Nu pot sa cred...finalul

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

daca o duci la psiholog , psihologul te poate ajuta sa obti chiar si decaderea din drepturi pe motiv ca afecteaza sanatatea mentala a copilului si o supune la traume psihice. Lupta, decade-l din drepturi. Folsoeste-te de orice arma impotriva lui. Poate reusesti sa o duci si la IML sa scoti o hartiuta ceva pentru trauma fetei. Ma gandesc la un expert, psihiatru pentru fata. Si cand mergi la judecatorie pentru ordonanata presedintiala cere si o expertiza psihiatrica contra lui, poate obti internarea lui intr-un ospiciu. Este o amenintare pentru tine si copila ta, tinand cont ca se drogheaza.

Incearca sa-l faci praf cu orice, incearca sa-l anulezi din toate punctele de vedere. Se pare ca e care pe care. Si fa plangere si impotriva socrului si impotriva acelui prieten care l-a ajutat.

Doamneeeeeeeeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

noideea...
Am incercat sa fac plangere si impotriva socrului si impotriva prietenului care l-a ajutat...dar politie e de tot....Niste pampalai care au gasit la arhiva dosarul si acolo era si certificatul medico-legal si au ras ca ce ala e certificat cu 2 zile de ingrijiri medicale...au ras ca ce am cautat eu in casa lui ca trebuia sa merg direct cu politia si le-am zis ca nu aveam cum ...si ei radeau ca ce adresa mea din bulerin care e...eu le explicam ca nu mai am chei de acolo si ei se amuzau ca nu am cum fac mistho de ei...
Ordonanta presedentiala nu prea mai am cum sa o faca ca s-ar incheia cam in acelasi timp cu actualul divort...teroretic pe 16 ar trebui sa fie ultimul termen...maine sau poimaine oricum ma intalnesc cu avocatul si aflu mai multe despre ce pot face...

Mergi la inceput

Lala, lasa-i pe politisti. Ti-am spus, du-te direct la parchet si vorbeste cu un procuror. Sa preia si dosarul care vad ca dreneaza la politie si nu prea inteleg de ce. Trebuia de mult inaintat la parchet. Nu le mai permite sa comenteze. Atragele atentia ca stau de vorba cu o doamna nu cu un boschetar si sa-si vada de lungul nasului. Daca intri putin in ei isi revin. Adu-le aminte de ce sunt in slujba statului si de ce sunt platiti din banii bugetului sa vezi ce se cumintesc.

Iarta-ma daca sunt insistenta, dar imi vine sa vin sa te iau de mana sa marg cu tine!!!!!!!!!!!! Stiu sistemul prea bine si defectele lui din punct de vedere uman si stiu cata putere si tarie tre sa ai sa pui in miscare tot si sa te folosesti de armele de care poti beneficia. Dar sa nu renunti. Inca ceva, du-te direct la seful politiei sau la sefi, cauta orice parghie care te poate ajuta sa te descurci, la parchet la fel. Fa caz ca altfel nu vei fi auzita in sistem. Nu scandal.... dar fa caz de ce ti se intampla. Poate vei gasi un om care sa inteleaga sis a te ajute, sa nu mai faca bascalie de tine sau sa te ia in deradere.

Eu cand m-am dus prima oara la politie am stat de vorba cu ala si am dat-o pe toate partile si tot asa era mistocar si m-am enervat....in stilul meu si l-am intrebat daca crede ca situatia mea este una de care sa rada el, ca ma duc la seful lui in cazul asta, poate acolo gasesc intelegere. Oricum mi-a explicat mai multe pana la urma si a avut bunavointa. Problema era ca el m-a invatat ce sa fac sa reusesc ceva, pentru ca nu prea aveam probe. El m-a invatat in caz de criza sa am numarul lui, al unui psiholog si al unei prietene. De atunci aceste numere le am in geanta. Vezi ca ei sunt obligati sa ia in evidenta cazul tau, intr-o baza de date. Spunele ca sti de acest program si vreis a fie introdus cazul tau in acea baza de date. Ai sa vezi ca isi vor schimba atitudinea faca te vad cu lectia invatata, ca ti-ai facut temele. Te vor lua in serios.

Si m-am mai gandit la ceva. Mergi la protectia copilului, la primarie, al doamna aia care ti-a facut tie raportul pentru divort. Numele ei il gasesti al dosarul tau, ca ea semneaza raportul de asitenta sociala. Vorbeste cu un asistent social si intreab-o ce e de facut in cazurile cu violenta intrafamiliala, cu abuzatori, cere-i sa iti dea o legatura cu o agentie locala care se ocupa cu astfel de cazuri. Ei iti pot oferi oaresce asistenta. Nu stiu daca tot ce am gasit eu de cuviinta sa te sfatuiesc este si aplicabil, dar de aici poate gasesti si tu solutii bune pentru tine.

Mi se rupe sufletul de aia mica. Pe cuvant. Stiu ce simti. Eu am simtit a mia parte din ce ai simtit tu ca si pe mine doar m-a amenintat la telefon ca nu mi-o mai aduce si am luat-o razna, mai aveam putin si faceam criza de nervi, da mite sa se si intample ce ti s-a intamplat. Mie mi-a adus-o dupa ce l-am amenintat. Dar pe tine te-a rapit, te-a sechestrat si te-a intimidat prin abuz psihologic sa semnezi acele harti. Toate astea sunt infractiuni grave si poate face puscarie ani grei. Sa specifici ca se drogheaza si fa tot posibilul sa stochezi cumva acea chestie de pe youtube cu el drogat pe format electronic.
Sa ceri expertiza psihiatrica pentru el ca sa obti decaderea din drepturi.
Fa-ti mutatie urgent in alta parte sau viza de resedinta si muta si copilul pe acea viza aducand certificatul de nastere si depunandu-l la sectia de politie.
Iti tin pumnii!!!!

Mergi la inceput

Daca am crezut ca pana acum a fost circ m-am inselat...Am venit la Bucuresti sa petrec cateva zile linistite cu printesa mea...Dar a inceput circul...2-3 sms-uri/zi si 3-4 apeluri/zi de la fostul de obicei intre 1 si 4 noaptea...evident ca nu a primit nici un raspuns...dar dupa cateva tachinari ieri noapte la 2 mi-a dat sms-ul care m-a lamurit la ora 2 noaptea el vroia sa se intereseze de fata....Astazi bait "fin" mi-a urat la multi ani prin sms si m-a intrebat daca poate sa vb cu Bia cand se trezeste...raspunsul meu?evident ca nu i-am raspuns...
Dar au facut si politistii circ...azi la 9 ma suna insistent un numar ,eram doar trezita din somn si nu am avut chef sa raspund...la 2 acelasi numar suna...raspund nervoasa pentru ca era ora la care culc fata...era de la politie...au vorbit in figuri,imi cereau ei socoteala de ce nu le-am raspuns de dimineata...le-am spus ca nu am de ce sa le dau eu lor socoteala,i-am informat ca nu sunt o infractoare,le-am cerut sa nu imi mai vb mie asa plini de mistouri,le-am confirmat ziua si ora la care ma pot prezenta la politie si le-am inchis...doamne politia romana...
Oricum sunt curioasa ce mai vor acuma,sunt curioasa ce minciuni a spus idiotu' ala si ce martori mincinosi a adus...dar acum sunt chiar suparata si nu ma las pana nu face cineva dreptate

Mergi la inceput

lala, ai grija sa nu fie cineva care s-a dat dept politist la telefon. A cerut confirmarea zilei cand te duci la politie.... mare grija sa nu fie vre-un prieten de-al lui sa te puna sa iesi din casa sa vina sa-ti faca mizerie iar. Sun ala sectie si intreaba daca a sunta cineva pentru tine sa confirmi prezenta. te rog eu mult. Mai bine paranoica decat sa plangi dupa.

Eu sper sa apelezi si la o agentie care se ocupa de femei abuzate. Acele agenti iti pot oferi prptectia necesara. Mi-e chiar mi-e teama pentru tine, in special ca esti cam singura.
Inchide-ti numarul de telefon, schima-l cu o cartela ceva sau alt abonament. Serios. Rupe orice legatura cu el.

Pup-o pe bia din partea mea. Sper ca si-a mai revenit!!!!!

Mergi la inceput

noideea......ce sa mai imi faca ?i-a sa o vad si p asta...Bia nu va fi cumine,si v-oi avea grija ca nici eu sa nu fiu singura...el se crede pervesc si smecher...o sa aiba o mare surpriza...am fost eu fata fina pana acum da daca imi scot coltii...
Oricum dupa ce termin la ei merg si la parchet si la autoritatea tutelara...
A si bonus nu ma duc in ziua care am stabilit-o...ca au sunat azi sa amane ziua si sa ma duc la ce ora pot eu...o sa ma duc fie cu o zi inainte fie cu o zi dupa...

Mergi la inceput

Help...eu nu mai rezist,nu mai pot...sunt la capatul puterilor...
Nu a ajuns la dosar dovada ca el e in somaj...am fost la administratia finantelor publice si abia pe 5 martie a ajuns adresa de la tribunal catre ei(sunt convinsa ca e mana lui) si in plus am umblat mai bine de 2 ore din ghiseu in ghiseu sa aflu ceva...si cand au auzit de numele lui au inceput sa o dea la intors(mama lui a lucrat mai bine de 30 de ani acolo)...totusi au promis ca pana marti adresa va fi la tribunal si au refuzat sa mi-o dea mie...Bonus la administratie finantelo publice el figureaza fara venit de mai bine de 2 ani...adica v-oi mai primi un termen ca sa se trimita o adresa catre fortele de munca...sa se convinga ca el e in somaj...nu se termina nici la termenul asta si eu simt ca inebunesc...
Agentie sau cum naibii ii zice care se acupa de violenta in familie exista la mine in oras dar sunt varza nu au reusit sa ma ajute cu nimic...e mult de povestit...dar pe scurt nu sunt buni de nimic...
Autoritatea tutelara?la fel...nu au facut decat sa ma sperie ca sigur va primi program de vizitare,ca sigur va avea voie sa o ia la domiciliul lui pe fata o data la 2 saptamani si in vacante...si ca singura mea sansa e decaderea lui din drepturi dar ca am nevoie de dovezi solide....
Help,chiar...nu a trecut nimeni prin asa ceva?ce sa mai fac?nu e nimeni care a reusit sa obtina un program de vizitare la domiciluil mamei?
Nu e vb de orgolii e vorba de siguranta copilului MEU...el chiar nu e un tata bun....dar cum o demonstrez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

offf lala..imi pare rau! chiar nu ce sfat sa-ti dau!toate plangerile tale la politie ,certificatele medico-legale,filmul incarese drogheaza,nu spun ce fel de om e?si ca nu poti lasa un copil in grija lui?nici macar pt 2 ore?mi separe o aberatie!ce alte probe solide sa aiba?trebuie sa vada copilul batut sau ce sti ce sa pateasca ca sa aiba proba solita?doamne ferestee!!off ce m-am enervat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Lala, rezista, mai e un pic...e foarte posibil sa-ti fi pus bete in roate, dar daca hartia e ceruta de tribunal, vor trebui s-o dea pana la urma, nu vor avea ce face. Gandeste-te ca mai ai cateva incercari de trecut, asta e inca o metoda de a-ti pune la incercare nervii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Lala Doamne prin cate ai putut sa treci... E groaznic cum politia de la noi poate sa fie atat de inapoiata... Insa tu nu trebuie sa renunti tocmai acum. Gandeste-te ca la final tu si puiul tau veti fi linistite si Doamne ajuta scapate de psihopatul ala de om. Cum mai zicea si cineva eu cred ca cel mai bine ar fi sa iti duci fetita la un psiholog, pt. a fi convinsa ca nu ramane cu traume si atunci cand iesiti din casa incerca sa mai ai alaturi pe cineva.
Eu va tin pumnii pt. scapa cat mai curand din acest cosmar.

Mergi la inceput