Locul fetelor Nou-Venite 34
Raspunsuri - Pagina 10
lorin7774 spune:
Buna dimineata !!!
LA MULTI ANI, LIA !!!
SA-TI DEA DD MULTA SANATATE SI O PAUNITA CAT MAI CURAND.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Polo, Trutzi problema de font la prima pagina nici eu nu am putut sa o rezolv..... era ca un paradox, desi dadeam marimea si fontul pe care il voiam, imi aparea tot aiurea.....cred ca ar trebui strese si rescrise din nou acele parti care arata altfel MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! Timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Si eu am avut ceva probleme cand faceam prima pagina. Am luat la mana tot ce nu imi placea (estetic vorbind). Am observat si eu problemele pe care le-ai sesizat-o tu

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Neata! toate fetele![]() ![]() Lia LA MULTI ANI!!!![]() ![]() Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Buna dimineata !!! LA MULTI ANI, LIA !!!![]() SA-TI DEA DD MULTA SANATATE SI O PAUNITA CAT MAI CURAND. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |

pozulici
Lia73 spune:
feteloooooor VA IUBEEEEEEESC 

pozulici
aleesicoo spune:
neata si de la mine fetele!!
la multi ani Lia !! sa fii fericita si tot ce doresti tu sa se implineasca
asa creste bebicu
6+

Lia73 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo neata si de la mine fetele!!la multi ani Lia !! sa fii fericita si tot ce doresti tu sa se implineasca ![]() asa creste bebicu 6+![]() |

pozulici
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Lia73 feteloooooor VA IUBEEEEEEESC ![]() ![]() ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
SI NOI TE IUBIM PE TINE

babiela spune:
LIUTA draguta LA MULTI ANI SI TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA 

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
trutzi spune:
babiela cum te mai simti? Ti-a trecut raceala?