PRIETENE FARA TITLU (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata de la Timisoara!
A doua cafea zace pe masa si eu sunt deja plictisita de lucru.
Am dus-o azi fara scandal, ba inca m-a atentionat sa nu intarziem...stati linistite, de la mine aude zilnic asta, nu ca i-ar pasa ei daca ajungem la 11 si la 12 ne intoarcem acasa.
A primit o bulina rosie pe foaia de colorat, au avut de colorat o crizantema, intai au studiat-o in amanunt, apoi la masute cu totii si da-i si lupta cu creioanele. Cel mai frumos desen e al ei, perfect, chiar nu pot sa comentez nika. Si altele au avut desene faine, dar ea chiar n-a iesit cu un mm afara din contur. Plus culorile..deh, se cunoste munca mea.
Lili, e absurd sa vomite copila, ori i se da prea mare atentie acasa, iar la gradinita nu-i sunt satisfacute nevoile, ori deloc acasa si reactioneaza unde poate. Chiar nu se poate discuta cu psihologul gradinitei? Uff.
Ieri a venit educatoarea la ora de engleza si imi spunea ca fac pishu in pat copiii...asa ca, unii vomita, altii fac pe ei, sunt inca micuti.
Astery, felicitari mami pentru Razvan! Adica s-a terminat cu alergatul si e cumintel acum. Bravo!
Sa pui filme cu el la citire, si eu vreau sa vad, nu doar Moni. Va impusca doi iepuri, invata literele si exerseaza fonetica.
Sper sa scapati de boala, azi cand am dus-o pe Diana era acolo o mama cu fata (aceeasi care o aducea la gradi cu antibiotic) si imi spunea ca nu ma sta la gradinita ca e bolnava si nu vrea sa imbolnaveasca si pe altii. Wow! S-o fi trezit asa, printr-o minune?
Moni, ma uit si eu acusi la orga-minune, sa vad ce ti-a mai trecut prin cap. Cum a trecut peste vaccin, a avut febra Tudor? I-ai daty preventiv Panadol sau Nurofen? Pe noi asa ne-a sfatuit pediatra demult..demult...
Vezi ca o ora e mult la comp, eu n-o las atata. Nici nu ma intereseaza sa foloseasca mouse-ul, asta e ultima preocupare, o tii putin pana invata la engleza (apropo, cd-ul ala se poate copia), o mai lasi cateva minute la poisson si gata. Jumatate de ora sa fie maximul si la tv la fel. Eu la tv o tin doar seara la Scooby. 20 de minute.
Pentru ca e molipsitor si ei nu stiu sa se opreasca. Ar sta si 5 ore.
Denisa, tu ce mai zici? Nu pui poze cu Alex si Emma costumati?
Anamaria, stii ca m-am uitat printre hainele Dianei si nu are nicio bluza maro? Si chiar nu stiu de ce, ar merge super cu parul blond, e o culoare faina. Pe bune ca ii cumpar una, sa avem toate culorile in dulap, ce Dumnezeu...
Cum a fost la serbare?
Restul fetelor v-ati ascuns?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si eu ... tocmai m-am ridicat din pat.
Imi inmoi boticul oleaca in cafea si revin pe baricade

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Hai sa-mi zic si eu parerea despre problema ridicata de Moni.
E insolvabila! Si sa-ti spun de ce. Pentru ca, la varsta lor, valorile materiale primeaza. Degeaba o inveti pe Diana sa spuna ca ea stie cutare si cutare, pe ceilalti copii nu-i intereseaza asta. Si o vor marginaliza. Pe bune acum, fara misto. Nu ai cum sa lupti. Diana mea plange daca nu merge la gradinita cu un ceas al ei. Parte ca sa se mandreasca, parte sa vada cand e ora 12. Prima parte conteaza mai mult decat imi imaginez eu sau tu.
So, ori ii cumperi chiloti cu Scooby sau Alba-ca-Zapada sau Hannah Montana, ori o lasi asa..la mila altora. Poate parea cinic, dar am auzit destule povesti din astea, ca sa-mi dau seama ca pot fi destul de frustrati copiii nostri la gradi sau scoala daca nu au si ei lucruri ca si altii.
Si doar ma cunosti destul de bine ca sa stii ca pe mine ma doare in cot de mertanu' unui grobian sau tzoalele de fitze ale unei pitzipoance.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Astery, ce e cu tastatura aia, ma prind mai greu...Tastatura in sus, tastatura in jos.
Sa nu faci o infectie la molari, ca si Moni. Eu saptamana viitoare ma duc la dentist. Vreau sa-mi albesc dintii, v-am spus? Daca nu fumez, beau cafea. Si cafeaua asa frumos ti-i coloreaza..
Plus ca mai am o carie pe undeva. Cateodata ma supara.
Intrebare: voi le dati ciorapi lungi dimineata? Eu azi i-am dat pana acolo, desi am dus-o cu masina, si apoi am dezbracat-o si i-am pus sosete. Ma cam enerveaza ritualul asta, dar erau 4 grade afara.
Ma uit la poze.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID cam asa ma gandesc si eu ca e insolvabila treaba ,dar stii ce ma deranjeaza de fapt? Daca ar fi Diana pasionata dupa personajul X i-as lua kile de haine cu el sau ma rog ce ar cere ea ... numai ca pe ea nu o intereseaza deloc,nu e pasionata dupa niciunul,nu se identifica cu niciunul (i-o fi EGO-ul prea mare ). Atunci e total aiurea sa vrea sa aiba ceva dupa care nu se omoara numai din cauza ca asa au si altii
Revin cu restul raspunsurilor , ca inca si mananc si nu ma pot concentra

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

ASTERY la noi e soareeee.Cu dinti (ascutiti rau) evident ,dar macar nu e inorat.Io capiez cand e inorat sau ploios
Si zici ... creioanele jos?
INGRID legat de echipament eu nu i-am dat ciorapi cu chilot,in schimb cand a fost frig rau dimineata,i-am dat pantalonii subtiri de trening de interior pe sub cei de mers pe strada.Si la gradi ii tragi doar pe astia jos si basta,ramane direct cum trebuie La ei e tare cald inauntru ca au dat drumul la caldura si nu cred ca au repartitoare ca la noi la bloc.Uite la mine de exemplu nu e dat drumul la caldura.Dau doar la baie si dormitor vreo jumatate de ora pana ii fac baie lui Tudor.Si e placut inca,sunt cca 22-24 de grade,mai putin in bucatarie dar acolo nu prea stam.
A si cu pantalonii,o sa incep sa ii mai dau si pe aia grosi de catifea captusiti,daca se face frig.Si sub aia nu ii mai dau nimic.

Super ca a fost asa cuminte Diana ta,uite ce repede s-a adaptat deja! Iti vine sa crezi? Eu cred ca la asta contribuie si bulinele astea rosii (felicitari!) si laudele ca ma gandesc ca or fi si laudat-o in fata copiilor daca a colorat asa perfect

De PC stiu ca e mult,dar acum e in plin avant,abia a prins gustul si de n-o lasam era pe punctul sa iasa cu circ monstru Dar la TV eu o lasam si cca o ora,pai filmele alea de pe DVD nu-s lungi? Veronica,Heidi,Cartea junglei,Mica sirena,Harap Alb etc.
Pe mine ma intereseaza sa invete bine si cu mouse-ul ca nu stii ce nervi are cand nu ii iese ceva Reactie gen io + Ghita la un loc si amandoi suntem colerici rau . Asa ca ea striga si tranteste brusc cu obectu' daca nu "colaboreaza"

Tudor a reactionat binisor,dar poate era si mai si daca lua ambele vaccinuri.Dimineata ieri avea in fundic 37,2 si dupa vaccin mai spre seara avea 37,8 deja,asa ca i-am pus un supozitor cu paracetamol peste noapte.Pediatra a zis sa ii pun si dimineata.Acum dimineata avea 37,5 in fundulet si nu i-am pus.A dormit bine azi noapte pana aproape la 7. Doar ieri pe ziua a fost mai marait dimineata dupa vaccin si insomniac toata ziulica .Acum poate o fi fost marait si ca nu se kk-cise deloc.Vad ca tocmai acum si-a dat drumul la kk O cam ia pe urmele Dianei tale ca de ea parca ziceai ca facea odata la doua zile.El cam face sau zilnic sau odata la doua zile,deja.Cred ca de-aia si pune atat pe el.Ca Diana cand era ca el inca mai facea kk cam de 5-6 ori pe zi!

Mergi la inceput

INGRID buna ideea cu ceasul si Diana mea ar fi incantata si asa ar si invata sa "il citeasca".Dar daca ii cumpar ... intr-o saptamana vor avea toate fetitele de la gradi ei ceasuri pe maini Ai dreptate ca sunt la varsta cand se mandresc cu partea materiala,ca si Diana e tare tzantzosa cand o imbrac cu ceva nou,ca o vor vedea la gradi cat de frumoasa e ea Eu o sa incerc totusi macar sa ii explic cum sta treaba cu originalitatea,adica sa nu se ia dupa turma gen fetele numai in roz si rosu ... asta ca tot vorbeati de bluza maro.Diana chiar are un pulovar maro deschis + maro inchis gen blana de tigru.E de la Iana ,l-a primit cadou si ii sta foarte bine cu el ca e exact nuanta ochilor ei.Eu i-as mai fi luat haine in asa culoare - desi mie nu imi place maro-ul - tocmai pentru ca ii sta bine.Dar ce,gasesti pentru fetite asa culori? Roz si rosu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hai si eu repede, ca-s pe fuga si oricum mai am de aprofundat ce ati scris voi.
Moni, nu cred ca-s sanse sa-i faci teorii cum spui tu! Si parerea mea e ca nu-i sanatos sa incurajezi competitia nici in celalalt sens: "io stiu unde traiesc pinguinii, etc" Nu incuraja competitia de nici un fel si gata. Cred ca ar trebui sa o convingi ca ce e al ei e mai frumos si mai special. Si in timp se va convinge cum sta treaba. Gandeste-te ca si acest mod de a pune problema: "tu stii sa unde traiesc pinguinii si stii sa numeri pana la 300 si asta trebuie sa le arati lor", e tot o forma de (sa-i zic asa?)snobism (cred ca e prea mult spus). Viziunea mea in problemele astea e urmatoarea: bolnav/sanatos, prost/detept, gras/slab, invatat/ignorant, imbracat mai bine sau mai prost, indiferent de etnie, sunt copii si nu e frumos sa faci diferente. EU copila fiind eram marginalizata fiindca citeam foarte mult si aveam un cu totul alt limbaj decat copiii de varsta mea sau chiar mai mari. Si afara unele fete nu se jucau cu mine, sau si daca se jucau aveau grija sa ma puna "mai la coltz". Nu va aduceti aminte ce subiective si rautacioase pot fi jocurile copilaresti? Alea in care unul il alege pe altul.........SI cei alesi sunt tot timpul aceiasi? Ca na, unul e gras si nu-l alegem, altul e prost si nu-l alegem, dar altul e destept si iar nu-l alegem.
pe moment.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Vai ce linsit epe aici, ma pregatesc sa beau a 2-a cfea eu si ploua si e urat, sunt obosita, suparata ca a plecat vicepresedintele de tot, cam toti azi din colegii dragi au plecat mai devreme, paot eo sa o sterg si eu mai repede la GEOX-ca au warehouse si reduceri mari, dc o sa gasesc ceva pt kids si chiar si mine si Dr-ca to vine ziua lui sapt cealalta si eu nu i-am luat nimica
Ingrid- pe copiii maine ii costumez, azi la gradi au avtu voie doar cu pantaloni negri si tricouri sau plovare protocalii, maine se duc la trick or treat costumati,o sa fac poze sigur.
Mai revin,va

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bon soiree, ce liniste pe aici, v-ati ascuns de frig?
Noi raportam o zi buna, chiar foarte buna: dau bere si friptura! Nu s-a imbolnavit, Doamne ajuta.
Azi mi-au venit chilotii. 12 perechi cu Thomas. Pt. Razvan, dar ce credeati mai ?
Gata, plec, noapte buna si ne citm maine.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput