Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Deci Lavinia, cu Ramo in zona vad ca tortul a fost rezolvat. pai eu sunt bebelus mic pe langa ea. Asa ca nu te plange ai acolo langa tine o maestra. I-am recunoscut stilul, asa-i ca ea l-o facut?

Asa-i Oti, da' de unde-ai stiut? O stii pe Ramo din viata reala sau tot din lumea virtuala? Fetita ei, Karina si Victor al meu sunt colegi de gradi. La maternitate m-am ocupat de ea si de bebe Paul, care e mai mare decat Dragos cu 2 sapt., asa ca ramo s-a simtit obligata "sa se revanseze" . Recunosc, si tortul lui Dragos a fost foarte fain, mi-a placut.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Azi dau io Lavinia o stiu pe Ramo doar din viata virtuala, desi recunosc mi-ar place sa o cunosc si in viata reala. Nu scapa ea, tot o caut eu prin Oradea. Activam ambele pe culi de ceva vreme, de fiecare data cand posteaza Ramo mi se taie respiratia. Eu am numele Gloxinia pe culi. Dulciuri

Mergi la inceput

Moama ce explicatii stiintifice ti-am dat Atata am putut dupa cela 5-6 ore de somn. Acu ajunsei acasa de la capitala, ma dusei fara tilifon ca bula, asa ca nu avui cum sa va sun. Da oricum nu avui vreme de plimbat desi mi-ar fi placut. Dulciuri

Mergi la inceput

Unde umblati? Cat am fost plecata Alex mi-o rezolvat tilifonu. Amu ii sub pat, asteapta sa se indure Vlad sa scoata tot, saltea si alea, alea sa il recuperez. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna seara,

Oti, frumos tortul.

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va poftesc la cafelutza !

Aseara am fugit pana la Cluj si am gasit in Cora cafea inka din cereale . Tinand cont de faptul ca din februarie nu mai beau cafea , asta imi place tare mult. Am mai gasit si paine frantuzeasca. Inca nu am gustat-o ca pana la 12 am in meniu numai fructe, dar sunt curioasade gust.
Altceva ca sa va mai zic ... am mai "scapat" de aproape 2 kg , scade si burtica incet-incet . Azi sacrificam un purcelush si colegu se pregateste sa mearga sa-l puna in pungi, k este un macelar care face totul , noi numai mergem dupa el. Am fost pe platou si am cumparat mere ecologice, ciuperci champignon si paine pe vatra. Sunt chestii faine sambata pe platou , daca aveti drum e bine de vizitat zona centrala.
Va doresc un week-end minunat , am fugit la curatenie si bucatareala

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

... fierbinti, aburinde ... mmmmm .... ce bine miros ....

Mergi la inceput