criza in familia moderna
o discutie interesanta de pe hotnews.com
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6285443-elizabeth-gitenstein-discutat-online-despre-crizele-aparute-familia-moderna.htm
eu sunt in categoria ca imi trec in agenda de la birou activitatile copiilor. Altfel as rata lectia de balet a fie'mii sau fotbalul baiatului. Asta e tare deprimant uneori
Raspunsuri
b.nica spune:
Eu cred ca daca exista iubire si armonie in familie "criza" trece pe langa noi fara sa ne afecteze.
herra spune:
foarte interesanta discutie, intr-adevar!
nu putem afirma ca nu ne afecteaza vremurile astea. Si un ajutor, o sugestie de gestionare mai buna a situatiei sunt oricand binevenite.
multumesc!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
sirimie spune:
Eu recunosc ca nu stiu cum sa ma impart si ca imi este foarte greu. Acuma am bb mic, poate mai incolo o sa fie mai usor...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ellej spune:
Ma incadrez in peiasj... din pacate.
Am senzatia ca alergam prin viata, nu traim. Nu vad totusi cum am putea incetini ritmul, decat poate in detrimentul finantelor familiei. In fine... incerc si eu ca toata lumea sa fac echilibristica pe sarma cu un vraf de farfurii in brate. Sper ca pana acum n-am scapat niciuna :)
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
Andries spune:
Ok, si daca faci parte din peisaj care este dezavantajul?
Chiar credeti ca placinta facuta de mama in casa e mai presus de ciocolata cumparata din hipermarket? Pana la urma pui in balanta optiunile pe care le ai si alegi. Si mai ales exista si mama si tata in familie si trebuie sa alerge amandoi pentru copii si mai ales cu copiii la diferite actiuni, intalniri, etc. Pentru mine de exemplu cele 40 de minute in trafic dimineata sunt fix 40 de minute de "trancaneala" cu juniorii, iar taica-su le are pe cele de seara
Si cu slanina-n pod si cu buzele unse nu se poate.
PS
la mine, caietul "de birou" e inceput din ambele capete, intr-o parte am "biroul" in cealalta "personalele"... funny thing is...ca se cam intalnesc la proportia 60/40 ceea ce spune multe.
Andries
IlincaS spune:
Criza in familia moderna cred ca a existat de mai demult, doar ca nu era perceputa asa...Pe vremea cand eram mica ce stiam eu ca mama avea 2 joburi si tata se mai ducea sa faca un ciubuc dupa progam? Criza a fost tot timpul doar ca acum e criza in epoca vitezei. Cine se plange "Unde-s negresele facute alta data in casa?" ? Nimeni !Acum dai bani, cumperi ce vrei,de la supermarket. Practic cumperi timp.. ca doar ne grabim...Timp pentru copii, pentru sot, pentru tine...
Si inainte era la fel..Nu imi amintesc sa le fi reprosat alor mei ca nu stam destul impreuna... Imi amintesc insa de faptul ca se interesau totusi de absolut tot ce faceam si nu ma lasau sa o iau pe alte carari.
Si ei erau obositi,si ei munceau dar in putinul timp ramas mereu eram O FAMILIE.
Tine de vointa fiecaruia sa aiba O FAMILIE.