Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 20
Florentina_C spune:
Eu fac bradutul pe 23 dec, ca seara vin colindatorii si trebuie sa ii primim cu bradutul facut...![]()
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb O colega venind dimineata inspre serviciu, a vazut la balconul unei case un brad cu ornamente si instalatie...cica pe moment s-a gandit ca are o pierdere de memorie ca nu-si aminteste in ce luna suntem, apoi a apucat-o rasul MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
in octombrie??????

...nici la magazine nu au decorat astia 
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
mvb spune:
din cate stiu tratament nu prea e voie......deci merge asa, cu chiriasi![]()
| citat din mesajul lui jesia mvb zilele astea chiar putem sari coarda ca nu e sefuuuuu ![]() intrebare: daca tocmai atunci cand il "constuiesti" pe bebe te pricopsesti cu o "deosebita" candida ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui mvb Eu fac brazii pe 1 decembrie.....am 3 camere si in ficare camera impodobesc cate unul....doar cel din sufragerie e brad natural si il facem mai aproape de craciun MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
suuuper in toate camerele

pozulici
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
floricica iar ma faci sa visez ![]() ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Nu stiu ce e cu mine azi, imi zboara gandul numai la bebei si
. Cred ca de asta fac ce fac si aduc vb de
.Offf....
jesia spune:
| citat din mesajul lui mvb din cate stiu tratament nu prea e voie......deci merge asa, cu chiriasi |
deocamdata stau bine
...de zici ca le adun intentionat 
Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
capitol nou![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Lia73 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Florentina_C
Nu stiu ce e cu mine azi, imi zboara gandul numai la bebei si . Cred ca de asta fac ce fac si aduc vb de .Offf.... ![]() |
poate poate

pozulici
tigruta spune:
BIne v-am gasit.va multumesc ca ma primiti intre voi.de ce apare asa greu mesajul meu? astazi am o stare foarte nasoala si nu stiu ce sa fac sa ies din ea.nu mi-am cumparat inca un test.ma gandesc ca e mai bine sa il fac de dimineata..sau totusi sa incerc.sunt asa de nehotarata.

ca nu e sefuuuuu 
pe bebe te pricopsesti cu o "deosebita" candida