Pneumonie interstitiala,tratament,dar totusi febra
Raspunsuri - Pagina 2
Leditia spune:
Bun,revin,ca vad ca inca se mai scrie la subiect.
Acum stiu de ce facea David febra.Ca el cu febra a inceput,fara altceva si nu stiam ce-i cu ea.Si cand ne-am internat in spital,tot din cauza febrei ne-am internat.Copilul a avut o banala rubeola si din cauza antibioticelor,medicamente peste medicamente nu putea iesi cum trebuia.
Cam asta-i povestea cu febra.L-au vazut 4 medici si niciunul nu si-a dat seama,decat tarziu,ca le-am zis ca are ganglionii umflati si ca bubitele de pe el nu-s de la dermatita.(era culmea sa fie dermatita,cand il spal de luni de zile numai cu avene si-l dau cu uleiul de la mustela,ambele produse pt dermatita)
Noi,avem de rezolvat o alta problema,ca i-au pus un diagnostic grav,prin urmare acum suntem in teste si drumuri pt a afla adevarul.
va dorim multa,multa sanatate.
Si inca ceva,dati copiilor produse pt stomacel,ca antibioticele distrug flora intestinala si duc la dezechilibre si probleme digestive.Aceste produse se dau un timp mai indelungat,nu doar pe perioada tratamentului cu antibiotic.
POZE CU NOI
de David Christian
Buluci spune:
Leditia, si la noi cam acelasi lucru, am depistat ca febra era de la varicela, acum avem deja 5 zile de la eruptie.
Multa sanatate!
Lumysti, sa stii ca si baiatul meu era la fel de apatic, somnolent...cred ca e normal sa reactioneza asa saracutii la cate medicamente li se administreaza.Simon avea mare pofta de mancare, ni s-a spus ca ar fi fe la cortizon, iar somnolent de la ketof, si am rugat-o pe doctorita sa-l scoata in ziua a 4-a pentru ca dormea foarte mult.
Multa sanatate!
antoni spune:
fetelor, as avea nevoie de o parere, nu stiu daca mai citeste cineva pe aici, fetita mea de 2 ani si 10 luni a fost diagnosticata tot cu pneumonie interstitiala, fara radiografie, doar pe baza tusei agresive...a primit klacid, 4ml la 12 ore,suntem in a 4-a zi de tratament dar tot tuseste(nu asa de tare clar) si tot muceste, ii curg ochisorii.fara febra , doar cateodata subfebrilitate. e normal?multumesc mult!
Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoni fetelor, as avea nevoie de o parere, nu stiu daca mai citeste cineva pe aici, fetita mea de 2 ani si 10 luni a fost diagnosticata tot cu pneumonie interstitiala, fara radiografie, doar pe baza tusei agresive...a primit klacid, 4ml la 12 ore,suntem in a 4-a zi de tratament dar tot tuseste(nu asa de tare clar) si tot muceste, ii curg ochisorii.fara febra , doar cateodata subfebrilitate. e normal?multumesc mult! Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007) |
Mergi cu ea la dr si fa-i analize,mergi s-o asculte.Atunci i-au facut 2 radiografii,sa vada cum sunt plamanii.Am inteles ca sunt aparate acum pt copii si radiatiile nu ar fi asa mari.Eu mi-am facut griji la vremea aceea,tocmai pt ca i s-au facut doua radiografii intr-o saptamana.
Noi am fost internati la vremea aia,iar David a primit 5 antibiotice,din care 3 in spital,injectabil si ne-a tinut destul boala
Insa diferenta este ca el este un copil bolnav de fibroza chistica,asta am aflat-o ulterior si la ei intr-adevar orice raceala se complica mai tare si au nevoie de trat agresiv.
Cu toate astea,trebuie mers la dr si urmarit copilul mereu.
Multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
softurela spune:
citat din mesajul lui antoni fetelor, as avea nevoie de o parere, nu stiu daca mai citeste cineva pe aici, fetita mea de 2 ani si 10 luni a fost diagnosticata tot cu pneumonie interstitiala, fara radiografie, doar pe baza tusei agresive...a primit klacid, 4ml la 12 ore,suntem in a 4-a zi de tratament dar tot tuseste(nu asa de tare clar) si tot muceste, ii curg ochisorii.fara febra , doar cateodata subfebrilitate. e normal?multumesc mult! Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007) |
Fetita mea, niciodata nu a primit antibiotic la penumonie interstitiala. Pneumonia interstitiala e o inflamatie a interstitiului pulmonar si nu o infectie.
In acest diagnostic a primit doar flixotide inhalator (antiinflamator) si ventolin. Ambele administrate in aerosoli sau babyinhaler. Se rezolva in maxim o saptamana.
Sanatate!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 37+
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
natalia_nica spune:
citat din mesajul lui antoni fetelor, as avea nevoie de o parere, nu stiu daca mai citeste cineva pe aici, fetita mea de 2 ani si 10 luni a fost diagnosticata tot cu pneumonie interstitiala, fara radiografie, doar pe baza tusei agresive...a primit klacid, 4ml la 12 ore,suntem in a 4-a zi de tratament dar tot tuseste(nu asa de tare clar) si tot muceste, ii curg ochisorii.fara febra , doar cateodata subfebrilitate. e normal?multumesc mult! |
E normal, mucii si tusea vor mai tine o vreme. Nu-ti fa griji, penumonia interstitiala nu e grava, si se diagnosticheaza prin ascultarea plamanilor cu stetoscopul. Si poate fi virala sau bacteriana, iar in cazul celei bacteriene tratamentul include si antibiotic.
Sanatate!
isabela spune:
Pentru pneumonie interstitiala, fiica-mea a fost internata 10 zile in spital, trecuta imediat pe antibiotice.
Nu se auzea absolut nimic la consultul cu stetoscopul,ci doar la radiografii.