PRIETENE FARA TITLU (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Se mai intampla si la case mai mari
Pe vremuri umblam cu ai mei cu masina prin tara,noi si fratele lui taica-meu cu masina si familionul lor.Si inoptam odata langa Targu Mures langa o padure,dar seara ne zice unul ce trecea prin zona ca pe-acolo sunt si ursi.Asa ca taica-meu isi pune seara si toporisca la indemana .Ei s-au culcat in masini,ca n-au deschis decat un cort.Abia dimineata s-au prins ca eu cu frate-meu si cele doua verisoare dormeam in cort la indemana ursilor ... iar ei bine protejati in masini

Asta e buna de tot!
Vigilenti parinti, mai! Ma prapadesc de ras

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Mi-e mila efectiv de "mamele" super-relaxate de la natura, ai caror copii raman in urma, din varii motive, de sanatate sau... gena slaba, de fapt mila o am pentru copii.

Si sa stiti ca baietii nu-s nicidecum mai "inceti" decat fetele. Este un mit. Da' pana nu ai si baiat - n-ai cum sa afli treaba asta .

Asa e cu mamele relaxate,dar sunt multi cu mame sau tati relaxati, care au ajuns departe totusi.De exemplu cei plecati de la tzara ... sau aia aveau mintea odihnita,vorba Brandusei

Iar cu baietii versus fete: din ce am mai citit si din ce vazui cel putin la nepoteii din familie (ca sa nu zic si de pe forum ),fetele se dezvolta mult mai rapid,in primii ani de viata ,precizez asta a 100-a oara Cel mai bine se vede asta la frati sora /frate,ca asa nu-s diferente mari genetice sau de mediu . Ca dupa aia se mai egalizeaza ei sau o iau baietii inainte la una alta e alta treaba.Si evident sunt si exceptii care confirma regula.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teolinda

Vaaaai... stati sa va distrez putin. Subiectul principal, evident... socra-miu.
Tocmai m-a sunat sa-mi spuna sa-i scot formularele pt viza de America. Aoleeeeu cand o auzi Robert ca asta vrea sa plece tocmai cand nasc eu.... moamaaa mi-e si frica ce spume o sa faca. Sincer mi-e si frica sa-i spun.

Asta-i buna

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bee
Si aici e discutabil, cat de inteligent e copilul, cata putere de munca are e altceva, daca vrea sa faca ceva, cat de sanatos e in general. Sunt o multime de factori.

Da cred ca asta e esentialul de fapt ...
Si mi-a placut aia cu mintea odihnita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana_m
Deci incepi sa cumperi pt mosi . eu habar nu am ce sa ii iau .

Nici io nu prea am habar,dar daca intalnesc ceva ce mi se pare interesant (si ieftin) pentru Diana in cale,hop sar si cumpar.

Deci aveti mini-serbare azi,sa pui poze!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro
Sa il laud, sa nu-l laud???
Copilul meu s-a ADAPTAT . Nu mai este salbatic la iesirea din gradi, si sunt tare fericita.

Ma bucur

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Denisam
A clar e firea lui tasu mai lenes, plus baiat,nasi cred ca costumul de "trintor" i se potriveste de minune..

Cat despre scrisul "urat" al Emmei ... pai arata-mi mie tu unul care sa scrie frumos la varsta asta!!!

Mergi la inceput

Ei ca am ametit eu de atatea quote,plus ca eram cu Diana primprejur ,deci nu stiu cata noima am avut.
Sa o vedeti ce s-a mai bucurat de jafurile aela de chiloti,atata i-a despaturit,numarat,impaturit,aranjat si toot asa ... de ne-a capiat.Ca i-am dus cu noi la mami,ca stiam ca asa are ocupatie majora
Ajunsa acasa s-a apucat sa faca ordine la ea in sertarele cu lenjerie intai si pe urma a continuat cu celelalte dulapuri ale ei A profitat ca eu eram cu Tudor miorlaitor in brate.Ca era lesinat de somn,dar n-apucase sa doarma ok toata dupa amiaza.
Asa ca doarme acum,de vreo ora pe burta.Asa ca cine stie cat mai doarme si cand mai apuc sa ii fac baia si sa il culc "de noapte" Mami voia sa o tina la ei pe Diana macar pana pe la ora asta,special sa fie mai linistit Tudor,dar n-a vrut deloc sa stea.Ca ea vine cu mami si sa ramana tati cu buni (ea i se plansese ca e singura , ca taica-meu plecase la magazin)
Si-aici m-a scos din toti saritii,printre altele mi-a dereglat microfonul de la PC,nu mai merge deloc

Aaa am uitat sa va zic,maine la 9 trebuie sa mergem la vaccin cu Tudor ...

Mergi la inceput

http://www.top1.ro/Tibiu/invata-engleza--culorile.html
Cine cauta gaseste ... acum exersam.

Tot pe-acolo am gasit in engleza si zilele saptamanii,lunile anului,anotimpurile,formele geometrice,numerele si alfabetul ilustrat in engleza dar si in romana.
Haoleu pai daca le-ar stii pe-astea Diana pana la sfarsitul anului ar fi super.Plus ceva animale.
Totusi din cat s-a tot prostit pe-aici azi, am mai depistat ca mai stie cate ceva: si unele cuvinte invatate de anul trecut dar si chiar ceva noutati.Incerca sa zica chiar si unele propozitii scurte,deci de facut se pare ca face profesoara aia ceva pe-acolo cu ei.Dar la doua zile pe saptamana ... si fara sa repete acasa,fix pix e.Asa ca se pare ca ne vom cam abona la PC in fiecare seara de pe-acum din pricina englezei mai ales.Uitasem ca erau niste joculete si in engleza nu doar in franceza pe poissonrouge asa ca am bantuit un pic si pe-acolo.
INGRID si eu cred ca era bine sa ne apucam mai devreme cu engleza - mai ales eu - dar am gasit si scuza: era "foarte vara" / Diana zburda pe-afara / de dimineata pana seara
Problema e ca trebuie sa aplic si metoda Andei de pe-acum,ca asa va invata si sa faca propozitii.Am mai incercat eu din cand in cand,dar de obicei cam tot seara cand era franta si fara chef.Mi-ar placea si mie sa ii citesc povesti,dar cum ziceam am o pronuntie ... asa ca o sa ma stradui sa ii citesc dialoguri din manualul ala al meu,ca ala are sub fiecare propozitie si "traducerea" fonetica Asta dupa ce mai progreseaza,cat de cat.Daca progreseaza ...

Mergi la inceput

Buna dimineta,am sosit la o cafea.Gata si cu vaccinul.I-a facut doar intr-un piciorus,ca celalat vaccin antihepaticul nu-l primisera,probabil il vor face la 4 luni sau mai devreme,cum se organizeaza si ele.Tudor s-a smiorcait cateva secunde,dar s-a calmat rapid cand am vorbit cu el - era tare zambaret inainte ca doar nu stia ce urmeaza . In schimb a izbucnit mult mai cu foc cand i-am pus caciula si salopeta groasa,dar s-a calmat repejor si atunci.A adormit in masina si doarme si-acum imbracat in dormitor cu geamul deschis.Iar mi-a zis pediatra ca si la Diana sa ii pun preventiv supozitor seara si dimineata.Eu tocmai citisem saptamna trecuta pe net ca dupa ultimele descoperiri ale americanilor chestia asta face ca vaccinurile sa nu mai aiba asa eficienta.Acum ce sa fac? Cred ca tot ii pun macar diseara,pentru ca Diana a avut un pic de febra la fiecare vaccin,asa ca ma astept sa aiba si el.
L-a cantarit: are 6,500 kg cu pampersul si body la doua luni jumate.Daca o tine tot asa ajunge la 4 luni sa aiba cat Diana la un an adica 8 kg La lungime are doar 59 cm dupa masuratorile ei.Inseamna ca nu-s hainele bune sau au intrat la apa,ca dupa nr. de la hainutele potrivite e ceva mai lung.La cap are 38 cm.
BRANDUSA cum e,e ok asa? Tavi cat are la cap de zici ca e mult? Ca cu astea nu le am ... Apropo, de ce intrebai de ridicat capul,Tavi nu il ridica inca? Stiu ca nici Anuta nu l-a ridicat asa de repede,nu? Daca e asa poate e doar chestie genetica.Tin minte ca zicea mami ca un var primar de-al meu mai mare cu cateva luni decat mine,si-a tinut taaare tarziu capul si nici nu a facut nimeni gimnastica medicala cu el pe vremea aia,dar de-aia tot ok a fost.Eu abia astept sa il tina odata ca lumea,sa scap de un stres,nu tot sa il tin de sub gat ca acum ... Tudor daca il tin ridicat pe umar cu fata spre mine isi tine capul drept "ca la carte" muulta vreme.Se chinuie chiar sa se ridice cand sta pe spate,dar la faza asta parca mai fruntasa era Diana.La fel cu rasucirile,s-a intors de pe burta intr-o parte odata,dar nu mai mult de-atat.E mai dolofan si ii e mai greu In schimb la pedalat sigur o va ajunge,mama ce avant mai are !

Mergi la inceput