Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Cris_25 spune:
Salut mandrelor

Am trecut numai sa va
si sa va urez spor la injectat ... Deci clar ca ne gravidim toate cat de repede ... pentru ca prevad niste reusite care ne vor ambitiona pe toate ...
Eu abia astept sa fie 1 noiembrie sa fac analizele ... sa vad daca e totul ok ... Mai am umpic, va prind eu din urma ... 
bytzi spune:
buna dragutzelor,
din pacate pt mine expierenta IA-FIV a luat sfirsit,4 ani de chin,umblat pe drumuri,tratamente,analize,dr,clinici...au luat sfirsit
ieri dupa 5 zile de stimulare,primele 3 zile cu 200ui puregon,ultimile 2 cu 150ui puregon ,vitamine,naturiste si tot ce se putea lua nu am nici un folicul
sint darimata,la capatul puterilor simt ca nu-mi gasesc linistea
si eu si dr am ramas fara cuvinte,se pare ca am ajuns de unde am plecat,mi-a mai ramas 2 solutii pt a fi mama,adoptia de embrioni sau adoptia unui bebelus
i-am multumit acestui dr ca a fost linga mine si a facut tot ce se putea
mi-a zis sa fiu impacata sufleteste ca am facut chiar tot ce se putea face doar ca cineva de acolo de sus le dicteaza pe toate
asta a fost ultima mea expierenta...
bruni,georgetani,va doresc din tot sufletul,sa decurga totul bine si in curind sa fiti gravidutze,va sint alaturi
va pup pe toate si numai succese va doresc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
Moniland spune:
bytzi
, scumpo, din cate stiu eu in primele 6 zile de stimulare apar foliculii, si mi se pare cam mica doza de stimulare. Eu am facut cu 150 cand aveam o gramada de foliculi. Nu mai stiu unde ai facut dar puteai sa ai o stimulare mai puternica, vb din experienta mea. Poate dr. are dreptate.
Va pup fetelor, eu sunt f. ocupata. Saptamana trecuta am fost in vacanta la turci si am lasat fetitele la bunici. Acum deja sunt la fel de incordata si obosita ca inainte de vacanta. Dar fetele deja sunt mari si imi pare rau ca nu ma pot ocupa de ele asa cum as vrea. Cand stau ele mai linistita mai fac una alta prin casa in loc sa ma joc cu ele. Ganguresc si sunt tare dulci.Sunt vesele mai mult Laura dar si Irinus zambeste destul de mult. Ea e mai curioasa si face ochii mari -mari sa vada tot.
Va pup si va doresc doua liniute fermecate anul acesta. 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
bytzi spune:
moni,multumesc dragutza,eu am vrut sa fac fiv pe CM natural,dar fiindca nici acel fol pe CM natural nu prea il mai aveam dr meu mi-a dat aceasta mica doza sa avem un endo frumos si un fol frumos
eu am FSH 20 si nu raspund la stimulari,orice doza mi-ar da raspunsul va fi acelasi
fiv trebuia sa fac la Polisano cu dr Ispasoiu si parerea prof Sthromer din Austria care vine la Polisano a fost aceeasi...
sa fie sanatoase fetitele ,la fel si mami
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
kry spune:
Of, Bytzi, cred ca esti tare dezamagita. Dar poate nu e cazul sa abandonezi, trebuie sa crezi in sansa ta. Si eu sunt de parerea lui Moniland ca stimularea a fost prea usoara, eu am avut fsh de 10 si cu 300 de gonal si 75 de menopur pe zi am obtinut doar 5 ovocite. Poate totusi cu o stimulare foarte puternica obtii outele tale. TREBUIE SA CREZI.
Brunadria, Georgi, voi veti sparge gheata
Moni
Lilicica 
pupici tuturor
20+
brunadria spune:
bytzi, nu stiu ce ai mai putea sa incerci , poate moni are dreptate...nici nu mi am imaginat asa nedreptate!! sper sa fie bine pana la urma sa gasesti solutia cea mai buna..poate nu ar trebui sa renunti..nici nu stiu ce sfat sa ti dau...
moni pup printesele,
kry,
bytzule, merci pt gandurile bune
georgie , ce faci fata draga?
cris, imediat esti pe urmele noastre,succes la analize!!
georgetani spune:
Bytzi iubita 
altceva nu stiu ce as putea sa-ti zic ca sa-ti aline suferinta, un singur lucru te rog -speranta moare ultima si DD sigur nu ne lasa, candva te va rasplati din plin pentru toata suferinta
Bruni eu voi incepe stimularea pe 2-3 noiembrie.
Ce ziceti ca pot lua in afara de ceai, lamaie, miere, ca am racit, ma doare capul ,tusesc de sparg, am o jena si in gat...(colegele mele de la servici sunt darnice si mi-au dat si mie
ca sa nu le fac zgarcite cica)