Nu pot sa cred...finalul
Raspunsuri - Pagina 16
buli spune:
tu acum esti in siguranta cu Bianca?
vai ce balamuc!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
LaLa_20 spune:
Da buli noi suntem bine acum si in siguranta...sper sa reusesc sa fac plangere impotriva lui si sa fac ceva sa nu fie valabila hartia care m-a pus s-o semnez
Qamar spune:
my god, nu pot sa cred:-(
sper ca sunteti ok, bietul pui prin ce trebuie sa treaca...:((
Your heart is my piñata..
roxy spune:
Doamne fereste, ai grija ca de la asta te poti astepta la orice.Nu poti fi sigura de nimic, nici de faptul ca nu poate pune pe altcineva sa va faca ceva ,daca el ar avea interdictie.Nu iesi neinsotita din casa, si declara la politie ca esti amenintata cu luatul copilului, ca nu e copilul in siguranta si daca se intampla orice, tatal e de vina...poate asa se va gandi de doua ori inainte de a face ceva.
Si nu mai astepta cadouri si cumparaturi nici de la el, nici de la fostii socrii, ca doar sunt mana in mana, mnu crezi ca o fac acum ca au descoperit ce mult va iubesc, sa fim seriosi.
Nu mai astepta sa iesiti impreuna sau din astzea, ci din contra pune o mare distanta intre ei si voi, mai ales intre ei si copil.Nimeni nu te vas acuzta pentru asta, mai ales in situatia ta.Mult curaj si nu lasa sa-ti scape situatia de sub control, pentru ca copilul nu se poate apara singur.
andruskandu spune:
Lala, vai prin cate treci... mi s-a taiat respiratia!!!! Cat rau vrea sa va faca omul asta! Of, Doamne, cum ii mai rabda Dumnezeu?
Bine ca sunteti tefere, dar ma gandesc la Bianca, trebuie sa fi fost terorizata. Bietul pui.
Iar hartia aia n-are nici o valoare, fiind luata semnatura sub presiune si amenintari ca-ti ia copilul...
Sa ne mai dai vesti despre voi.
Happy_in_TO spune:
Lala, ti-am spus de nenumarate ori ca este in stare de orice!
Este un om periculos! Intelege odata asta!
Am trait exact ceea ce traiesti tu acum. Cu doi copii mici. Singura solutie este sa il tii cit mai departe de tine si de copil! El nu poate fi un tata bun pentru fata ta la ora actuala! Poate mai tirziu, daca se lasa de droguri si anturaje dubioase, dar nu acum!
Tu acum trebuie sa ii fii Biancai stinca de sprijin in viata. Trebuie, intelegi, trebuie! Nu ai alta cale.
Nu il mai suna, nu il mai invita sa vina, nu mai vorbi cu el despre nimic! Gata! El, cel care a fost inainte din pacate nu mai este! Il poseda un monstru, este un monstru. Stai departe de el.
Daca taica-su a fost bagat in asta, raporteaza-l si pe el. Stai departe de toata familia lui.
Ai grija de tine si de fetita ta, stai in garda mereu, nu o lasa jos niciodata. Divortul vostru nu este unul normal in care parintii pot ramine prieteni, nu ai de ce sa te simti vinovata ca ii interzici vizitele cu fetita ta.
LaLa_20 spune:
Da happy......asa e divortul nostru nu e unul normal...trebuie sa-mi tin copilul cat mai departe de el...imi pare rau ca am inteles asta atat de tarziu...prin ce a trecut ieri iubita mea,din cauza mea nu o sa mi-o iert toata viata...am gresit prea mult fata de copilul meu...si nu e vorba ca sunt prea tanara...doar prea proasta si credula...
Am reusit sa fac cu chiu cu vai o plangere la politie pentru amenintari si sechestrare,rapire au zis ca nu se poate considera...oricum politia din romania si-a "facut inca o data treaba"
Bia e vizibil afectata,plange in somn si striga dupa el...dar cand deschide ochii si o vede pe maicamea langa ea e atat de fericita o i-a in brate si adoarme la loc cu zambetul pe buze...dar faza se tot repeta...
E clar,imi v-oi tine copilul la distanta de el si familia lui,v-oi lupta pana in panzele albe sa nu aiva nici un drept de vizitare si la fel v-oi lupta si pentru al face sa plateasca pentru ce a facut ieri...asa ca daca ma vedeti pe la cine stie ce televiziune sa nu va mirati...o sa plateasca,sunt legi si pentru el si pentru oricine...
Doamne ajuta...
LaLa_20 spune:
Se pare ca nu sunt legi chiar pt toata lumea,asa...
Ieri am fost sa fac plangerea,a ramas sa revin astazi dupa un numar de inregistare...vai dar ce bine ca m-am dus ca trebuia sa dau si declaratie...de data asta la alt birou,alti politisti si mai nesimtiti si mai aroganti si pe deasupra si curiosi...evident mare lucru nu se poate face...ca nu sunt martori...ma rog sunt dar doar de partea lui...
Sa vad daca pe 16 reusesc totusi sa depun si dosar pt a obtine interdictia de a se mai apropia de mine...
Nu mai pot am ajuns la limita puterilor,ma simt atat de neputincioasa...
szivarvany spune:
sper sa poti obtine pana la urma interdictia si sa fiti voi doua bine.
Numai vesti triste azi, dar va iesi soarele si la voi, ai sa vezi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
n/a spune:
Lala, m-a bufnit plansul cand am citit. MI s-a strans inima. Fa plangere pentru sechestrare de persoane si rapire. Cere avocatei tale sa iti faca o cerere la judecatorul care va judeca divortul sa faca o ordonanta presedintiala sa iti incredinteze copilul de urgenta inainte de terminarea procesului si specifica faptul ca SUB AMENINTARE ai fost fortata sa semnezi hartii cum ca renunti la acuzatiile penale. Du-te direct la parchetul de pe langa judecatoria sectorului sau orasului in care locuiesti si fa plangerea direct la procuror.
Te implor sa lupti cu armele cele mai drastice impotriva nemernicului.
Neaparat du copila la un psiholog. Neaparat. Trauma este proaspata si cu cat se actioneaza mai repede, cu atat se poate indeparta mai usor efectul. Daca nu ai bani de psiholog ti trimit eu.
Iarta-ma, sunt una dintre cele care te-a sfatuit sa mergi cu el la cumparaturi. Dar eu intelesesem ca e vorba de sot nu de socru.