Locul fetelor Nou-Venite 34
Raspunsuri - Pagina 19
alysa26 spune:
in primul rand...

LIAAAAA
sa fii sanatoasa , sa ti se indeplineasca dorinta ta..sa fii gravi anu asta..cu o fifitza...iti doresc sa ai parte de o zi minunata!!!!
trutzi, florentina va multu ca va ganditi la mine..ma simt as abine cu voi, chiar daca intru dupa masa la voi si nu apuc sa vb cu voi prea multe...
vreau sa va zic ca sambata am facut un test si a fost negativ 
..sotu a vrut musai sa fac..era cu 4 zile inainte..asa ca nu mai am sperante..luna viit va fi bine. astept maine invadarea trupelor rosii...

...
va tin pumnii feteleor la testari sapt asta ..lia, trutzi, lorin sa dea dd sa fie II
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alysa26 vreau sa va zic ca sambata am facut un test si a fost negativ ![]() ..sotu a vrut musai sa fac..era cu 4 zile inainte..asa ca nu mai am sperante..luna viit va fi bine. astept maine invadarea trupelor rosii...![]() ![]() ... |
iubita ...poate e prea devreme pentru un test...poate totusi peste 2-3 zile va fi pozitiv

Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| citat din mesajul lui alysa26 in primul rand... ![]() ![]() ![]() LIAAAAAsa fii sanatoasa , sa ti se indeplineasca dorinta ta..sa fii gravi anu asta..cu o fifitza...iti doresc sa ai parte de o zi minunata!!!! trutzi, florentina va multu ca va ganditi la mine..ma simt as abine cu voi, chiar daca intru dupa masa la voi si nu apuc sa vb cu voi prea multe... vreau sa va zic ca sambata am facut un test si a fost negativ ![]() ..sotu a vrut musai sa fac..era cu 4 zile inainte..asa ca nu mai am sperante..luna viit va fi bine. astept maine invadarea trupelor rosii...![]() ![]() ...va tin pumnii feteleor la testari sapt asta ..lia, trutzi, lorin sa dea dd sa fie II |
Eu zic sa nu iti pierzi speranta. Daca ai ovulat mai tarziu nu avea cum sa iti iasa testul pozitiv. Asteptam maine vesti cu nerabdare. Mai rar ies testele pozitive si cu o zi inainte.
p.s. Eu nu prea am incredere in testele care se fac cu n zile inainte.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
unix31 spune:
| citat din mesajul lui polo acum ma apuc de evaluat cap anterioare. http://community.webshots.com/user/diove |
Buna seara!Sunt noua pe acest forum..si nu prea stiu unde ar trebui sa scriu..asa ca va rog sa considerati aceasta interventie drept test...pe parcurs o sa scriu si altele.
mvb spune:
Neatza fetelor....la noi ploua de 2 zile fara oprire
va doresc o zi buna si usoara la servicii
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
Timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Alysa multumim pt laptic.....chiar as bea o cana de lapte cu cacao![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!
Timpul nu-i decat o clipa!