In Banat la noi acasa (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Miro, ar trebui sa face schimb de id-uri de mess sa ne putem anunta mai usor de intalniri si alea-alea.

Io nu te-am vazt, din pacate, ca te-as fi strigat de te vedeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

MIRONA, multumesc de primire, si de mesaj.
din pacate, nu stiu despre care Ionut vorbesti, nu sunt nici sotia, nici sora, imi pare rau.dar daca mai sapam, poate ne gasim cunostiinte comune.despre tine stiam de mult ca esti din otelu, ca am mai vazut postari de-ale tale, dar sincer, nu am reusit sa-mi dau seama din poze cine esti.daca doresti, mai putem vb pe messenger, cand ai timp.apropo, sa-ti traiasca sanatosi printesa si printul.
eu incerc sa-mi fac maine programare la dr tepeneu, m-a ajutat Giova, dupa cum vezi.poate ajung chiar maine seara la tm.va multumesc tuturor timisorencelor.

Mergi la inceput

Cristina, va tinem pumnii sa fie totul ok la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna la Banat, azi va servesc cu ce vrea muschiuletul vostru, implinesc 35 de ani

Mirona eu asi propune sa unim subiectele acu cum vreti si voi

O fi ea oldies dar mi-a marcat copilaria, in fiecare gimineata am auzit-o la dedicatiile de la 8 la 9 la radio Timisoara

Lauricile unge fras umblati ca deja ati sarit calu,tre sa vin pana la Bucuresti dupa tine LAURICO si dupa LAURELU cred ca merg la marmacie direct.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Gabi, multumesc de incurajari, din pacate sunt aproape sigura ca este cazul de o interventie chirurgicala.Dar....trecem noi si peste asta.
Claudia, se pare ca sunt prima care iti ureaza aici " MULTI ANI FERICITI" si sa ai parte doar de lucruri bune in viata, sa ti se realizeze toate dorintele si, mai important ca toate, sa fii sanatoasa.
Inseamna ca va chefuiti azi pe-aici, nu? . Sa va fie de bine.

Mergi la inceput

Mersi mult Cristina despre ce fel de op e vorba?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

www.wishhappybirthday.com/birthday_flowers/birthday_flower_03.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!

Nu am stiut ca e ziua ta azi!!!

Sa traiesti pana la adanci batraneti alaturi de cei dragi si pretenele tale, adica noi, cu multa veselie si impliniri in toate domeniile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

LA MULTI ANI, CLAUDITZA SCUMPA!

SA FI SANATOASA, IUBITA, TOT CE-TI DORESTI TU SA SE IMPLINEASCA SI MAI CEVA PE DEASUPRA!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Gabelu,Dorina

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Caludia - La multi ani cu multa sanatate ca-i mai buna decat toate!
Cu unirea subiectelor - nu stiu ce sa zic ... noi oricum stam pe acel subiect doar cand avem ceva de spus sau doar cand ne intalnim. Oricum - fiecare e liber sa scriu unde vrea, sa se retraga de unde nu-i convine vre-o moaca - etc. uite- Gio scrie - eu scriu acuma .... deci cam jumatate suntem deja aici.

Gabi - eu cred ca-l aveam pe vremuri pe al tau - dar nu mai stiu exact. parca e ca si userul,nu? oricum - al meu e "renumenume"- legat. la cel de pe vremuri am renunta din motive binecunoscute.

Cristina - pai nu stiu ce sa-ti spun de noi de prin Otelu - am plecat cam de multisor de pe acolo. Cam de 15 ani - deci nici nu prea mai cunosc lumea pe acolo - de tineret vorbesc acum. Eu sunt din 74, de fata ma chema Petka, - am facut generala la 1, liceul l-am terminat in 1993 si din 94 suntem in Timiosra. Parintii mei locuiesc sus langa podul Ciresii si mai am o sora in Otelu care a lucrat la posta pe vremuri - iar acum e secretara la Gen 1 - Cioarca Laura.
cam atat - am vazut profilul tau si m-am gandit ca dupa nume ai putea fi doar sotia unui Ionut Boldizsar - mai mic cu 2 ani decat noi - parca in clasa cu Buru si Pup fu acest baiat. Ii stii?

no - v-am lasat
pupam gras toate fetele

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput