Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!
Raspunsuri - Pagina 10
georgetani spune:
Kry daca dr. mi-a spus sa-mi procur 40 fl gonal de 75 acum ar trebui sa iau 10 pen de 300(matematic asa ar fi) nu?
brunadria spune:
georgie si eu am puregon pen, poti lua linistita!! are dreptate kry
ce faci graviduta frumoasa? cum te simti?
eu ma pregatesc de plecat...hmmm nasol eu ajung maine , intrusul pleaca poimaine
asta e , suntem de ai drumurilor!
georgetani spune:
Bruni drum bun si sa inteleg ca de joi incepi stimularea?deci te pui serios pe clocit-bafta sa fie cat mai multe oooooooooooooooo dodoloate.
Mai fetelor chiar deloc nu va mai faceti aparitia 
georgetani spune:
Salutareeee daca va ademenesc cu o cafea sau un ceai va faceti aparitia?

daca nici asa apoiiii dau militaria jos din pod siiii

![]()

Am vorbit in sfarsit cu dr. Micu si a spus ca pot lua gonal pen 300 si apoi vedem noi cum il fractionam, deabia astept sa incep stimularea si apoi....parca nu mai trece vremea odata si voi ma lasati sa bantui singurica
.
Uraticaaaaa hai fati aparitia ca tare ne lipsesti
uratica spune:
lume noua..lume veche...![]()
la gagici!
uff..eu sunt bine..ce sa zic..astept sa vad..poate ma intorc in tara!nu mai rezist aici!asa ca..oricat de greu ar fi,tot mai bine in romania!nu am strans inca toti banutii de fiv,dar voi face eu cumva!
va fi bine!stiu eu!
asa cum va fi la toate!
deci..tin pumnii si va astept cu liniutele!
copilus-
dulce fata!
anamy,lili,kry,cris-
bruni,georgie-Doamne ajuta!
sabine-felicitari!
bytzi-
nu pot sa cred!
eram convinsa ca vei reusi pe natural!
offffffff
mara,madutz,medut,apalina,turqoise,petru,iaura,julia,criadema,enni,jovana,moni-
bafta la toata gasca!

georgetani spune:
UPS daca am strigat din toti rarunchii vad ca ma auzit si a aparut Uratica
asa e mai fetita frumoasa ca la tine acasa nu e nicaieri dar mai ai putin si te intorci acasuca si apoi te pui pe treaba si...
ca la cat suferi tu pe acolo sigur DD te va rasplati
llary spune:
Am o urgenta:mi-a venit Cm acum si vreau sa facc luna asta IA cu stimulare.Problema este ca plec la un congres la Cj in Ziua 7 si 8 a CM.Nu stiu la SB din ce zi se monitorizeaza pacienta pt stimulare ,adica in ce zi trebuie sa merg la dr ,nu e prea tarziu in ziua 9 pt monitorizare? si daca tratamentul de stimulare pot sa mi-l fac eu fara nicio prb?Cu ce face stimularea dr Ispasoiu?Mersi astept rasp .AAAAA eu ovulez repede cam in ziua 11.!!!!
sabine spune:
Fetelor am fost azi la eco pt ca am inceput sa am o scurgere maronie.dr mi-a zis ca e normala in sarcina dar nu am avut incredere.Asa ca azi si ieri, ca o nesimtita l-am stresat pe bietul Surcel cu telefoanele.Numai el a reusit sa ma linisteasca si pt ca nu am incredere in medicii de aici, duminica voi veni in Romania sa ma consulte dr meu.
Am mai facut azi un test din urina care s-a pozitivat urgent iar la spital beta.Beta am sa fac si joi sa vedem evolutia dar sunt foarte optimista si asta numai cu ajutorul dr Surcel.
Fetelor sa nu va lasati si sa nu abandonati.Se poate, asta va spune o viitoare mamica.9 ani am incercat iar cand m-am plictisit de incercari fara medici am apelat laei.Fara succes pana la dr Surcel care in trei luni m-a facut sa-mi vad visul cu ochii.Cand mi-a spus ca trebuie sa ies din anul asta insarcinata m-am gandit ca.....da incearca sa-mi faca curaj, sa-mi dea un dram de speranta.Dar uite.Poate a fost ceva de genul care pe care si a iesit victorios dr.

brunadria spune:
georgie , nu stiu cand incep stimularea ,dar joi dimi voi stii, nu te mai agita ca ai sa vezi ce repede trece timpul , imediat avem bebeii la purtator
uratica
sa ti ajute d zeu sa poti face si tu fiv ul cel norocos,si sa te vad acasuca ca acolo esti in elementul tau..
sabine , ai grija de tine.. cu ce mergi in romania cu avion sau masina? eu sunt curioasa daca poti zbura in prima perioada de sarcina , o sa l intreb pe dr.
ilary, mult noroc si tie!!eu nu stiu cum e cu IA..
eu am ajuns la destinatie, astept ziua de joi