Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!
Raspunsuri - Pagina 6
brunadria spune:
uratica , tu nu dormi la ora asta?
hmmm , nici eu n am somn...dar ma duc si ma pun in pat ca dimineata trebuie sa sun la clinica si cred ca ma cheama pe la ei..
eu imi prin urechile cu informatica asta!!!
vb ta acu fac bebei si apoi om mai vedea![]()
cum e la lucru? mai ai un pic si mergi in romanica

brunadria spune:
uratica ,cred ca o zi de abstinenta e valabila pt pap..
e bine ca mergi sa vezi ce ti zice dr si acolo!!
mult noroc si tie !!! 
anamy spune:
buna dimineata fetelor
am avut probleme cu netul de aceea nu am mai intrat,dar am fost cu gandul la voi!!!
mara72,imi pare sincer rau,eu chiar am sperat ca de data asta vei reusi
,continua sa fii optimista si nu-ti pierde speranta
bytzi,bruni,georgeta

,sa aveti outze mari si frumoase,tin pumnii stransi pt voi
cris25
stiu ca laparo este o operatie destul de usoara dar tot nu ma duc,momentan,chiar daca surcel e un dragut ,nu am facut niciodata anestezie generala,mie frica sincer.laparo as face nu pt trompe,la mine sant ok,am facut HSG,ci pt drilling ovarian si endometrioza.
eu cred totusi ca am un inceput de endometrioza,dureri la CM,inainte de ovulatie,inainte de CM,toate aceste simptome ma pun pe ganduri.
voi mai incerca o IA inainte de sarbatori si apoi ma opresc.
brunadria spune:
neata fetelor![]()
anamy ,nu ti fie frica de laparo ... mi e mi e mai frica de injectii decat de o operatie.. pe bune..iti doresc sa ti mearga toate bine si sa fie IA cu noroc de data asta.
eu am sunat la clinica..m au programat pe 29 octombrie la analize de sange , ecografie, anestezist si biologist...in functie de rezultat incep stimularea...deci pana pe 29 pauza... asa ca saptamana asta voi pleca un pic la paris ca tot nu am ce face acasa , macar asa sunt cu intrusul...

georgetani spune:
Uratica din cate stiu eu nu trebuie sa folosesti ovule, creme vag. ..., sa te speli intern cu 48 de ore inainte, nu act sexual, nu la cm.
Sa te auda Domnul cu cretofolina
si tu : mult a fost putin a ramas, acus trece vremea si te vad in focuri si atunci ma voi ruga eu pt tine sa-ti dea domnul 

sa compenseze eforturile tale

brunadria spune:
gagici cum nu fac nimic pana pe 29septembrie , am plecat imediat la paris , maine am avion , plec o saptamana in romanica
acuma m am hotarat de o ora si am taiat o !!! va pupacesc pe toate!!!

georgetani spune:
Buna dimineataa la fete frumoase, cine bea o cafeluta cu mine?
sau voi ati fost mai harnice si ati servito deja
Brunule drum bun si relaxareeee ca ai nevoie si sa sti ca mie chiar imi place schema tratamentului tau ca faci mai putine inj. , e super
Restul fetelor? nici dupa ce va dojenit Uratica nu va faceti aparitia?![]()

georgetani spune:
Desteptareaaaaaaa
voi auziti ce vesti se vehiculeaza?
Uratica hai fati aparitia ca uite ce vesti bune avem pentru tineee
si pentru noi toateeeee

Hai facetiva aparitia!
uratica spune:
la gagici!si eu am programare in aceeasi zi cu bruni la secretii,pap si alte nebunii in 29
!
iar maine fac analizele la sange,urina etc etc etc..
hihi...si ma intreaba drul-vesnica intrebare-tu nu vrei sa ramai gravida?ai incercat?

asta e!vedem ce va fi!sper sa fie ok!
gagicile!
brunadria spune:
georgie, ce faci draga , cum te simti?te ai obijnuit cu injectiile? tu cand incepi stimularea? simt ca incepi inaintea mea![]()
uratica sa ti ajute dd si tie la analize , sa vi cu rezultate bune!!
mara ce mai faci?