oligoastenoteratozoospermie 4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

O intrebare pentru fetele care au mai facut inseminare. Ce conditii trebuie sa indeplineasca sperma pentru a putea face inseminare?

Vulturas, unde v-ati hotarat sa faceti spermograma? Hai ca eu am ramas setata pe problema asta. Poate putem s-o facem in alta parte, chiar daca nu este extrem de detaliata cum este la Matei. Nu stiu de ce, eu nu prea mai am incredere in rezultatul spermogramei facute la ea. Vreau musai sa sa mai vedem si in alta parte ce iese.

zuzet, ungurii spun ca sanse reale (statistic vorbind) sunt la o spermograma la care dupa preparare raman min 10 mil de gigei cu 80-100% motilitate. la preparare se pastreaza doar formele normale

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Mai vorbaretilor, un pic daca trag chiulul si am o groaza de recuperat!
Stefy, spermocultura ati facut?! Sotului meu i-a iesit infectie cu Klebsiella abia la a doua spermocultura! Si dupa antibiotic, aproximativ la vreo 2-3 luni, i s-a imbunatatit si morfologia(de la 2% la 40%)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Referitor la cauzele genetice,din cate am citit eu, acestea apar in proportii destul de mari in cazul unei criptorhidii uni- sau bilaterale. Se asociaza in special microdeletii ale cromozomului Y.
Sotul meu a avut criptorhidie bilaterala, fara afectare genetica, din fericire.
Week-end placut, va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna,

Sa nu radeti: spuneti-mi si mie cum e cu pt a mari sansele: mai rar, nu? Ca nu mai stiu, incercam toate variantele, si mai rar si mai des, cred ca innebunesc... luna trecuta am prestat si in ziua 13 si in ziua 14 (cand in mod normal ovulez) si nimic. Oare nu trebuia s-o facem in ziua 13?

Mergi la inceput

Tannoo, pai noi avem aproape 2 luni de naturiste, pe baza de Multimaca si napraznic in principal. Asteptam sa terminam cele 3 luni, mai asteptam putin si repetam spermograma, sa vedem daca vom avea ceva imbunatari. Apoi vom merge la dr hotarati sa facem IA daca va fi cazul si nu vom avea nici o sansa de sarcina naturala. Cam asta ar fi planul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Buna,

Sa nu radeti: spuneti-mi si mie cum e cu pt a mari sansele: mai rar, nu? Ca nu mai stiu, incercam toate variantele, si mai rar si mai des, cred ca innebunesc... luna trecuta am prestat si in ziua 13 si in ziua 14 (cand in mod normal ovulez) si nimic. Oare nu trebuia s-o facem in ziua 13?

Optimista... pana la lacrimi

cica ar fi indicat, in caz de oligo, macar o zi da una ba... sa apuce gigeii sa se refaca.
nu stiu daca a fost simpla coincidenta, dar noi la fiecare IA am scurtat perioada de abstinenta si am obtinut spermograma mai buna la fiecare IA nou...
la prima am avut abstinenta "fara numar, fara numar..." si spermograma dupa preparare 7 mil, la a doua 3 zile intregi si spermograma de 14 mil, la ultima nici 48 de ore si am avut 14 mil
acu dumnezeu mai stie ce si cum...
tine mult si de noroc (sincronizare la noroc!)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Buna,tannoo25 eu urmeaza sa fac stimulare luna asta ,dar la eco dr.mi-a zis ca am hidrosalpinx(asta mai nou)azi am fost la farmacie sa intreeb daca este deajuns reteta compensata de la med. de fam.si trebuie o aprobare de la casa de asigurare si acolo iti trebuie sa ai dosar,asa ca ma lipsesc si le cumpar la pret intrg,7 fiole de 50ui si nu stiu trebuie sa cumpar siringi separat si de care?tu ai facut parca puregon, nu?tu ce ai mai facut ,ati fost la unguri?am mai intrebat si pe la stimulare dar fetele de acolo nu raspund(vorbesc doar intre ele)ai mai repetat spermograma,cum e ?

Mergi la inceput

Alla, , merci pt raspuns. Da, acum ma tot gandesc ca a fost prea repede in Z13. Luna asta o sa incerc Z 11 si Z14. Sau mai bine Z12 si Z14? Tu ce zici? Chestia e ca in Z14 nu vom putea presta decat seara, cand se intoarce sotul de la servici. De asta ma tem sa nu pierd momentul, sa nu fie prea tarziu...

Mirela, felicitari pt bebe! Sau sunt gemenei? Sarcina usoara iti dorim cu totii!!!! Sper sa intri si sa citesti mesajele noastre.

Mergi la inceput

Sabrinela, Tannoo parca a facut tratament cu Gonal, nu cu Puregon. Sper sa nu ma insel. Scuze ca raspund in locul lui, dar fiind sambata seara cine stie daca intra sa citeasca. Eu daca as sti ti-as raspunde, dar chiar nu ma pricep. Vezi ca la subiectul FIV sau inseminare cu donator sunt niste fete foarte de treaba care daca vor putea iti vor raspunde. In special Bytzi, daca o vezi pe undeva poti s-o intrebi (zic de ea pt ca stie multe).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Maya Dna dr la Szeged ne-a spus ca, daca dupa ciclu suntem zilnic impreuna imbunatatim mobilitatea lor, iar apoi sa facem pauza cand incepe perioada fertila 3-4 zile. Insa, daca tu calculezi, sa faci si teste de ovulatie, pentru ca stii ovulatia se intampla in z13-z15 si asa mergeti mai la sigur. De obiecei testul este destul de tare in z12, in z13 este pozitiv si in z14 negativ, adica s-a produs ovulatia. Eu zic sa incercati in z12, apoi z14 si z15 totul sau nimic. Iar daca testul inca nu arata +, mai amanati cu o zi nu cumva sa ovulezi in z15.
Bafta!!!!

Azi mi-au venit rusiii au si niste dureri.....iar n-am reusit.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput