Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!
Raspunsuri - Pagina 9
naida87 spune:
bitzy...of, iubita, eu te inteleg perfect.poate chiar prea bine,iar eu am fsh de 110.oricum, eu macar am facut laparo cu biopsie ovariana si stiu ca nu mai am deloc foliculi.dar m-am resemnat cu ideea ca voi avea nevoie de ovocite donate.asta nu ma va face mai putin mama.si voi fi mama! si tu vei fi!sa nu incetezi nicio clipa sa crezi!
apropo.....stie cineva despre vreo "donatoare"?intelegeti voi de ce pun ghilimelele...![]()
uratica,chiar mi-a fost dor de tine si de mustrarile tale, dar mai ales de optimismul tau.
maddutz,ti-am zis eu ca intru, nu?ioti-ma-s!
georgetani spune:
yupiiii a aparut copilutzul nostruuuuu 
Pe unde ne-ai umblat mai fetita draga ca ne-ai lipsit, dar ne bucuram ca ai revenit si ca ai o gandire pozitiva
, mamica ta ce mai face?
ai dreptate la un moment dat prin orice metode tot vom fi si noi mamici cu toatele
Restul fetelor...pe unde-mi bantuiti?
georgetani spune:
Bruni tu ce mai faci fetita , cum te mai simti?
Uratica sa inteleg ca ne ajungi din urma si ne si intreci?
Doamne ajuta!
brunadria spune:
nadia, ma bucur ca mai dai pe la noi , ca esti optimista
georgie azi nu m a mai durut nimic , ma simt bine, marti dimi plec in frantia iar joi am programari la clinica..hai ca incet incet inaintam si noi
o sa vezi ca va fi bine!
brunadria spune:
uraticooo!!!ce faci? tot ocupata? hai ca ne e dor de tine...ne lasi singurele pe aici? uite cum fetele fac ce vor!
mara ceva noutati?
naida87 spune:
georgie,
ti-ai amintit de un biet copilus saracut si fara de foliculi
.dar uite-ma azi, ca fac haz de necaz.Am avut nevoie de un timp de pauza, sa nu ma mai concentrez NUMAI asupra bb-lui...si am simtit nevoia sa ma retrag sa imi ling ranile.Numai in momentul in care a aparut scandalul sabyc...si am aflat ca si clinica la care merg eu era pe punctul de a se inchide, am facut o cadere nervoasa....si atunci am realizat ca de fapt, chiar am nevoie de voi, fetelor, ca numai voi ma puteti intelege cu adevarat.
mama mea este bine, multumesc!si-a repetat papa-nicolaul si i-a iesit bine, doar o inflamatie, dar nu s-a dus la cluj, cum trebuia, a optat pt un anatomo-patolog din iasi...asa ca eu sunt usor sceptica....chiar daca a trimis o lama si la un laborator din bacau si i-a iesit acelasi lucru...nu stiu ce sa cred, dar ma bucur ca e bine!
bruni, iti tin pumnii msi sa dea DD sa ne dai vesti bune.Dar pana atunci, tine-ne la curent cu TOT ce ti se intampla.si sa ne zici si ce ai facut la clinica!
anamy spune:
sabine
Hallo Sabine und Willkommen!!!
felicitari si o sarcina usoara iti doresc!!!
asa cum ti-a zis lilicica
si eu sant pacienta lui surcel!!!despre el am numai cuvinte de lauda,este un om deosebit si din cate am inteles devine cel mai bun medic pe infertilitate din cluj.
reusita ta chiar mi-a dat sperante ca se poate si in cateva zile voi merge si eu la dr pt o IA(astept CM).
cand am vb cu dr ultima oara urma sa-mi de-a aceeasi schema de stimulare,clomi+menopur,se pare ca da rezultate.
te-am urmarit si la sub. inseminare,chiar am povestit cu lili despre tine si am stat cu sufletul la gura sa aflu rezultatul.
felicitari inca odata!!!!
anamy spune:
restul fetelor ce mai faceti?
bruni si georgeta vad ca sant albinutele noastre,dar celelalte fete?
bytzi
eu zic sa nu te lasi,ci sa crezi in sansa ta,intreaba pe drii de la sibiu daca nu poti face stimulare mult mai puternica decat ai facut pana acum,sa incepi cu o doza mai mare poate vei reusi sa obtii macar un folicul.
restul fetelor

georgetani spune:
Fetelor HEEEELLLLPPPP nu gasesc pe nicaieri in C-ta Gonal f75 si de la depozite mi se spune ca nu se mai importa, ca nu o sa se mai produca de 75, dr. Micu nu raspunde la tel. cele care au facut gonal 75 cam cum va doza? oare daca iau pen(acesta se poate doza nu?) de 300 ca pe acesta il au in depozite o fi bine? ca sa fac?
kry spune:
Georgetani, ia pen, e f bine
il poti doza cum doresti, e muuuult mai comod de folosit, vei vedea. Nici nu sta pe ganduri, ia pen-ul
succes
20+