ragait anormal
Nu stiu ce sa ma mai fac cu baietelul meu de 3 ani jumate care ragaie intruna.M-a disperat.Ragaie din 5 in 5 minute,si scoate niste sunete foarte puternice.Cand ragaie se inconvoaie,se indoaie,nu este un ragait normal . Acum vin de la medicul de familie care imi zice ca ia intrat in reflex,ca nu are nimic.Dar si noaptea cand doarme ii aud matele bolborosind.El e si racit ,respira pe gura.Va rog daca ati mai auzit de asa ceva sa-mi spuneti ce e de facut.
Raspunsuri
Alizee spune:
Cred ca are nevoie de o radiografie cu bariu.
Bietul copilas !
Cum poate medicul sa afirme ca nu are nicio problema, cand i se aude burtica bolborosind !
Eu as merge cu copilasul la urgente la spitalul de copii de care apartin.
Sanatate baietelului.
allinta
ruxandraru spune:
Si eu zic sa l duci la un pediatru. Daca tie, ca mama, ti se pare ca nu e in regula, mai bine cere inca o parere. Sanatate!
danat spune:
De cand ragaie asa? ma gandesc sa nu fie in legatura cu aceasta raceala a lui, pt ca respira mai mult pe nas, poate inghite mult aer cand maninca. Sau sa nu fie o viroza care sa-i fi dat peste cap si stomacelul si flora intestinala si astfel sa produca o aciditate mai mare, de unde rezulta ragaitul.
Sau daca ia un tratament medicamentos poate rezulta iarasi cresterea aciditatii gastrice (de ex. baiatul meu ia acum Luivac si in primele zile de administrare a ragait la greu; am citit prospectul si scria ca poate da astfel de reactii).
Sanatate!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
vikky spune:
Amai avut episoade din astea,i-am spus si la fel a zis ca i-a intrat in reflex si ca il rasfatam.Pe la 2 ani jumate ziceam ca din cauza biberonului si i-am scos biberonul,pe urma de la raceala.Acum pur si simplu se indoaie cand ragaie .NU mai suport sa il vad ca se chinuie asa.Si la insistentele mele azi ia dat tratament Debridat si NEXIUM.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikky Amai avut episoade din astea,i-am spus si la fel a zis ca i-a intrat in reflex si ca il rasfatam.Pe la 2 ani jumate ziceam ca din cauza biberonului si i-am scos biberonul,pe urma de la raceala.Acum pur si simplu se indoaie cand ragaie .NU mai suport sa il vad ca se chinuie asa.Si la insistentele mele azi ia dat tratament Debridat si NEXIUM. |
Medicamentele sunt sub forma de sirop ?
Altfel, tratamentul este f bun.
Am dat o cautare pe net si Nexium este pt eradicarea helicobacter pylori.
Cate zile urmeaza tratamentul ?
allinta
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikky Debridat sirop si Nexium pastila dar sa-i dau un sfert pe zi,timp de o luna. Mihaela mami de Cristian-Mihai(29 aprilie 2006) si Adriana Maria (15 ianuarie 2009) |
Tratamentul promite sa vindece simptomele. Ramane de vazut daca si cauzele.
Sanatate.
allinta
carmiv spune:
sper ca Vikky sa nu mai aiba problemele cu baiatul.Dar daca le mai are, parerea mea este ca pot fi de la o bacterie: helicobacter pylori care traieste in mucoasa stomacului si care provoaca simptomele respective si multe altele.
Eu am bacteria am facut tratamentul cu antibiotice dar nu stiu daca m-am vindecat, trebuie sa mai astept un timp pana sa repet analizele.In schimb baietelul meu de 2 ani are si el.Lui nu i-a dat inca antibiotice pentru ca-i prea mic si inca nu are simptome.S-a mai lovit cineva de asa o problema?Orice sfat mi-ar fi de ajutor.
Multumesc!