PRIETENE FARA TITLU (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

M-am intors.
Lili, i-am cumparat piticul ala mare "Morocanosul", Alba-ca-Zapada plus printul, plus 7 pitici mici (ca de ar fi mari, m-ar usca la buzunar) ar interesa-o cateva zile, apoi pauza. Nu merita. Ea vrea figurine Shaolin, se mai uita la tampenia aia de pe CN, deoarece e chiar inainte de Scooby. Na, de unde sa-i cumpar eu Shaolin? De as apleca urechea la toate dorintele ei, as vinde casa.
Gordon si Emily merita sa-i cumperi daca ii are pe restul...ea l-a avut pe Thomas original si l-a dat finutei. Ca n-a mai avut chef. Si atunci, de ce sa dau o groaza de bani? Macar la tine, Nicolas e interesat si se joaca.
Bine ca am scapt de Horseland...uf, ma inebunea de cap o vreme cu ei. Si cu micii ponei, tot de pe Minimax.
Ce fain ca e cuminte baiatul, eu am o zvapaiata acasa, azi asculta, maine, ba. Ce de nervi imi trebuie...
Denisa, abia astept sa vad costumele de cowboy si albina ale copiilor. Foarte haiosi!
Si fiica-mea tipa, vezi Doamne ca nu o auzim si trebuie sa urle, mai tranteste usa de la camera, uf..dar nu-mi pun mintea cu ea, ca e doar atatica. O sa-i treaca.
Carti? Astea sunt baza si la noi, in ultimele doua zile am tot citit cele doua carti noi, Barbie si Frumoasa Adormita, in engleza. Nu-s lungi, dar am scapat pentru o perioada de Ali-Baba si cei 40 de hoti. Stiam povestea pe de rost si pariez ca si ea.

Am luat-o ieri de la gradi, a mancat tot si primul fel si al doilea, eu ma mai uitam pe gaura cheii in sala de mese, cred ca era cel mai linistit copil de acolo, astepta cuminte sa i se puna supa, nu varsa o picatura pe ea, mereu e curata. Mi-a laudat-o educatoarea ca n-a mai ramas nimic in farfurie, ca s-a jucat cu toti copiii si ca n-a plans nici macar o data. Asta e educatoarea mai in varsta, ma gandesc ca nu comenteaza in fata ei, la aia tanara ii freca nervii.
Bun. Acasa mi-a zis ca e satula (probabil) si ca nu mai spune niciodata ca nu vrea la gradinita, ii place tare mult. Ok, m-am simtit plutitoare de-a dreptul. Azi-dimineata iar circ, nu tipa, doar plange incet, nu vreau mami la gradi, nu-mi place. Pana am ajuns mi-a pus creierii pe moatze, acolo s-a dus cuminte la educatoare.
Ce e asta? ca nu inteleg, oi fi eu mai bleaga de nu ma duce mintea sa pricep.
Am treaba, revin de acasa.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna fetele.
Timpul meu a intrat la apa de tot, plus ca Razvan nu ma mia lasa iara la calculator: "mami, vreau la desene, la Cars!" spus pe un ton imperativ, si decat scandal, mai bine cedez...

LA MULTI ANI de doua ori RAZVAN DIMITRIE de mama Bee! Sa cresti mare si sanatos!

Denisa, pe jumatatea mea o cheama si Mihai, nicidecum Dimitrie, dar mi-ar fi placut, recunosc. Deci ai uitat, de data asta. Eu personal nu ma innebunesc dupa Hallowen-ul asta, sunt si pe aici diverse costumatii pt. copii, desi nu inteleg, fiindca este obicei americanesc, ma rog, parerea mea.

Moni si Diana, sa va fie de bine tunsorile si vopsitul; tu arati fff tanara, intradevar, iti prieste cu 2 copii mici .

Anamaria, eu n-am mancat castane niciodata, am tot auzit, dar pe aici nu se obisnuieste deloc. Spor la zacusca, sa ne spui cum a iesit. Si daca plangi pt. mami tau, iti ofer un umar .

Lili, chiar ca parca ai povesti despre o fetita cand spui de Nicolas. Observ ca baietii nostri au aceleasi gusturi in materie de desene si personaje. Noua suplimentar ne place Lightning McQueen, Fifi si floricelele. Si chiar si Micul ponei, si Horseland . Nici vorba de Spider, Ben10 si altele mai violente. Eu ma bucur, sicer. Ce dragut din partea lui Nicolas sa-i cedeze camera lui bebe mic, wow . Spor la amenajari in continuare.

Noi... bine. Ne incearca iarasi o raceala, normal . O sa-i dau Broncho-Vaxom musai, vad ca nu mai tine altfel. Si am inceput sa-i dau Fier Haussmann, are o anemie serioasa (Fe 38).
Aseara i-a cumparat Viorel o paturica de fleece cu Cars , azi i-am cumparat eu sapun lichid tot cu Fulger... ii place mult de tot si se identifica cu Fulger asta . Avem si umbrela de ploaie, daaa, tot cu Fulger.
Sunt pe aici, mai merg sa fac cate ceva treaba.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

ufff am scris un ditamai mesajul si am pierdut tooot

MONI - sa va fie de bine vizita la coafor si noul look. Nu ma bate... poate voi mai duce copilul si in ian la gradi.. sa vad ce zice pediatra si daca bebe mic va fi imun cu ajutorul alaptatului va fi super. In plus sa vad ce zice si "baiatul cel mare" ca parca-l vad ca la inceput v-a sta pe langa bebelush. Apoi sa-l vad pe Robert cum se trezeste dim. sa duca copilul la gradi dar problema mare e ca n-are cine sa-l aduca acasa.... defapt doar socra-miu ar putea desi nu cred ca va binevoi sa fie la disp. noastra 5 zile pe sapt. Ramane de vazut.
Deci Diana e in figuri... si dupa seria de fete happy a trecut la d-alea triste.

INGRID - e de bine daca fata nu a plans la gradi... iar pe tine vrea sa te tina in priza... sa nu cumva sa te relaxezi prea tare. Super ca Diana a avansat f tare la engleza . Al meu de vreo sapt nu vrea sa spuna nimic nou de la gradi... de engleza doar ce-l invatam noi.
Bine ca sapt trecuta au avut tema "Clasa mea"probabil ca i s-au parut cam dificile cuvintele"blackboard, ruler

DENISA vreau sa il vad pe Alex in costumul de albinuta cred ca o sa fie un dulce.

ASTERY -pai ce sa facem mai.. noi cu baietii nostri ... asta e... normal ca si personajele Cars sunt preferate... al meu se identifica cu King caruia ii spune Dl. Rege. Si Fifi si floricelele ii plac evident, la Roary.... el se identifica cu Maxi... si nu stiu daca v-am zis ca la Thomas se identifica cu Gordon. In fine... am tot zis sa ma documentez ce inseamna chestia asta...cu identificarea cu personajele din desene... defapt ma mir ca nu se identifica NICIODATA cu personajul principal.
Noi nu vizionam decat Minimax si CD-uri. Mai nou i-a adus Robert niste Tom si Jerry noi si e calare pe alea.

ANAMARIA - petrecere frumoasa si voua cu castanele. Va doresc sanatate multa tuturor si spor la zacusca. Cat despre dorul de mama.... DD sa te intareasca.

Despre faptul ca Nicolas are comportament de fetita... cam asa este adica ii plac jocurile mai cuminti. De exemplu mai nou insira toate masinile in jurul camerei si apoi cica incepe cursa... dar doar pe o masina o plimba. Evident cand nu mai vrea ... le strange si le ordoneaza la loc SINGUR. Nu-mi vine sa cred cat de frumos le-aseaza si cand se joaca si dupa ce termina jocul. In rest... jocuri cu plusurile... (bine ca le-a venit si lor randul ca pana acum juma de an nici nu se atingea de ele)... totul se petrece sub forma de scenete cu intrebari si raspunsuri... dar si cu povestitor. E mortal cand il apuca... doar ca nu m-am invrednicit sa-i pun camera sa-l filmez cumva.

MONI - ziceai ca Diana face pe educatoarea.... asta a facut si Maria cu Nicolas si cu inca un baietel ieri... I-a aliniat la perete , le-a dat cate o carte de colorat si creioane si i-a pus sa coloreze. In plus... cu o sabie le indica nu stiu ce... pe calorifer. Deh... asa-s fetitele.

Noi am fost azi la gradinita... cu flori evident.De trexit se treseste greu pt ca adoarme f tarziu desi il pun in pat inca de la ora 21... aseara era trecut de 23:30 cand a adormit.Daca ii spun dimineata ca nu-l duc la gradi daca nu se trezeste... se remonteaza mai repede... noroc ca nu renunta la gradi pt somn.

Piua... revin

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ei, Liliana, am uitat sa zic de Roary ! Si noua ne plac muuult. Avem toate 3 personajele, si pe cele mici cu papusica mica, si pe cele vorbitoare. Or fi mai multe?? Banuiesc eu ca da, e unul Zelosul, parca... pe acela nu-l avem, dar nici nu l-am vazut...
INTREBARE: a aparut Roary nr. 6, cel cu CD??? Ca pe aici ioc, nu-i, si fii-miu e taaare suparat.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Astery, i-ai facut analizele si e anemic? Cat m-am luptat eu cu anemia...am reusit cand i-am redus laptele si cand infuleca la carne de ma speria. Plus ou cu zahar, macar o data pe saptamana. Diana nu papa ou fiert, doar asa. Mierea e buna, cea poliflora sau de padure, inchisa la culoare. Astea toate pe langa picaturile de Haussman.
Ce personaj e Fulger? Lasa-l la comp, asa o las eu pe Diana cand e cuminte. Maxim jumatate de ora/zi. Tare ii place. Sanatate la Razvan sa nu raceasca.
Lili, si nepotul meu Robert e cuminte cand se joaca, insira masinute, ii place sa faca "de mancare" la bucataria Dianei...e satul de jucariile pt baieti. Are o variatie la noi acasa.
Da, sunt cam grele cuvintele alea in engleza, stai sa vezi expresii in cd-ul nostru: "where is the bank?", " I feel ill" etc.
Perseverenta nene...
E simpatic Nicolas cu camera fratiorului, dar daca el e mare...si a primit o camera "mai frumoasa"..., functioneaza.
Am mancat si ma simt satula. Ca un sarpe.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID - nu vreau sa iau Gordon, Emily si James pt sine pt ca le are in varianta metalica ... cu legaturi de magnet intre ele. Are Thomas si Henry pt sine si i-am cumparat 2 noi... Billy si Bocco. I-am ales -astia pt ca au niste vagoane misto... cu niste animalute de transportat la ferma si unele cu lapte parca... nu mai stiu exact ca le-am pus pt de sarbatori. Acum nu-i mai cumpar jucarii pt in decembrie.
Azi i-am luat un nou numar din Animalele Planetei.. pe care i-l voi da zilele urmatoare ca ieri i l-am dat pe cel de sapt trecuta si i-am luat si un CD Evrica cu desene educationale:Parasuta, Submarinul,Zgarienori-ul, Walkman-ul, Scotch-ul si Matasea. P-asta cred ca il voi da. Acum m-astept sa-mi ceara CD-ul cu Adi si lumea Subacvaticaca ii face reclama pe CD-ul de la Evrika.

Spune-mi si mie te rog de la ce editura sunt cartile in engleza pe care i le citesti Dianei?
Nicolas m-a pus aseara sa-i citesc "Doamna si Gababontul"... pana la un anumit punct... de unde e preluat el fraiele lecturii si mi-a "citit" el intrepretand imaginile, evident.

Merg sa-ncerc sa-mi fac ceva pe la unghii ca tocmai mi-am rupt una.

URSULINOOOO nu mai zici nimic? Sa mai bag eu ceva despre socru?

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Astery - ultimul cd e 5 si la mine. Zelosul, Cutiuta (ala alb cu albastru) si Cici (p-asta nu o avem).Pe Big Aron, Cartita, Ierpurele, Marcha... toate mici. Nu-mi zice ca am pe Roary si Maxi mici in 2 exemplare odata luat impreuna cu cutia aia , odata cu soseaua de argint pe care evident ca nu o mai foloseste. In schimb are un mega puzzle cu Cars si isi insira personajele pe ala conform imaginii dar evident ca-i mai lipsesc masini... ca si-alea sunt atat de multeeee.
E disperare la capitolul cerere... copilul meu e CEL MAI MARE CERSETOR de la reclame, reviste, CD-uri... tooot , toooot , toooot. In fiecare zi vede ceva nou iar si ocheste chioscurile de reviste din goana masinii ... si-mi spune zilnic... "de-acolo imi cumperi tu mai tarziu reviste, mami".

INGRID - Fulger e un personaj din CARS. Al meu se joaca cu jucarii de fetita la Maria... gateste, plimba papusi, le da de mancare... de machiat ma executa pe mine acasa....
Apropos de cuvintele de la engleza i-am zis de "gura" in engleza... si el zicea... nuuu ala e soricelul... lui i se parea ca spun mouse.

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

ASTERY - am vazut si eu la Brico store o gramada de chestii cu Cars... stickere de perete, paturica, lenjerii , perdele. Mi se par cam scumpe perdele la ei dar am gasit pe un site... mult mai ieftine si de dimensiune mai mare la perdele dar si lenjerii si tot felul de cuverturi, pilote etc... cu tot felul de personaje Disney si pt fete si pt baieti... .Eu deocamdata am doar bordura si niste stickere de perete cu Cars... mi-as dori sa ii iau neaparat perdea ( defapt 2 perdele ca la camera cea noua are 2 ferestre pe pereti diferiti) dar si lenjerie...cuvertura dar cum imobiliarele sunt deja "inghetate" iar rezerva de-acasa se cam "topeste".... cred ca anumite chestii... va trebui sa le aman. Daca stau sa ma gandesc ca urmeaza si nastereaaaa.... alti bani, alta distractie.

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
de inceput.
Multumim de urari, sunteti dragute, ca de obicei!
Pe micul sarbatorit, l-am serbat ieri la doctor. La psihiatru de copii. Cand noi cred ca avem nevoie de asa ceva! Baiatul meu e ok, doar cu intarzierea de limbaj, care e evidenta si cu crizele care sunt probabil rezultatul faptului ca viata lui de omuletz mic e data peste cap (evident, nu? ). Am citit eu intr-o revista cum e cand vine un bebe mic. E ca si cum sotul nostru iubit ne-ar aduce acasa o noua nevasta, pe care ar trebui s-o iubim si noi, ca e minunata, iar toata atentia lui e la cea noua! Brrrrr, evident.
Apoi l-am dus la kineto sa vedem cum e cu picioarele. Unul e inca stramb, dar degeaba ca mititelul nu mai coopereaza. Nu mai vrea deloc sa stea. Si-a luat ghetutele, s-a imbracat si a plecat de la domnul profesor. Asa ca gata cu treaba asta!
S-a trezit cel mai mic si merg sa-l alaptez, dar revin, ca azi sunt singurica acasa.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau si de la mine.Ce-ati mai scris!
ANAMARIA si Diana mea tot asa a fost cu mucisori in primele doua luni de gradinita si nu s-au agravat.Dar erau din cei transparenti si nu foarte deranjanti: adica nici nu-i curgea nasul la extrem,nici nu i se infunda,de-aia ii numeam eu "muci de gradinita" ,mai ales ca ea n-avusese deloc muci de cand s-a nascut pana la 2 ani si 8 luni cand a inceput gradinita! Cum e Nicu cu gatul cam asa sunt si eu de multe ori,mai ales vara cand beau ceva din frigider,sau acum cand se mai raceste vremea.Eu il tratez cu indiferenta sau cand se mai impute treaba cu cate o lingurita de miere de albine sau vit C cu propolis.La dureri de cap de-astea responsabil e la noi Ghita: sunt de la schimbarea vremii in general, de la spondiloza cervicala cel mai probabil.Oricum ia-ti si tensiunea sa nu fie si de la asta cumva.
De ingrasat ce sa zic,eu zic sa mananci ce ai pofta,doar ca mai des si in cantitati mai mici,asta e reteta!
Deci Clara nu prea vrea surioara/fratior ! E mortala cum zice ea ca e multumita asa chiar si cu jucariile
INGRID nu m-am apucat inca de confectionat ciorapii,dar chiar am in plan! Imi si imaginez deja ce freze le trag din gramezi de atza de mohair Numai ca nu ma grabesc,vreau sa ma mai inspir de pe net si sa imi mai aduc material acasa,adica bucati de diverse materiale si atze,ca incerc si sa le imbrac divers.Am mare chef de-asa ceva ,din pacate acum trebuie sa ma reapuc de acte in primul rand
Ce ma bucur ca a mancat Diana ta la gradi si s-a jucat cu copiii!!! Ai vazut? Faptul ca se mai smiorcaie in fatza ta e "poza" aia pe care o cam fac majoritatea plangaciosilor dimineata.O sa ii treaca ei si asta! Iar de faptul ca e asa de cuminte la gradi nu ma mir deloc,nu uita ca si Diana mea o cataloga mai demult drept cea mai cuminte
Si ca vorbeam de cuminenie,n-a ajuns ea ieri chiar la criza de criza,dar nici departe nu era.A inceput sa se smiorcaie si sa dea de pat cu chestiile alea de plastic de nervi ca nu a iesit "frumos" ce-a facut ea,pentru ca chipurile am enervat-o eu Plus ca de cum am ajuns de la coafor l-a trezit pe Tudor,o rugam sa vorbeasca mai incet,ea mai tare striga Deci chestii din astea obisnuite ... Criza o fi azi cand o sa vada ca pe ieri ii punem mutra trista
De engleza o sa incerc sa ma mai ocup de ea,chiar daca asta presupune sa o cam las la PC ... Ei ii place la PC cel mai mult sa se "plimbe" prin drop,sa vizioneze poze si mai ales filmele de cand era ea mica.De-aia va zic ca e chiar pacat sa nu ii filmati mai ales cand sunt chestii mai haioase! Vor fi niste amintiri extra!
De par si pe mine ma intinerea parul scurt ... cand eram mai tanara Acum dracu stie,parca mai bine e cu par lung,desi la varsta asta nu prea e indicat teoretic.Oricum il mai las lung pana ma tin capacele.Adica pana ma mai iau liceenii cu "tu" pe strada sau in tramvai si babele cu "domnisoara" - alea macar aveau o scuza ca-s babe si nu vedeau tona de fire albe de la mine din cap
Hai ca trimit o parte,sa imi mai amintsc ce voiam sa zic ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput