Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!
Raspunsuri - Pagina 16
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianalaura/dianalaura.jpg)
dianalaura spune:
'Neata!!!!
Poftiti la cafeluta!!!
Super fain tortul Oti, te-ai riscat sa faci din asta inclinat ...ai curaj fata!!!
Adriana, da..tot in somaj...as face niste prajituri pt Craciun pe bani sau torturi...dar e mai greu pana iti gasesti 1-2 clienti...m-am gandit sa fac la imprimanta niste pliante, sa pun niste poze cu torturile facute de mine si sa le pun prin blocuri...da mi-e sa nu ma trezesc cu Sanepidul sau altii la usa...ca nu am laborator si acte si toate alea..
Oricum, daca pana in februarie, cand mi se termina somajul, nu imi gasesc nimic...ma duc si muncitor necalificat...numai sa fie la program...Mi se aduna datoriile...si mi-e groaza ca nu stiu cand o sa le pot achita pe toate...daca ajung sa am doar rata la casa...ar fi super..dar nu o sa vina prea curand ziua aia...
In fine, ideea e ca imi trebuie un loc de munca la program..oricat de aiurea suna...imi trebuie ceva sa pot sa il duc si sa il aduc pe stefan de la camin...adica pana cel tarziu la ora 5 jumate (la 6 se inchide caminul, nu?).
O s-o scoatem cumva la capat..tot ce imi doresc e sa fim sanatosi, mai ales Auras si Stefan...ca daca Doamne fereste ar pati ceva...nici nu vreau sa ma gandesc...
diana de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
'na seara!!!!!!
waw ce activitate in zona.
Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura Oti, esti la ofta? ![]() ![]() diana ![]() ![]() Varsta lui Ianis Torturi |
da e la ofta, pe dreak.se traje pe dos acuma.da io coc io.ii duc dr acasa.sa o vaz ce mai spune atunci
![](icon_smile_big.gif)
oricum are defect de vedere
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianaiulie2009 http://www.e-retete.ro/evenimente/inaugurare-casabio-cluj-napoca |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
shopping scrie pe mine.
moama, abia astept sa calc pragul casei bio
![](punk.gif)
viu cu vesti.
Bimilit spune:
diana,si io-s somera pana=n 19 februarie.da mie zau ca=mi prieste somaju
.ce o sa fie dupa oi vedea, nu ma frec ca nu se merita
.io-mi storc unicul
neuron ptr o afacere.sa vaz ce a iesi.ma gandesc la ceva lejereanu, fara investitie mare , cu profit mic, doar asa de pierdut vremea mea
.
fain ai povestit de obiceiurile din sud.poze?
mihaelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ce faci? pui la cale ceva chef in weekend?
io am 3 barbati mucosi.al mare e cel mai beteag.flacii doar infundati.io-s fresh.de mine nu se leaga boala, ca-s rea si blonda.
noa va pupez.
da mai viu saptamana asta, ca avem 2 sarbaUtoriti.is din aceeasi familie, dar din zile diferite.