Nu pot sa cred...finalul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

maine ma intalnesc cu avocatul...si aflu mai multe,dAR CRED ca drept de vizita tot v-a primi,dar eu sper la minimulde 2 ore la 2 saptamani in prezenta mea...sincer eu mi-as dori sa nu aiba drept de vizitare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lala , cati ani ai ?
Eu nu pot sa inteleg de ce femeile se agata cu disperare de asemenea ... ma gandesc , dar nu stiu cum sa-l descriu pe ala cu care ai stat.
Cam ce ai crezut cand te-a batut prima oara?
In fine , e prea tarziu acum pt. stupefactie si altele.
In primul si in primul rand du-ti fata la psiholog , ca a asistat la niste lucruri care o vor marca pe viata , incearca sa remediezi ce s-a intamplat in masura in care se poate.
Pacat ca nu s-a gasit cienva sa-i rupa mainile si picioarele aluia.Daca tot s-a simtit bine batandu-te cred ca iti dai seama ca un asmenea specimen n-are ce sa mai acute in viata fiicei tale , indiferent ce ruda de sange e cu ea .
Intereseaza-te la un avocat ce poti face sa nu va mai intalniti cu el .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala20... stiam ca vei ajunge la asta si am spus-o de mai demult. si urasc sa spun "stiam" pt ca cu siguranta nu ai nevoie sa citesti asta.

nici acum nu sunt convinsa ca vei merge pana in capat cu divortul. tiparul de dependenta e foarte greu de distrus. insa, la fel cum zicea si roli, cata vreme e doar viata ta la mijloc, n-ai decat sa te lasi umilita si sa-ti bati joc de tine cum vrei. cand e vorba de viata unui copil la mijloc, care depinde de tine din toate punctele de vedere nu cred ca ai dreptul sa-ti permiti sa risti. educatia care o primeste acum o va marca pe viata. iar daca mama ii da voie lu' tata sa stea in preajma ei rupt de beat si sa renunte la tot ce e al ei pt ca tata e un ratat, la adolescenta va alege exact acelasi profil si se va lovi probabil de aceleasi probleme.

si poti s-o duci linistita la un psiholog. i-ar face bine, insa pana nu iti faci ordine in cap... si in suflet, mi-e ca psihologul nu va face decat sa-ti agraveze problema.

nu condamn, nu arunc cu pietre, insa e cazul sa gandesti matur si sa privesti realitatea in fata. de cand s-a nascut bibi o tineti din certuri in impacari, in sanse care... ca ciorba reincalzita se acresc, in promiiuni netinute. intreaba-te in sufletul tau, oricat ti-ar fi de greu, daca ai sa suporti peste ani ca fiica ta sa iti arunce in fata ca e vina ta! pentru ca va veni un astfel de moment. godzila si miky ti-au dat sfaturi bune. ascuta-le pe, dar cresti putin si iesi din cercul vicios in care e atat de usor sa te complaci...

curaj! esti tanara si ai un copil superb! meritati sa primiti mult mai mult de la viata!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

lala iti spun sincer ca plang....m-am gandit foarte mult la voi si m-am temut sa nu se ajunga iar la asta...parere mea...fara vizite,sau in cel mai rau caz in prezenta ta...dar si aste pe strada in public,nu singuri in casa...
iti dai seama ca la fel poate da si in bia,daca ar lua-o la el chiar si pt 2 ore..sau sa conduca beat cu ea in masina si sa se intample o nenorocire...LUPTA SA NU MAI AIBA CONTACT CU EA IN NICI UN CAZ!NU-I ADUCE NICI MACAR O FARAMA DE LUCRU BUN IN VIATA,CHIAR NU PIERDE NIMIC!
Ma bucur ca ai ajuns indiferenta,nui merita nici un fel de sentiment omul asta in afara de sila si dispret...gandeste totul la rece,cauta-ti de lucru,orice,si fi-ti fericite! va tin pumnii!
daca vrei sa povestim pe mess,da-mi add id-ul e jelimoni.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

LaLa20 sa iti dea Dumnezeu multa intelepciune si putere sa mergi pana la capat. Totul va fi bine,trebuie sa fie bine,altfel nu se poate.
In locul tau as face orice sa nu mai intre in contact cu fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala , fara drept de vizitare ! Fa tot posibilul sa obtii asta la divort . Bruta aia numai tata nu se poate numi.

Fii tare si mergi inainte , noi iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine ! Daca ai nevoie de ajutor , spune...sunt sigura ca fetele vor face tot posibilul pentru tine si Bibi.

Mult succes!

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri...
Gata deocamdata ma descurc...si sunt tare...
Astazi a sunat p tel lu mama...vrea impacare,ca eu sunt posedata sa ma duc la un preot sa-mi citeasca,el ma astepta cand veneam de la munca cu masa pusa si curatenie in casa,iar eu il lasam cu fata in casa si umblam de nebuna,ca el nu intelege de unde atata ura pe mine,el recunoaste ca m-a lovit dar ca eu l-am adus in stare,ca imi bateam joc de el,de munca lui,eram impotriva lui...dar el vrea sa ne impacam de dragul copilului...ca el nu poate accepta sa-i creasca alt barbat copilul...toata discutia a purtat-o plangand si implorand-o pe mama sa faca ceva,ca mai e timp pana la proces.
Mda dar nu a insemnat nimic pt.mine...stiu se simte incoltit,stie ca nu are nici o sansa sa obtina custodia...nu stiu cert e ca stie ca a pierdut si o da la intors.
Sunt om dar nu simt nimic,stiu ca sunt minciuni si nu simt mila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

LaLa, ai incredere in tine si in ceea ce simti! Nu te mai lasa calcata in picioare si o sa vezi ca viata poate fi si frumoasa!
Eu cred ca ar fi bine sa nu mai vorbesti deloc cu el, ca acum va fi ca un mielusel incercand sa-ti intre in gratzii..
Ai pe fata ta langa tine, asta e tot ce conteaza.
Eu am incredere in tine ca nu te vei razgandi, respecta-te pe tine si mergi inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenabebe197 spune:

Buna
Uite cum e povestea ta aproximativ identica cu a mea, singura diferenta este ca dupa ce ma lovea ma inchidea cu fetita in casa pana nu mai aveam urme vizibile.Gelozia, alcoolul si plecatul la alta si-a spus cuvantul.
dupa 5 ani de chinuri am hotarat sa plec de acasa cu fetita in varsta de 5 anisori.Dupa ce am plecat a fost si m-a dat la politie ca am parasit domiciliul conjugal.Apoi timp de 2 saptamani a venit dupa noi la parintii mei dar degeaba...pana si aici a venit cu acuze, norocul meu ca am un frate curajos care l-a mai scuturat putin cu vre-o cateva dupa cap.Isi schimbase si garderoba, frezura si spunea "asa iti place de mine draga?" cand il auzeam cu "draga" parca suna a nebuna, sau orice alt cuvant, pentru ca el imi vorbea numai cu "fa" "fa proasto"...etc.
A inceput sa ameninte si fetita spunandu-i ca daca nu face ce zice el, el pleca de acasa si asa incetul cu incetul i-a imprimat fetei o stare de vinovatie, iar ori de cate ori pleca de acasa micuta se punea pe plans si se intreba "cu ce am gresit de pleaca tati". Ca sa inteleg ceea ce se intampla cu fetita am ajuns la psiholog si asa dupa lungi discutii am aflat cauza.
Cel mai bine e sa mergi si tu cu fetita ta la psiholog dar sa fi atenta sa iti dea chitanta pe banii care ii dai si sa o rogi sa-ti faca un raport psihologic al starii in care se afla fetita. te va ajuta foarte mult la interdictia lui sa nu o mai vada.Dupa ce a vazut ca nu e chip sa ma intorc acasa si-a adus concubina care e si insarcinata.El a bagat actele de divort, pentru ca se grabeste sa devina "tatic" cum zice el.
Fetita acum nici nu vrea sa-l mai vada, ea s-a maturizat atat de repede ca pot discuta orice cu ea, dar evit anumite discutii pentru a nu-i afecta psihicul.
Asemenea brute nu au ce cauta langa ingerasii nostrii, ingerasi langa care am varsat lacrimi la nastere, am plans la plansul lor si i-am tinut la piept.
Tu si fetita sunteti cele mai importante, acum nimic nu mai conteaza.Eu care am stat 7 ani zi de zi langa el,am renuntat si la servici numai sa fie bine, tot eu sunt acuzata de infidelitate,de lipsa de afectiune fata de el si alte cate si mai cate.
Iti doresc sa ai mult foarte mult curaj, putere, sa nu te lasi prada cuvintelor lui jignitoare...TOATE suntem puternice..dar n-i sa gasit punctul slab de care ei profita. cand mergi la infatisarea de divort fa-te frumoasa, zambeste,gandeste-te ca fetita ta are o mamica luptatoare. Asa am facut eu pe 16 oct2009 cand l-am revazut dupa 3 luni, nu-i venea sa creada cum arat, cum zambesc, pana si judecatoarea mi-a zis sa fiu puternica.Nu mai schimba nici o vorba cu el sunt sigura ca orice cuvant al lui te va afecta.
Putere, curaj SUNTEM LUPTATOARE

Mergi la inceput

Elena...felicitari pt ca ai ales sa fii o invingatoare...Tocmai la psiholog asta si vreu sa obtin,pe langa faptul de a-mi ajuta fetita,vreau o hartie care sa ma ajute in tribunal.
Cu el nu am vorbit deloc de cand am plecat,mi-am schimbat numerele de telefon...dar a mai sunat pe telefonul mamei mele si ea ea mai raspuns ca sa vedem ce planuri are,el asta si vrea sa se confrunte cu mine...dar nu o sa obtina nimic din ce isi doreste.La tribunal sigur ca o sa merg imbracata frumos si aranjata...pt ca desi suna aiurea eu chiar nu sufar...
Dar acuma sunt si eu curioasa , fetele care ati trecut prin divort.cum e cu martorii pur si simplu povestete?sau e intrebat de cineva?cum e?

Mergi la inceput