M-am hotarat...........adoptie(66)
Raspunsuri - Pagina 6
gabi_99 spune:
buna dimineatzaaaa! trebuie sa incepem fiecare dimineatza cu un gind bun fetelor...k sa se implineasca!!!va pupam dulce!!!
gabi
denisa220972 spune:
Si eu incep dimineata tot cu un gand bun" oare nu suna astia ptr. ancheta sociala" si bombon sotul ca-si lasa lucrurile aruncate in toata casa.
Va pup si o zi buna
gabi_99 spune:
ei...shi cu anketa asta sociala....ei nu vin in control:)
...vin sa vada daca ai lok sa tzii copilu...nu vin cu paru'....dar exista un oarecare stres...recunosc, mai ales ca e pas din toata procedura....pupici shi bafta!!!!
gabi
elmaruid spune:
Buna ziua,este prima oara cand scriu aici dar v-am citi inca de la inceputul anului 2009 cand am primit si atestatul de familie apta pentru adoptie mai precis 03 februarie 2009,de atunci au inceput asteptarile,am rugamintea sa ma primiti si pe mine in mijlocul vostru si astept cu drag sfaturi din partea voastra. Rog moderatorul sa ma treaca si pe mine in randul aspirantelor.
denisa220972 spune:
Eeeei draguta si daca vine cu si ma prinde nepregatita, emotiile isi spun cuvintul. De tinut am unde sa tin copilul nici o problema,numai sa-mi dea copilul.
elmaruid bun venit si sa-ti realizezi dorinta de a fi mama cat mai repede.
Salviae spune:
Aspirantelor, va urez un bun venit calduros
Aveti incredere in as.soc., fiindca se poate si fara spaga, si fara pile (Asi are dreptate), doar rabdare trebuie sa aveti. In unele judete, Clipsy, se pot lua bebelusi in plasament, dar in judetul nostru nu. Exista si copii sub 2 ani, adoptabili. Eu am vazut poza unui baietel de 1,5 ani, dar n-a fost copilul nostru. Inaintea lui ni s-au oferit 3 frati de 3 ani(gemeni), respectiv de 4 ani, pe care l-am refuzat, dar ce ne-au oferit a treia oara, n-am putut refuza Azi mergem in a 6-a vizita la el si sper sa aducem acasa peste 1-2 saptamani.
Puffy, atestatul am primit la data de 3o decembrie si in martie sau aprilie ni s-au oferit fratii. Eu zic ca santem foarte norocosi Am specificat varsta de o-2 ani si baietlul nosru are 2 ani si 2 luni.
Fetelor, ce urmeaza dupa ce aducem acasa baiatul nostru? Voi cum ati reusit sa ramaneti acasa cu un copilas de peste 2 ani?
Mariaa, eu nu am postat poze pe mailul comun, baiatul meu se numeste Andrei, nu Razvan.As pune niste poze, daca as stii unde trebuieImi trimite cineva din nou adresa? Acum vreo 6 luni mi s-a trimis, dar am ratacit pe undeva...
gabi_99 spune:
va salutam fatelor! sintem in plina gingureala....dar am vrut sa va trensmitem in limba noastra, toate bune shi pupici, la mamici shi la pitici!!!
gabi
gabi_99 spune:
Cons- ci baiat frumos...ptiu sa nu fi de deoki!!! shi ce iubaretz, minca-l-ar mama !!!
gabi
Mariaa spune:
upsss...dau mielul atunci!! ai pm Slaviae, tin pumnii sa-l aduceti cat mai repede acasa
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
cons spune:
Inca odata ,,Bine ati venit!" viitoare mame pe acest forum.
Salviae, te asteptam cu poze, sa-ti cunoastem baietelul.
gabi_99 multumesc! Toti sunt minunati. Suntem niste mamici fericite.