Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!
Raspunsuri - Pagina 4
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Multam de cafei. ![]() Aici e o ceataaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ce faceti? Dulciuri |
... si al Zalau a fost o ceeeeeaaaattttaaaaaa ... acum e mai bine si a iesit si soarele ....
dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Fetelor bagati un oki aici sa vedeti ce am muncit azi noapte ![]() Dulciuri |
Doamne feri tu Oti ...

...Esti bestiala, nemaipomenita ... tot ce vrei k nici nu mai stiu cum sa zic ... de unde ai atata imaginatie, rabdare si nervi sa faci asa minunate lucruri ????
Bravo tie

dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Ce faceti? Dulciuri |
Noi tocmai ce ajunseram de la biserica , am facut parastas dupa mama.
Vrem sa ne punem sa papam , apoi odihna si mai pe urma o plimbare in parcul din bradet. Spre seara voi toca carnea care s-a adunat de la porc sa o pun in congelator.
Duminica frumoasa va doresc tuturor !!!

mihaela_s spune:
Noi ca de obicei...ieri am fost la piscina si apoi la restaurant sa papam.
Saptamana a trecut repede, am facut cam tot ce mi-am propus si in legatura cu scoala si cu fetele...am fost in oras, la cumparaturi cu ele, ne-am plimbat, distrat. Eu am terminat de citit, scris tot ce am avut, mai putin o recenzie de carte pe care o scriu acum. Asa ca sunt in schema cu ele. De maine iar la spital 2 zile, apoi scoala...e bine.
Oti, eu nu mai am cuvinte
. Superbe torturi!
miki cum mai esti?
adriana, distractie faina azi! Noi am vrut sa iesim dar s-a innorat si ploua marunt, iar acum se intuneca cu o ora mai repede asa ca la ora 16 deja e seara...mai ales daca e innorat. Poate we urmator sa avem mai mult noroc. Voiam sa ne mai plimbam pe insula ca nu am facut-o demult si e atat de frumos colorat acum totul...si nici nu e frig, caci sunt 10 grade si ziua si noaptea...e chiar placut. Noa dar ploaia se pare ca ne-a jucat feste.
Cami, cand ii astepti pe ai tai? 
Bia, gata cu paza la casa? Ca nu ai mai bagat basucul pe aici...
.
Noa va
, sa aveti o saptamana frumoasa, ma duc sa scriu mai departe. Si sa vad care tema din schema scolara sa o atac saptamana viitoare. 
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Am terminat si noi de tocat carnitza, pana la urma vom face niste carnaciori. Am facut baitza la fete si la Bambi. Am facut si curatenie intre jucarii si in dulapul fetelor ca erau toate cam vraiste. Acum ne pregatim si noi de 
O saptamana usoara va doresc si somn usor !!!
silvana_salajan spune:
Aseara m=am culcat mai iute adica pe la 12 dar credeti ca am putut dormi? Alex e racit si infundat la nas si a trebuit sa ii tot pun ser ca nu putea respira. Asa ca amu zici ca o trecut trenu peste mine.Va
Dulciuri
mikiriki spune:
Hello
Oti, multa sanatate lui Alex 
Adi, wow ce harnica esti.
Miha, sunt bine 
Va doresc o saptamana minunata
pe toate