Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!
Raspunsuri - Pagina 3
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Deci Lavinia, cu Ramo in zona vad ca tortul a fost rezolvat. pai eu sunt bebelus mic pe langa ea. Asa ca nu te plange |
Asa-i Oti, da' de unde-ai stiut? O stii pe Ramo din viata reala sau tot din lumea virtuala? Fetita ei, Karina si Victor al meu sunt colegi de gradi. La maternitate m-am ocupat de ea si de bebe Paul, care e mai mare decat Dragos cu 2 sapt., asa ca ramo s-a simtit obligata "sa se revanseze"
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
silvana_salajan spune:
Azi dau io
Lavinia o stiu pe Ramo doar din viata virtuala, desi recunosc mi-ar place sa o cunosc si in viata reala.
Nu scapa ea, tot o caut eu prin Oradea. Activam ambele pe culi de ceva vreme, de fiecare data cand posteaza Ramo mi se taie respiratia. Eu am numele Gloxinia pe culi.
Dulciuri
silvana_salajan spune:
Moama ce explicatii stiintifice ti-am dat
Atata am putut dupa cela 5-6 ore de somn. ![]()
Acu ajunsei acasa de la capitala, ma dusei fara tilifon ca bula, asa ca nu avui cum sa va sun. Da oricum nu avui vreme de plimbat desi mi-ar fi placut.
Dulciuri
silvana_salajan spune:
Unde umblati?
Cat am fost plecata Alex mi-o rezolvat tilifonu. Amu ii sub pat, asteapta sa se indure Vlad sa scoata tot, saltea si alea, alea sa il recuperez.
Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Va poftesc la cafelutza !
Aseara am fugit pana la Cluj si am gasit in Cora cafea inka din cereale . Tinand cont de faptul ca din februarie nu mai beau cafea , asta imi place tare mult. Am mai gasit si paine frantuzeasca. Inca nu am gustat-o ca pana la 12 am in meniu numai fructe, dar sunt curioasade gust.
Altceva ca sa va mai zic ... am mai "scapat" de aproape 2 kg , scade si burtica incet-incet . Azi sacrificam un purcelush si colegu se pregateste sa mearga sa-l puna in pungi, k este un macelar care face totul , noi numai mergem dupa el. Am fost pe platou si am cumparat mere ecologice, ciuperci champignon si paine pe vatra. Sunt chestii faine sambata pe platou , daca aveti drum e bine de vizitat zona centrala.
Va doresc un week-end minunat , am fugit la curatenie si bucatareala