Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

M-am mutat
Va astept in vizita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009
M-am mutat Va astept in vizita
E cald in Maldive in vremea asta?Viu si io! Diana, fain povestii! Sanatate lui Stefan!Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009

M-am mutat
Va astept in vizita

E cald in Maldive in vremea asta?
Viu si io!

Dulciuri

Cu mare drag te astept, numai sa ma anunti sa pot sa pregatesc gratarele . Vremea e excelenta , apa marii e calda, o sa va arat si niste poze.
Acum va servesc cafelutza ...

Mergi la inceput

Oti, daca ye uiti la clipul din postarea mea precedenta , o sa vezi si imagini din Maldive si o sa-ti vina pofta sa-mi faci o vizita

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumim de cafea Adi.
Asa e, e cheltuiala mare....si la nunta si la botez. De aceea e greu sa iti gasesti nasi.Nu mi-am facut asa un calcul, am cumparat hainele pe rand, si nici nu am luat foarte multe, (din cate am inteles acolo se duc 2-3 genti pline), insa am preferat sa ii dau bani la restaurant si sa isi cumpere ei ce le trebuie. Dar cu lumanare, cu popa cu toate am ajuns la vreo 10 mil. Si am fentat cu hainele, ca le-am avut, dar daca trebuia sa imi iau 2 randuri de haine noi, crestea cheltuiala. Acolo toata lumea se schimba, de fapt femeile, si la nunta. Cu ceva te imbraci la inceputul nuntii (acasa, biserica, starea civila), si apoi te duci acasa si la restaurant mergi imbracata cu altceva. Mare fala si mandrie pe acolo.
In fine, important e ca am reusit sa il botezam pe Rares - Stefan.
Nu stiu daca v-am spus, acolo parul de la botez l-a pus popa in apa din cristelnita, nu i l-a dat acasa. acasa se ia motul la 1 an.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Da , chiar asa , Diana , cred ca de fala mai tare sunt obiceiurile astea. Ca , la urma urmei , cel mai important e copilul sa fie sanatos si botezat, nu cate randuri de haine ii duce fiecare nas sau cate randuri de rochii are nasa. Bine ca nu e si prin zona noastra obiciul asta k , nu stiu cine ar merge de nas. Dar banii acolo cum se pu pe la nunti si botezuri ? Tot ca si pe aici , adicatelea cu zecile de milioane ???

Fug sa pun ciolanul in cuptor si mai trec pe aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La bani, sincer sa iti spun, nu stiu...eu cand am fost nasa la ei acu 4 ani am pus 10 mil (atat imi pusesera si mie nasii cu o luna inainte, e drept ca aici), si un cuptor cu microunde cadou. Si acu la restaurant am pus 5 mil, ca mai mult nu am avut de unde. Dar stai tu linistita, ca in vremurile astea de criza...a mai scazut fala si pe la noi...in mai cand am fost nasa am pus 15 mil si cadou de vreo 4 mil, dar stiu care a fost nas acu in octombrie si a pus 12 mil. Atat a avut, atat a pus.
Si eu merg peste 2 saptamani la nunta, in 28, la popas, la un coleg de al lui Auras - ambii miri sunt maghiari, iar ambii nasi sunt romani . Dar mai mult de 5 mil nu stiu de oi avea sa pun. Poate 6, sa vedem cum pun si ceilalti colegi. Pana la urma nu am nici o obligatie fata de ei, dar ii e rusine lui Auras sa nu mergem, ca merg toti colegii, inclusiv sefu de la Cluj vine la nunta. Da' eu din somajul meu de unde sa pun mai mult?

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Pentru vrenurile de acum e super ok 5-6 mil la o nunta unde chiar nu ai nici o obligatie.
E fain la popas. Acolo am fost cu colegu de ziua mea si de acolo mancam zilnic in sistem catering. O sa-ti placa. Zici k esti in somaj , nu ai gasit nimic de lucru ? Offf... tare greu mai e acuma , eu de 1 an de zile tot incerc sa ma mut cu scarbiciul si nu prea gasesc pe placul meu , k asa numai sa fiu dusa de acolo nici nu m-as duce Mai am rabdare si sper sa ma tina nervii , poate ca anul viitor voi avea mai mult noroc.
Fetili, mi s-a pus pofta pe ciurrigai sau pancove , ma uit pe net dupa ceva reteta rapida, dar daca aveti voi ceva rapid astept sa-mi scrieti .

Mergi la inceput

Pana la urma am gasit o reteta pe culi foate rapida si usoara. Am avut si musafiri la ciurigai asa k taman bine ca i-am prestat

Fetili, da pe unde sunteti cu toatele ???

Mergi la inceput