne-am intors un frrrrriiig ... brrrrr Si nici nu batea vantul deloc.Ce m-oi face la iarna?
Am plecat la culcare.Va pun si linkul cu capitolul nou,ca poate va revine cheful de scris mai matinal decat ma trezesc io
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144423
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."