oligoastenoteratozoospermie 4
Raspunsuri - Pagina 15
sabrinela spune:
Maya eu cand am ramas gravida am prestat in z14 si z16 si cand a fost intrauterina si cand am avut extrauterina,prima s-a oprit in evolutie.
alla76 spune:
maya...
depinde cand ovulezi. nu poti generaliza cu ziua 14...
eu am ramas gravida cu ovulatia in ziua 21/22
eu una zic sa te monitorizezi (ecografic ar fi de preferat)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
tannoo25 spune:
sabrinela, eu am facut, asa cum au zis si fetele, gonal f; 3 luni de zile, zi de zi 
seringile nu se cumpara separat; sunt in fiecare cutie, cu pastiluta cu tot, dizolvi pastiluta mai intai, tragi serul in seringa, schimbi acul si injectezi in burtica, subcutanat; nu e dureros deloc
; le-am platit la pret intreg - 3 luni=9000 lei;
maya, eu cred ca in perioada de ovulatie, ar trebui o zi da
, o zi ba 
in zi14 inceraca si dimineata pana sa plece sotzul la serviciu
; stii sigur ca in fiecare luna ovulezi in zi14 ?
tveety,
alaturi de tine ... insa vom reusi; ne dorim prea mult ca sa nu ne bucuram de
pana la urma
; numai ca, asa cum zicea si evanescence, tre' sa ne asteptam, cuminti, randul 
fetelor, sambata ne-a "invitat" zadori la prima intalnire; insa nevasta-mea nu stie cand o sa aiba rezultatele la Papanicolaou si celelalte teste ginecologice; abia luni merge sa i se recolteze si 4 zile mi se pare prea scurt termenul, mai ales ptr Pap., care din cate stiu eu, iese cam in 10 zile ... ce ziceti ?
tveety, la tine s-a uitat peste testele astea, doctorita ?
daca nu le avem pe astea, ne ducem degeaba ?
desi i-am spus ca astea ies cam in 10 zile a insistat sa mergem sambata ...
va 
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 sabrinela, eu am facut, asa cum au zis si fetele, gonal f; 3 luni de zile, zi de zi ![]() seringile nu se cumpara separat; sunt in fiecare cutie, cu pastiluta cu tot, dizolvi pastiluta mai intai, tragi serul in seringa, schimbi acul si injectezi in burtica, subcutanat; nu e dureros deloc ; le-am platit la pret intreg - 3 luni=9000 lei;maya, eu cred ca in perioada de ovulatie, ar trebui o zi da , o zi ba ![]() in zi14 inceraca si dimineata pana sa plece sotzul la serviciu tveety, alaturi de tine ... insa vom reusi; ne dorim prea mult ca sa nu ne bucuram de pana la urma ; numai ca, asa cum zicea si evanescence, tre' sa ne asteptam, cuminti, randul ![]() fetelor, sambata ne-a "invitat" zadori la prima intalnire; insa nevasta-mea nu stie cand o sa aiba rezultatele la Papanicolaou si celelalte teste ginecologice; abia luni merge sa i se recolteze si 4 zile mi se pare prea scurt termenul, mai ales ptr Pap., care din cate stiu eu, iese cam in 10 zile ... ce ziceti ? tveety, la tine s-a uitat peste testele astea, doctorita ? daca nu le avem pe astea, ne ducem degeaba ? desi i-am spus ca astea ies cam in 10 zile a insistat sa mergem sambata ... va ![]() |
tannoo eu zic sa mergeti linistit pt discutia initiala. si cand primiti rezultatele i le trimiteti pe mail. oricum procedura o incepeti doar cand aveti toate analizele facute. la prima intalnire ii poate face sotiei un ecograf (sau nu ... in functie de perioada in care se afla. mie la prima intalnire nu mi-a mai facut, fiind in ziua 32 si asteptand uratii), tie o spermograma, se uita peste analizele pe care le aveti si peste protocoalele incercarilor precedente. si va explica procedura. tratamentul il schiteaza in linii mari, in functie de analize. deci ... bafta multa!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
tannoo25 spune:
alla, nevasta-mea o sa fie in zi18, sambata ![]()
rezultatul la spermograma se da pe loc ?
i le trimitem pe mail, ok ... dar, traduse, banuiesc, nu ? 

balanta_tm spune:
tannoo, iti raspund si eu, fiindca am fost acum cateva luni la o consultatie la dr Zadori; si pe mine m-a chemat inopinat si nici eu nu aveam citologicele gata. Nu am refuzat intalnirea, fiindca stiam ca e foarte ocupat si cine stie cand m-ar fi reprogramat.
Mai importante sunt hormonalele sotiei, istoricul vostru (daca sotia a avut vreo interventie pe ovare, uter, e bine sa duceti biletul de iesire din spital tradus, daca ati mai facut FIVuri, e bine sa duceti cu voi schemele de stimulare), si daca aveti analizele alea de rutina facute: HIV, hepatite, etc.
Rezultatul la Pap poti sa i-l comunici ulterior pe mail la modul scurt: de ex 'a iesit clasificarea II, fara infectii' (scris in engleza, normal); nu mi s-a parut un medic atat de protocolar incat sa vrea sa ii scanezi rezultatul de la Pap si sa i-l trimiti.
Poate ca e bine sa ii spui pe mail ca vrei sa faci spermograma Sambata, ca sa stie si el sa vorbeasca cu embriologul.
Eu zic ca e destul de ok ca Sambata pica Z18 la sotia ta, fiindca dr va putea sa vada daca a ovulat luna asta sau daca are ceva probleme.
Succes!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
balanta_tm spune:
tannoo, cu placere ![]()
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala