M-am hotarat...........adoptie(66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Bun venit viitoarelor mamici si drumul sa va fie cat mai scurt catre puiutii vostri.
Va las si o pentru dimineata,sa aveti o zi insorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Multumesc pentru si acum ma apuc saimmmmm este buna.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

pupici la pitici shi la mamici ( actuale shi viitoare)....o zi frumoasa in continuare...i asha de frumos afara...tre' sa mai ieshim oleaca la aer, cit tzine vremea cu noi

gabi

Mergi la inceput

buna dimineatza:)o zi faina shi tote buneee!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elmaruid spune:

Buna ziua, va multumesc pentru primirea facuta si va urez si eu mult noroc.

Mergi la inceput

nu pot merge la culcush daca nu va spun noapte buna!!! fie ca visele sa va fie frumoase iar ziua de miine sa va aduca macar o bucurie!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata fetelor!

Primele acte sunt deja la dosar!
Voiam sa va intreb ce trebuie sa scrie medicul de familie pe trimitere pentru efectuarea analizelor necesare obtinerii certificatului "apt pentru adoptie" pentru dosar? Nu stiu ce trebuie sa ii spun sa scrie pe trimitere. Si trebuie specificate analizele care trebuiesc facute? Apropos, care sunt acelea? Ma puteti ajuta? Multumesc mult de tot!

O zi frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

buna dimineatzaaaa! hai la !!!KoraPop- noua nu ne-a trebuit trimitere de la med de fam....iar la policlinica am fost shi am solicitat un formular penttru analize ptr fam care doresc sa obtzina atestatul....asha incit, nu trebuie nimic de la med de fam!! spor la adunat documentele!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mariaa multumesc! Sper ca aici sa am noroc, ca la fivuri nu am avut!

simo75 ma bucur ca te-ai razgandit si ca nu ai plecat de aici! Sa stii ca si la capitolul fiv unde eu am stat cativa ani mai existau momente cand suferinta, nervii intinsi la maxim , tensiunea acumulata, toate rabufneau si se iscau polemici. Unele persoane jigneau chiar daca poate nu intentionat. Totusi trebuie sa incercam ca aici pe forum sa fim unite si intelegatoare unele cu celelalte,destul de rea e lumea in care traim, macar aici sa fie altfel ca doar ne uneste aceeasi dorinta...aceea de a deveni mame...Mult succes in cautarea copilasului tau!

Clipsy multumesc! Doamne ajuta-ne pe toate sa devenim mamici! Esti la sectorul 5?

Denisa asa este, nu stim ce ne rezerva viitorul. Totusi pe calea aceasta a adoptiei putem avea mai multa speranta intr-un final fericit, decat pe calea fivurilor…

Puffi nu toate femeile care ajung la fiv reusesc, eu dupa 5 incercari mi-am dat seama ca e timpul sa ma opresc si sa o apuc pe acest drum. Cred ca tot timpul DD a incercat sa ma faca sa inteleg ca trebuie sa merg pe calea adoptiei, dare eu nu intelegeam piedicele puse tot timpul, eram incapatinata…acum imi spun ca poate DD vrea ca eu si sotul meu sa salvam un sufletel sau poate chiar doua de la o viata chinuita…Iti doresc mult success!

Bytzi iti doresc multa bafta si tie! Vad ca suntem o intreaga gasca de fivoase aterizate aici... Mai bine mai tarziu, decat niciodata! Deocamdata am si eu nevoie de incurajari,invat tot ce pot despre adoptie,am luat-o de la zero cum ar veni si sper sa am mai mult noroc aici. Tot optimista sunt, trebuie sa fim optimiste,altfel nu putem reusi!

Vreau sa multumesc tuturor veteranelor pentru primirea calduroasa si pentru incurajari! Povestile voastre fericite ne prind tare bine noua aspirantelor, iar sfaturile sunt deosebit de utile…
Multumesc si va rog sa aveti rabdare cu noi cele care suntem la inceput...poate punem intrebari stupide uneori sau care s-au mai pus de "n" ori pe aici, dar asa e la inceput...incet-incet o sa invatam totul, promitem!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

KoraPop,
In primul rand ma bucur pentru ca ai luat decizia de a adopta un sufletel. Am citit tot ce s-a scris pe forum la sectiunea FIV din 2004. Zilnic. Deci nu imi esti straina.
Referitor la intrebarea ta: noi ne-am facut toata documentatia medicala la Sanador. Am colaborat foarte bine, nu am mers cu trimitere de la medicul de familie. Doar am spus despre ce este vorba, ca rezultatul la HIV trebuie sa fie dat pe un formular separat si, in general, am comunicat tot ce ne-a cerut Directia.
Iti doresc din tot sufletul sa reusesti, se poate. Iti spune o mamica fericita!
Iti stau la dispozitie cu orice crezi ca te intereseaza sa afli.

Bellaiza

Mergi la inceput